- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 05:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Κάρτες γραφικών
Κάρτες γραφικών
Ποια κάρτα γραφικών έχετε και ποια θα θέλατε να αποκτήσετε, με βάση τον προϋπολογισμό σας; Και μην ξεχνάτε, αν έχετε κάποια απορία, όλο και κάποιος Καρέτσος μπορεί να εμφανιστεί εδώ και να τη λύσει σαν από μηχανής θεός!
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
Μία 6800 128ΜΒ η οποία πρέπει να έχει πιάσει και αράχνες... Δε σκοπεύω να την αλλάξω σύντομα, καθώς το πι-τσι δεν το χρησιμοποιώ πλέον για gaming. Να 'ναι καλά οι κονσολίτσες... 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Λοιπόν έχω την ati randeon asus eah 5870 1giga ram ddr 5.H πρώτη καλή και ακριβή κάρτα γραφικών που έχω πάρει μέχρι στιγμής(οι άλλες ήταν μουφίδια)Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσο αναφορά τα games τα παίζει όλα στα max settings(μέχρι στιγμής)Αργότερα βλέπουμε για καινούργια.

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
nfs_maniac έγραψε:Μία 6800 128ΜΒ η οποία πρέπει να έχει πιάσει και αράχνες... Δε σκοπεύω να την αλλάξω σύντομα, καθώς το πι-τσι δεν το χρησιμοποιώ πλέον για gaming. Να 'ναι καλά οι κονσολίτσες...
Έλα ρε.Την ίδια έχουμε.

Κι εγώ μια από τα ίδια.Το πισί είναι για πολλά πράγματα αλλά στο Gaming προτιμώ κονσόλες.

-
Altair - Δημοσιευσεις : 105
Εχω ξεμείνει με ενα χρεπι PC και μια ati3650 με την οποια παιζω λιγα πραγματα πια και αυτα με full παραχωρησεις στα γραφικα.Για τα λεφτα της παντως δεν ειχα κανενα παραπονο με τις επιδοσεις της και με εβγαλε για αρκετο καιρο.
Μεχρι τα χριστουγεννα ελπιζω να εχω πάρει νεο PC εαν το επιτρεψουν τα οικονομικα μου.Τωρα η καρτα η οποια θα θελω θα ειναι οτι καλυτερο γινεται με 100ε γιατι θα πρεπει να κρατησω χαμηλo budget,ευτηχως δεν εχω υψηλες απαιτησεις αλλα νομιζω θα μπορεσω να βρω κατι αξιοπρεπες
Μεχρι τα χριστουγεννα ελπιζω να εχω πάρει νεο PC εαν το επιτρεψουν τα οικονομικα μου.Τωρα η καρτα η οποια θα θελω θα ειναι οτι καλυτερο γινεται με 100ε γιατι θα πρεπει να κρατησω χαμηλo budget,ευτηχως δεν εχω υψηλες απαιτησεις αλλα νομιζω θα μπορεσω να βρω κατι αξιοπρεπες

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης