Gaming mouse (50€ budget)

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Gaming mouse (50€ budget)

Δημοσίευσηαπό gm3ntor » 29 Φεβ 2016, 21:13

Χαιρετω την παρεα! Αν και πρωτο post, διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ και τη σελιδα.

Στο θεμα μας, μετα απο σχεδον 1,5 χρονο κατοχης του Roccat Savu, σταματησαν να λειτουργουν τα μπλε leds οποτε αποφασισα εφοσον ηταν εντος εγγυησης, να το στειλω για service (μαλλον λαθος μου τελικα). Δυστυχως δε γινοταν να φτιαχτει/αντικατασταθει οποτε τα Public, οπου και το ειχα αγορασει, μου εδωσαν πιστωτικο (35€) για αγορα αλλου προιοντος.
Αναγκαστικα λοιπον πρεπει να αγορασω κατι απο τα Public για να εξαργυρωσω το πιστωτικο.
Ειμαι αναμεσα σε 3 ποντικια κ θα ηθελα τη γνωμη σας για το ποιο απ'ολα να τσιμπησω :D
Logitech G300S Optical
Roccat Kova+
Razer Abyssus Ambidextrous 2014

Η χρηση τους ειναι κυριως για FPS/TPS κ κανα MOBA ισως..

Ευχαριστω εκ των προτερων!
gm3ntor

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό lefteris58 » 02 Μαρ 2016, 10:14

Αν έχουν το Abyssus Ambidextrous 2014 στην έκθεση της Razer καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις για να δεις πως κάθεται στο χέρι σου, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δυστυχώς δεν θα έχουν τα άλλα 2 για να συγκρίνεις.
lefteris58

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό gm3ntor » 06 Μαρ 2016, 20:13

Δυστυχως δεν το εχουν.. Γενικοτερα ειμαι αναμεσα σε palm-fingertip grip. Το Savu ηταν ενδιαμεσο θα ελεγα κ θα ηθελα κατι ελαχιστα πιο μεγαλο/φαρδυ
gm3ntor

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό antonisthom » 06 Απρ 2016, 15:35

logitech fury g402 απο εμένα
antonisthom

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 17 Απρ 2016, 18:24

Προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις το mouse της Logitech με κλειστά μάτια.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 19 Απρ 2016, 12:30

αν και παλιο θεμα δεν ξερω αν ο TS εχει καταληξει σε αγορα,εγω προτεινω το g402 fury,το εχω πανω απο εναν χρονο και ειναι αψογο για τα λεφτα του!
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό LaLoukas » 19 Απρ 2016, 23:41

Exw mia erwthsh tha htan kalo na epairna razer mamba 60 euro metaxeirismeno....lete na uparxei thema
LaLoukas

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 20 Απρ 2016, 10:43

αν δεν εχει εγγυηση με τπτ!Και να εχει ομως εγω παλι δεν θα το επερνα...πολυ Overated!με 60 ευρο πραγματικα παιρνεις εκπληκτικα Keyboard ολοκαινουρια!Με καλη εγγυηση-Service αν χρειαστει...(βλ. Logitech)
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό john17 » 08 Μάιος 2016, 14:04

Θα προτηνα το gxt 158 της trust και το λεω γιατι το εχω εναν χρονο και ειμαι πραγματικα πολυ ικανοποιημενος.Δες το και εσυ αμα θες

http://www.trust.com/en/product/20324-gxt-158-laser-gaming-mouse
john17

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό TehMoltargr » 18 Μάιος 2016, 13:20

egw prosopika agorazw pontikia tis natec sigkekrimena marka genesis den me exoun pogohtefsei alla fisika iparxoun polli kalitera alla se polli ipsiloteres times to pontiki mou einai to genesis gx69
Άβαταρ μέλους
TehMoltargr

Δημοσιευσεις : 48

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB