- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
To PC κλείνει την ώρα που παίζω παιχνίδια
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
To PC κλείνει την ώρα που παίζω παιχνίδια
Καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος να το ποστάρω αυτό αλλά έχω ένα πρόβλημα και σκέφτηκα ότι ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω μεγάλο θέμα με τα παιχνίδια μπορώ να τρέξω απλά παιχνίδια πχ league of legends αλλά όταν βάζω πιο απαιτητικά κολλάει το pc γεμίζει χρώματα η οθόνη και κάνει reboot. Έχω κάνει τεστ στην ram και δεν έδειξε κάποιο error πήγα και στην κάρτα γραφικών για service και μου είπαν δεν έχει τίποτα τι άλλο μπορεί να φταίει?
- NickR123
- Δημοσιευσεις : 3
NickR123 έγραψε:Έχει ένα Τurbo-x 400w δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό θα το τσεκάρω ευχαριστώ για την βοήθεια
Δεν μπορει να ειναι και πολυ καλο

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
ε συνηθως ειναι ή προβλημα υπερθερμανσης ή προβλημα με τη τροφοδοσια... σπανια να ειναι κατι αλλο. Ενα απο τα δυο συνηθως. Αν και μου εχουν τυχει σε ελαχιστες περιπτωσεις και αλλα προβληματα οπως στη Ram κτλπ
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Οποιο και να ειναι το προβλημα για ονομα του θεου αλλαξε τροφοδοτικο...τοβλο ξ λεει 400 watt..αρα κατω απο 300 Watt...ισως και κατω απο 200...Πριν σου καψει το PC αλλαξε το και βλεπουμε αν συνεχισουν τα προβληματα
- Alexander19
- Δημοσιευσεις : 91
kamia fora mpori na einai kapios ios i apla mpori kapios pou einai sto internet sou na se trolarei erebnise to
-
TehMoltargr - Δημοσιευσεις : 48
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης