- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
RAZER KRAKEN + PS4
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
RAZER KRAKEN + PS4
Καλησπερα εδω και καιρο εχω τα ακουστικα RAZER KRAKEN 7,1 (με usb) απο τα οποια δεν εχω κανενα παραπονο στο pc.Ομωσ οταν τα συνδεω στο ps4 δεν εχει την ιδια ποιοτητα τοσο στο βαθος οσο και στην ενταση της φωνης.Για παραδειγμα ηθελα να αφεθω σην "σαπιλα" που σπου προσφερει το bloodborne αλλα το παιχνιδι δεν το ευχαριστηθηκα με τα ακουστικα.Τδσεκαρα την ενταση απο το μενου κοιταξα για τιποτα αλλες ρυθμισεις ολα τα εχω κανει και η ερωτηση ειναι η εξης:Ετσι ακουγεται στο ps4 (χαμηλο ασ πουμε ηχο) και αλλιως στο pc με τα μπασα του και τον ηχο που σε ξεκουφαινει η εγω κατι εχω παραλειψει??Καθε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη ευχαριστω πολυ
-
tsoumak - Δημοσιευσεις : 48
δεν τα έχω για σου πω σίγουρα, αλλά επειδή ψαχνόμουν για ακουστικά για το πσ4 και κυρίως για τα συγκεκριμένα, διάβασα πως δεν έχει την ίδια ποιότητα ήχου με όταν είναι στον υπολογιστή.
πάντως ρίξε μια ματιά και στο site της razer
πάντως ρίξε μια ματιά και στο site της razer
-
marius_octavus - Δημοσιευσεις : 96
Kαταρχην ευχαριστω και τους 2 σας για τισ απαντησεις στο Pc υπαρχει το razer synapse οπου εκει ρυθμιζεις τα ακουστικα οπως τα μπασα και αλλα τωρα θα κοιταξω στο site της razer και πιστευω οτι δεν θα βγαλανε kraken ειδια κα για το ps4 αλλα ποτε μη λες ποτε.θα κοιταξω και παραλληλα θα περιμενω μηπωσ καποιος αλλος εχει και αλλη ιδεα και παλι ευχαριστω
-
tsoumak - Δημοσιευσεις : 48
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης