Κάρτες γραφικών

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Κάρτες γραφικών

Δημοσίευσηαπό Alucard » 03 Σεπ 2011, 05:34

Ποια κάρτα γραφικών έχετε και ποια θα θέλατε να αποκτήσετε, με βάση τον προϋπολογισμό σας; Και μην ξεχνάτε, αν έχετε κάποια απορία, όλο και κάποιος Καρέτσος μπορεί να εμφανιστεί εδώ και να τη λύσει σαν από μηχανής θεός!
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Σεπ 2011, 05:41

Μία 6800 128ΜΒ η οποία πρέπει να έχει πιάσει και αράχνες... Δε σκοπεύω να την αλλάξω σύντομα, καθώς το πι-τσι δεν το χρησιμοποιώ πλέον για gaming. Να 'ναι καλά οι κονσολίτσες... ;)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Σεπ 2011, 11:13

Μία φορά άνοιξα κουβέντα και όταν άρχισε κάτι πυρηνικές ατάκες, έφυγα να πάρω καφέ! Δώστε!!! Βασικά θα επενδύσω σε κάρτα μία μέρα πριν βγει το Battlefield 3! Και φυσικά θα ρωτήσω ΤΟΤΕ τον αδερφό Δημήτριο! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό game over » 03 Σεπ 2011, 12:04

Λοιπόν έχω την ati randeon asus eah 5870 1giga ram ddr 5.H πρώτη καλή και ακριβή κάρτα γραφικών που έχω πάρει μέχρι στιγμής(οι άλλες ήταν μουφίδια)Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσο αναφορά τα games τα παίζει όλα στα max settings(μέχρι στιγμής)Αργότερα βλέπουμε για καινούργια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Fantomias » 03 Σεπ 2011, 12:44

Msi R5670 στο 1Gb Ram, την αγορασα περσυ το καλοκαιρι και ακομα μου κανει δουλεια χωρις overclocking! Παρ'ολα αυτα σκεφτομαι να την αλλαξω με την καινουργια χρονια γιατι τα παιχνιδια θα γινουν ακομα ποιο απαιτιτικα!
Άβαταρ μέλους
Fantomias

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό whiteshadow » 03 Σεπ 2011, 13:30

Gainward GTX 580 phantom^3. Ηθελα να παω για την 590 αλλα μολις εμαθα τιμη πηρα την 580 :P
Άβαταρ μέλους
whiteshadow

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Altair » 03 Σεπ 2011, 13:34

nfs_maniac έγραψε:Μία 6800 128ΜΒ η οποία πρέπει να έχει πιάσει και αράχνες... Δε σκοπεύω να την αλλάξω σύντομα, καθώς το πι-τσι δεν το χρησιμοποιώ πλέον για gaming. Να 'ναι καλά οι κονσολίτσες... ;)

Έλα ρε.Την ίδια έχουμε. :D
Κι εγώ μια από τα ίδια.Το πισί είναι για πολλά πράγματα αλλά στο Gaming προτιμώ κονσόλες. :)
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 03 Σεπ 2011, 15:18

Πράσφατα αγόρασα την Nvidia GTX560 Ti και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένος.Θα την αλλάξω
μόνο αν αξίζει η καινούργια σειρά της Nvidia Kepler στα 28nm.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό Spahar » 03 Σεπ 2011, 15:29

Πριν δύο μήνες αγόρασα νέο PC (μετά από πάρα πολλά χρόνια) και τώρα μέσα στο κουτί κάθεται μία HD6970 (πρόταση από το Ati fanboy του site :D :D :D ).
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 03 Σεπ 2011, 19:39

Εχω ξεμείνει με ενα χρεπι PC και μια ati3650 με την οποια παιζω λιγα πραγματα πια και αυτα με full παραχωρησεις στα γραφικα.Για τα λεφτα της παντως δεν ειχα κανενα παραπονο με τις επιδοσεις της και με εβγαλε για αρκετο καιρο.
Μεχρι τα χριστουγεννα ελπιζω να εχω πάρει νεο PC εαν το επιτρεψουν τα οικονομικα μου.Τωρα η καρτα η οποια θα θελω θα ειναι οτι καλυτερο γινεται με 100ε γιατι θα πρεπει να κρατησω χαμηλo budget,ευτηχως δεν εχω υψηλες απαιτησεις αλλα νομιζω θα μπορεσω να βρω κατι αξιοπρεπες :D
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB