- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 09:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Καλή κάρτα γραφικών?
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Καλή κάρτα γραφικών?
Εχο την Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC (rev. 2.0) αλλα δεν μπορω να παιξώ games sta max υπαρχει καλυτερη με λιγοτερα απο 200 eu?
- tonisdh
- Δημοσιευσεις : 4
Με κάτω από 200 ευρώ όχι δεν υπάρχει καλύτερη !!
Για δες έχεις την τελευταία έκδοση με τους drivers της nvidia ? γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτή η κάρτα είναι πολύ δυνατή και παίζει πολλά παιχνίδια αν όχι στο max σε μεγάλες ρυθμίσεις πάντως..
Για δες επίσης μήπως φταίει ο επεξεργαστής
Για δες έχεις την τελευταία έκδοση με τους drivers της nvidia ? γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτή η κάρτα είναι πολύ δυνατή και παίζει πολλά παιχνίδια αν όχι στο max σε μεγάλες ρυθμίσεις πάντως..
Για δες επίσης μήπως φταίει ο επεξεργαστής
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Ναι παιζει καλα αλλα οχι max πιστευω το θεμα ειναι η ram εχει μονο 2 οταν τιν ηχα παρη εκανε γυρο στα 260 eu τωρα κοιταω για καρτα με 4g μια σαν την δικια μου με 4g ram κανη 220+ και εχει buss 128 bit αντι για 256 που εχει η δικια μου το μονο που εχει ειναι 2g ram παραπανω ελεος δλδ μετα παη στα 300+ αστο καλητερα..
- tonisdh
- Δημοσιευσεις : 4
Για very low-low 60 fps στα 1080p θες μια GTX 1050Ti τουλάχιστον που είναι κοντά στα όρια που έβαλες. Μάλλον ο επεξεργαστής σου θα εμποδίσει σε μερικά σημεία την κάρτα να αποδώσει στο 100% και αναπόφευκτα μάλλον θα πέσει κάτω από 60 και με αυτή. Το παιχνίδι γενικά είναι βαρύ αν γίνεται χαμός.
- CostasR
- Δημοσιευσεις : 3
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης