To PC κλείνει την ώρα που παίζω παιχνίδια

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

To PC κλείνει την ώρα που παίζω παιχνίδια

Δημοσίευσηαπό NickR123 » 10 Μάιος 2016, 16:06

Καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος να το ποστάρω αυτό αλλά έχω ένα πρόβλημα και σκέφτηκα ότι ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω μεγάλο θέμα με τα παιχνίδια μπορώ να τρέξω απλά παιχνίδια πχ league of legends αλλά όταν βάζω πιο απαιτητικά κολλάει το pc γεμίζει χρώματα η οθόνη και κάνει reboot. Έχω κάνει τεστ στην ram και δεν έδειξε κάποιο error πήγα και στην κάρτα γραφικών για service και μου είπαν δεν έχει τίποτα τι άλλο μπορεί να φταίει?
NickR123

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 10 Μάιος 2016, 16:49

Το οτι γεμιζει χρωματα η οθονη μπορει να ειναι artifacts απο υπερθερμανση, ισως δεν εχεις καλο αερισμο στο κουτι σου. Κατεβασε καποιο εργαλειο μετρησης θερμοκρασιας και δες τι θερμοκρασιες εχεις.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό NickR123 » 10 Μάιος 2016, 18:43

Οι θερμοκρασίες είναι οκ. Το παιδί που είχε πριν τον υπολογιστή έχει βάλει μια nvidia κάρτα γραφικών ενώ ο επεξεργαστής είναι amd δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.
NickR123

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 10 Μάιος 2016, 19:10

Εχει καλο τροφοδοτικο? Μπορει να ειναι και τροφοδοτικο, να τραβαει ρευμα στα απαιτητικα παιχνιδια που δουλευει στο full η καρτα και να "ξεμενει".
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσίευσηαπό NickR123 » 10 Μάιος 2016, 20:26

Έχει ένα Τurbo-x 400w δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό θα το τσεκάρω ευχαριστώ για την βοήθεια
NickR123

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 10 Μάιος 2016, 20:33

NickR123 έγραψε:Έχει ένα Τurbo-x 400w δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό θα το τσεκάρω ευχαριστώ για την βοήθεια

Δεν μπορει να ειναι και πολυ καλο :P Εξαρτατε και τι εχει πανω το μηχανημα αλλα εγω δεν θα εμπιστευομουν το pc μου σε turbo x psu, ειναι σιγουρα υποπτος στο προβλημα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 10 Μάιος 2016, 21:07

ε συνηθως ειναι ή προβλημα υπερθερμανσης ή προβλημα με τη τροφοδοσια... σπανια να ειναι κατι αλλο. Ενα απο τα δυο συνηθως. Αν και μου εχουν τυχει σε ελαχιστες περιπτωσεις και αλλα προβληματα οπως στη Ram κτλπ
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 11 Μάιος 2016, 17:15

Οποιο και να ειναι το προβλημα για ονομα του θεου αλλαξε τροφοδοτικο...τοβλο ξ λεει 400 watt..αρα κατω απο 300 Watt...ισως και κατω απο 200...Πριν σου καψει το PC αλλαξε το και βλεπουμε αν συνεχισουν τα προβληματα
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό bullalex » 15 Μάιος 2016, 22:07

Και εγώ το τροφοδοτικό θα άλλαζα πρώτα....
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό TehMoltargr » 17 Μάιος 2016, 17:26

kamia fora mpori na einai kapios ios i apla mpori kapios pou einai sto internet sou na se trolarei erebnise to
Άβαταρ μέλους
TehMoltargr

Δημοσιευσεις : 48

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB