- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τι καρτα γραφικων να αγορασω
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Τι καρτα γραφικων να αγορασω
Εχω εναν FX6100 3,3ghz, 8gb ram ,550 watt psu, radeon hd 7770 και θελω να αγορασω καινουργια καρτα γραφικων. Εχω στο μυαλο μου την radeon 380 η την gtx 960 4gb. Το θεμα ειναι ο επεξεργαστης μου ειναι μεγαλο bottleneck?.
- basilisp
- Δημοσιευσεις : 1
Δεν θεωρώ ότι θα είναι τόσο μεγάλο το bottleneck.
Σίγουρα σε CPU intensive games (strategy πχ) θα αποτελεί ένα μικρό εμπόδιο ο τωρινός σου επεξεργαστής, όμως και πάλι το άλμα στην κάρτα γραφικών που θες να κάνεις θα έχει αποτέλεσμα. Για μένα, αν είναι να πας σε 4GB VRAM μην πας στην GTX 960 αλλά στην Radeon 380. Τόσο από άποψη τιμής όσο και απόδοσης.
Βέβαια IMHO, πιο ταιριαστή στο σύστημα σου θα έλεγα ότι είναι η GTX 960 2GB, αλλά αυτό εξαρτάται πάντα και από το πόσα χρήματα διαθέτεις για την αναβάθμιση.
Σίγουρα σε CPU intensive games (strategy πχ) θα αποτελεί ένα μικρό εμπόδιο ο τωρινός σου επεξεργαστής, όμως και πάλι το άλμα στην κάρτα γραφικών που θες να κάνεις θα έχει αποτέλεσμα. Για μένα, αν είναι να πας σε 4GB VRAM μην πας στην GTX 960 αλλά στην Radeon 380. Τόσο από άποψη τιμής όσο και απόδοσης.
Βέβαια IMHO, πιο ταιριαστή στο σύστημα σου θα έλεγα ότι είναι η GTX 960 2GB, αλλά αυτό εξαρτάται πάντα και από το πόσα χρήματα διαθέτεις για την αναβάθμιση.
-
platonxii - Δημοσιευσεις : 44
ειτε r9 380 ειτε 960 θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος!
η διαφορα στα fps ειναι αστεια,σε παιχνιδια Optimised για amd θα περναει 2-3 fps η 380 ενω για nvidia η 960 παλι για ελαχιστα fps!
η διαφορα στα fps ειναι αστεια,σε παιχνιδια Optimised για amd θα περναει 2-3 fps η 380 ενω για nvidia η 960 παλι για ελαχιστα fps!
- Alexander19
- Δημοσιευσεις : 91
Sapphire nitro r7 370 κοστιζει λιγο λιγοτερο απο 150!πολυ καλη καρτα και φυσικα υλοποιηση της καλυτερης εταιριας για AMD καρτες!
- Alexander19
petros19051988 έγραψε:το τροφοδοτικο δεν ειναι λιγο μικρο για τετοια καρτα?
ποιο τροφοδοτικο λες?αναφερεσαι στο πρωτο θεμα η στον φιλο απο πανω?
john17 έγραψε:Alexander19 έγραψε:Sapphire nitro r7 370 κοστιζει λιγο λιγοτερο απο 150!πολυ καλη καρτα και φυσικα υλοποιηση της καλυτερης εταιριας για AMD καρτες!
Μου στελνεις ενα link γιατι την βρισκω στα 180 πανο κατο.
http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/m/509/Sapphire.html?keyphrase=r7+370
την πιο φθηνη παρε...διαφορα μεταξυ 2 και 4 GB Δεν θα βρεις!
- Alexander19
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης