Τι λέτε για αυτήν την σύνθεση?

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Τι λέτε για αυτήν την σύνθεση?

Δημοσίευσηαπό LeonidasGamer1 » 24 Μαρ 2015, 13:00

Θέλω να αγοράσω ένα Gaming PC σε κανέναν μήνα και επειδή είμαι λίγο άπειρος θα ήθελα την γνώμη σας για την παρακάτω σύνθεση που βρήκα στην ιστοσελίδα της Internity:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Προτεινόμενη ανάλυση λειτουργίας παιχνιδιού: 1600x900/1920x1080
Συνολικό κόστος: €846

Επιμέρους συστήματα
Γραφικά: AMD Radeon R9 270X (€190)
CPU: Intel Core i5 4440 (€175)
Σκληρός Δίσκος: Western Digital 1TB Caviar Blue (64MB Cache, 7200RPM, Sata III) (€58) + Sandisk Ultra Plus 64GB SSD (€69)
Οθόνη: LG 22EN33S-B (21,5) (€100)
Mainboard: Gigabyte Z87-HD3 (€105)
Μνήμη: 4GB DDR3 1600MHz (€40)
Τροφοδοτικό: CoolerMaster B600 600Watt (€59)
Case: CoolerMaster Elite 430 (€50)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης αν γνωρίζετε σε ποια καταστήματα μπορώ να αγοράσω τα παραπάνω κομμάτια θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε

Το Gaming PC θα το χρησιμοποιώ κυρίως για να παίξω τα αγαπημένα μου online παιχνίδια (όπως LoL Smite CS:GO) άνετα και χωρίς προβλήματα όπως να κολλάω ή να παγώνει η οθόνη και να χρειάζεται ολοκληρωτική επανεκκίνηση...
Ευχαριστώ εις των προτέρων!
LeonidasGamer1

Δημοσιευσεις : 1

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB