RAZER KRAKEN + PS4

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

RAZER KRAKEN + PS4

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 27 Ιούλ 2015, 14:01

Καλησπερα εδω και καιρο εχω τα ακουστικα RAZER KRAKEN 7,1 (με usb) απο τα οποια δεν εχω κανενα παραπονο στο pc.Ομωσ οταν τα συνδεω στο ps4 δεν εχει την ιδια ποιοτητα τοσο στο βαθος οσο και στην ενταση της φωνης.Για παραδειγμα ηθελα να αφεθω σην "σαπιλα" που σπου προσφερει το bloodborne αλλα το παιχνιδι δεν το ευχαριστηθηκα με τα ακουστικα.Τδσεκαρα την ενταση απο το μενου κοιταξα για τιποτα αλλες ρυθμισεις ολα τα εχω κανει και η ερωτηση ειναι η εξης:Ετσι ακουγεται στο ps4 (χαμηλο ασ πουμε ηχο) και αλλιως στο pc με τα μπασα του και τον ηχο που σε ξεκουφαινει η εγω κατι εχω παραλειψει??Καθε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη ευχαριστω πολυ
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό stefant7 » 28 Ιούλ 2015, 12:48

Νομιζω δεν λειτουργουν σωστα με to πσ4 γι αυτο εχουν βγαλει κρακεν ειδικα για την κονσολα
stefant7

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 28 Ιούλ 2015, 14:50

δεν τα έχω για σου πω σίγουρα, αλλά επειδή ψαχνόμουν για ακουστικά για το πσ4 και κυρίως για τα συγκεκριμένα, διάβασα πως δεν έχει την ίδια ποιότητα ήχου με όταν είναι στον υπολογιστή.

πάντως ρίξε μια ματιά και στο site της razer
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 28 Ιούλ 2015, 22:32

Kαταρχην ευχαριστω και τους 2 σας για τισ απαντησεις στο Pc υπαρχει το razer synapse οπου εκει ρυθμιζεις τα ακουστικα οπως τα μπασα και αλλα τωρα θα κοιταξω στο site της razer και πιστευω οτι δεν θα βγαλανε kraken ειδια κα για το ps4 αλλα ποτε μη λες ποτε.θα κοιταξω και παραλληλα θα περιμενω μηπωσ καποιος αλλος εχει και αλλη ιδεα και παλι ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσιευσεις : 48

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB