Βοήθεια για το δικό μου built

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Βοήθεια για το δικό μου built

Δημοσίευσηαπό NickosL227 » 18 Απρ 2016, 23:02

Λοιπόν, να ευχαριστήσω από τώρα για το χρόνο σας
Εχω σκοπό να φτιάξω το καλοκαίρι ένα καλό gaming desktop που θα το χρησιμοποιώ και για programming που θα απαιτεί η σχολή Πληροφορικής και τηλεπικοινωνίες που ευελπιστώ να περάσω .
Στο μυαλό μου έχω
τροφοδοτικό :corsair 850m 80 plus=125€
Ram:hyperx fury 16gb ddr4=70€
Case:aerocool Aero 800=55€
Cpu:intel core i5 6600k=250€(σκέφτομαι και i7 5820k)
Gpu:msi gtx 970 gaming 4g=360€(επίσης σκεφτομαι οποιαδήποτε άλλη μάρκα 970 καθώς και την r9 380 8gb nitro)
Ssd:samsung 850evo 250gb=90€
Motherboard :msi z170a gaming pro ή την pro=150€
Hard drive :seagate 1tb=50€
Ψύκτρα οτιδήποτε στα 10 ευρώ
Ποια είναι η άποψη σας; Να πάρω κάτι καλύτερο, κάτι φτηνότερο;
Let's just say my mentors are Snake, Masterchief and Joel
Άβαταρ μέλους
NickosL227

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 19 Απρ 2016, 12:19

Πρωτον θα ασχοληθεις με το OC?
αν ναι τοτε δεν θα παρεις ψυχτρα των 10 ευρο αλλα απο 40 και πανω αναλογως με το ποσο θα τον clockαρεις.
Αν οχι τοτε παρε τον i5 6600 (non k) και μια μητρικη H170 στα 100-120 ευρο.Και ενα πιο φθηνο τροφοδοτικο τυπου coolermaster g750m στα 90 ευρο...
Ψυχτρα μια 212 evo στα 35 ευρο ειναι οτι πρεπει!
και προσθεσε με τα λεφτα που γλιτωνεις εναν ssd!
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό NickosL227 » 19 Απρ 2016, 23:32

Δεν έχω ακόμα εμπειρία με το oc αλλά πιστεύω σε επόμενη φάση γιατί όχι
Για τη μητρική είχα την εντύπωση ότι είναι αρκετά καλή αυτή πού έβαλα, για τη Ψύκτρα θα συμφωνήσω και για το τροφοδοτικό καλα είναι και τα 750w απλά είχα βάλει 850w για σιγουριά
Ssd έχω βάλει
To i5 6600k τον έβαλα γιατί δε ξέρω από τώρα αν ξανα θα κάνω oc και μέσα στη σχολή
Let's just say my mentors are Snake, Masterchief and Joel
Άβαταρ μέλους
NickosL227

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό LaLoukas » 19 Απρ 2016, 23:45

Loipon paidia peira ena kainourgio pc gaming ton Septembrh me amd build FX-6300 kai gtx 960 4gb.....den exw parapono alla epeidh eimai hlektrologos mhxanikos kai isws xreiastw programming (den kserw poso baru) skeftomai na paw se skylake...pisteuete aksizei h anabathmish toso nwri h na to afhsw gia argotera kai pros to paron na koitaksw na anabathmisw alla pragmata sto pc opws RAM kai case.
LaLoukas

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 20 Απρ 2016, 10:42

NickosL227 έγραψε:Δεν έχω ακόμα εμπειρία με το oc αλλά πιστεύω σε επόμενη φάση γιατί όχι
Για τη μητρική είχα την εντύπωση ότι είναι αρκετά καλή αυτή πού έβαλα, για τη Ψύκτρα θα συμφωνήσω και για το τροφοδοτικό καλα είναι και τα 750w απλά είχα βάλει 850w για σιγουριά
Ssd έχω βάλει
To i5 6600k τον έβαλα γιατί δε ξέρω από τώρα αν ξανα θα κάνω oc και μέσα στη σχολή

τοτε εισαι κομπλε φιλε!Τον ssd τωρα τον ειδα εχεις δικιο!Για το OC αν δεν εχεις εμπειρια δεν ξερω αν θα πρεπει να πειραματιστεις σε συστημα τοσων λεφτων...βεβαια ολοι απο καπου ξεκινανε :P

LaLoukas έγραψε:Loipon paidia peira ena kainourgio pc gaming ton Septembrh me amd build FX-6300 kai gtx 960 4gb.....den exw parapono alla epeidh eimai hlektrologos mhxanikos kai isws xreiastw programming (den kserw poso baru) skeftomai na paw se skylake...pisteuete aksizei h anabathmish toso nwri h na to afhsw gia argotera kai pros to paron na koitaksw na anabathmisw alla pragmata sto pc opws RAM kai case.

Ο fx σε προγραμματα που χρησιμοποιουν πολλους πυρηνες και δεν απαιτουν single core perf ειναι αρκετα καλος λογω του οτι ειναι "εξαπυρηνος" εγω θα ελεγα να μην κανεις βιαστικες κινησεις και να περιμενεις...συντομα θα βγουν νεοι επεξεργαστες απο Intel οποτε ισως πεσουν οι τιμες καποιων που ηδη υπαρχουν!Κατα τα αλλα σιγουρα αξιζει η αναβαθμιση αν παιζεις παιχνιδια η αν θες κατι πιο οικονομικο με πολυ μικροτερες θερμοκρασιες και να ξερεις οτι θα παρεις κατι που μπορεις να σου κρατησει ανετα μια 5ετια χωρις να κωλωσει πουθενα!
Alexander19

Δημοσίευσηαπό LaLoukas » 20 Απρ 2016, 11:42

Alexander19 έγραψε:
NickosL227 έγραψε:Δεν έχω ακόμα εμπειρία με το oc αλλά πιστεύω σε επόμενη φάση γιατί όχι
Ssd έχω βάλει

τοτε εισαι κομπλε φιλε!Τον ssd τωρα τον ειδα εχεις δικιο!Για το OC αν δεν εχεις εμπειρια δεν ξερω αν θα πρεπει να πειραματιστεις σε συστημα τοσων λεφτων...βεβαια ολοι απο καπου ξεκινανε :P

LaLoukas έγραψε:Loipon paidia peira ena kainourgio pc gaming ton Septembrh me amd build FX-6300 kai gtx 960 4gb.....den exw parapono alla epeidh eimai hlektrologos mhxanikos kai isws xreiastw programming (den kserw poso baru) skeftomai na paw se skylake...pisteuete aksizei h anabathmish toso nwri h na to afhsw gia argotera kai pros to paron na koitaksw na anabathmisw alla pragmata sto pc opws RAM kai case.

Exw para polu xamhles thermokrasies logo kalou air flow kai kalhs psukshs...MAX 35 bathmous den kanw plaka.....kai ektos epeksergasth ola ta alla sta pc...(karta grafikwn ,ssd k.l.p.) einai gg

Ο fx σε προγραμματα που χρησιμοποιουν πολλους πυρηνες και δεν απαιτουν single core perf ειναι αρκετα καλος λογω του οτι ειναι "εξαπυρηνος" εγω θα ελεγα να μην κανεις βιαστικες κινησεις και να περιμενεις...συντομα θα βγουν νεοι επεξεργαστες απο Intel οποτε ισως πεσουν οι τιμες καποιων που ηδη υπαρχουν!Κατα τα αλλα σιγουρα αξιζει η αναβαθμιση αν παιζεις παιχνιδια η αν θες κατι πιο οικονομικο με πολυ μικροτερες θερμοκρασιες και να ξερεις οτι θα παρεις κατι που μπορεις να σου κρατησει ανετα μια 5ετια χωρις να κωλωσει πουθενα!
LaLoukas

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Sleez » 21 Απρ 2016, 23:01

Γεια σου φιλε ο 6600Κ ειναι πολυ καλος θα σε καλυψει ανετα ειδικα αν κανεις και oc αλλα αν αποφασισεις να πας σε i7 θα σου προτεινα τον 6700Κ που ταιριαζει και στο συστημα σου..Gpu σου προτεινω την msi r9 390 8gb
Sleez

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό petros19051988 » 21 Απρ 2016, 23:29

+1 6600k!
Άβαταρ μέλους
petros19051988

Δημοσιευσεις : 63

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 22 Απρ 2016, 01:38

Sleez έγραψε:Γεια σου φιλε ο 6600Κ ειναι πολυ καλος θα σε καλυψει ανετα ειδικα αν κανεις και oc αλλα αν αποφασισεις να πας σε i7 θα σου προτεινα τον 6700Κ που ταιριαζει και στο συστημα σου..Gpu σου προτεινω την msi r9 390 8gb

για παιχνιδια και λοιποα δεν αξιζει την χρηματικη διαφορα...χιλιες φορες να χωσει τα λεφτα καπου αλλου...i7 ειναι για render κτλπ!
Alexander19

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB