Πρέπει σιγά σιγά να αναβαθμίσω το pc Μου..
Θα πάω σε Intel i7 και το μεγάλο δίλημμα που έχω ειναι για την gpu..AMD vs NVIDIA
Η αναβάθμιση θα γίνει σιγά δεν θα τα πάρω όλα μαζι...Και επίσης ξεκίνησα να παίζω και fps game και θέλω να εχω καλή απόδοση...
Το σύστημα που έχω τώρα ειναι το εξής...
CPU: AMD FX 8350 MB:
GIGABYTE 970A-UD3 ULTRA DURABLE 4
VGA: SAPPHIRE AMD R9 290 4GB GDDR5
CASE: PHANTEKS ENTHOO PRO LUXE
SSD: SAMSUNG 840 PRO
RAM: KINGSTON HYPERX 8GB DDR3 1866Mhz 2x4GB
HEATSNIK: NOCTUA NH-D15
PSU: EVGA SUPERNOVA 1000 P2
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 19:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ GAMING PC
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Re: ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ GAMING PC
Σκέφτομαι για ένα pc περίπου στα specs των κονσολών. Είναι κάποιος γνωστής ώστε να μου πει τη πρέπει να έχει επάνω και πόσο θα κοστίσει ένα pc παρομοιας δυναμικοτητας με της κονσόλες;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
@Dimi_Arap το σύστημα σου το βρίσκω πολύ καλό δεν νομίζω να αξίζει τόσο σε μεταφορά σε i7...
Eκτός αν βρείς να πουλήσεις σετάκι fx-970a και ram ? ωστε να πας σε 16gb...
@teopanta οι κονσόλες είναι αποκλειστικά για games...Δεν μπορεί να συγκριθεί με εξαρτήματα pc γιατί σίγουρα θα βγει ποιο ακριβό + οτι δεν θα έχει τις ίδιες αποδόσεις στα games.
Eκτός αν βρείς να πουλήσεις σετάκι fx-970a και ram ? ωστε να πας σε 16gb...
@teopanta οι κονσόλες είναι αποκλειστικά για games...Δεν μπορεί να συγκριθεί με εξαρτήματα pc γιατί σίγουρα θα βγει ποιο ακριβό + οτι δεν θα έχει τις ίδιες αποδόσεις στα games.
- john-data
- Δημοσιευσεις : 142
Αν και η κάρτα σου είναι καλή έχεις κόψιμο λόγο GPU.
i7 όσο αφορά το Gaming και γενικά ένα All around PC για καθημερινή χρήση είναι πεταμένα λεφτά καθώς η διαφορά στις επιδόσεις δεν δικαιολογούν τα παραπάνω λεφτά.
Καλύτερα να πας σε ένα i5 4670/4690 και να τον συνδυάσεις με μια GTX970 η ακόμα και να κρατήσεις τη τωρινή σου κάρτα χαλαρά για 1 χρόνο και πας του χρόνου σε αναβάθμιση GPU με κάποια νέα σειρά.
i7 όσο αφορά το Gaming και γενικά ένα All around PC για καθημερινή χρήση είναι πεταμένα λεφτά καθώς η διαφορά στις επιδόσεις δεν δικαιολογούν τα παραπάνω λεφτά.
Καλύτερα να πας σε ένα i5 4670/4690 και να τον συνδυάσεις με μια GTX970 η ακόμα και να κρατήσεις τη τωρινή σου κάρτα χαλαρά για 1 χρόνο και πας του χρόνου σε αναβάθμιση GPU με κάποια νέα σειρά.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης