Καλησπερα σας ειμαι καινουριος στο site και θα ηθελα τη συμβουλη σας.
θελω να αγορασω μια gpu γιατι πλεον αυτη που εχω τα βγαλε τα ψωμια της αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα για το πια.
Το pc μ εχει gibabyte motherboard με socket am3+
cpu amd fx 6350 στα 3.9 με υδροψυξη απο raijintek k ram corsair vengeance ddr3 1600
επισης τροφοδοτικο εχω corsair 600w . για gpu μπορω να διαθεσω εως 300 ευρω και σκεφτομαι να παρω μια r9 380x αλλα θα ηθελα και τι δικια σας γνωμη επισης αν χρειαζεται να αλλαξω και τροφοδοτικο.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ GPU
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Όπως έγραψα και σε παραδίπλα thread, θεωρώ την R9 380 4GB και την R9 380x 4GB καλύτερη περίπτωση από την αντίστοιχη σε VRAM GTX 960.
Παρόλα αυτά η επιλογή είναι δική σου.
Ψάξτο σε benchmarks, βεβαίωσου για το ποσό που μπορείς να διαθέσεις και (το βασικό) ψάξε για προσφορές. Σε αυτούς τους καιρούς μπορείς να βρεις αρκετά καλές τιμές από εκεί που δεν το περιμένεις. πχ. εγώ πήρα τη δική μου R9 380 4GB με 219 ευρώ.
Παρόλα αυτά η επιλογή είναι δική σου.
Ψάξτο σε benchmarks, βεβαίωσου για το ποσό που μπορείς να διαθέσεις και (το βασικό) ψάξε για προσφορές. Σε αυτούς τους καιρούς μπορείς να βρεις αρκετά καλές τιμές από εκεί που δεν το περιμένεις. πχ. εγώ πήρα τη δική μου R9 380 4GB με 219 ευρώ.
-
platonxii - Δημοσιευσεις : 44
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης