καλησπερα παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια...εχω το εξης pc
motherboard asus P5E3
Powertech PT-750
intel q9550
geforce 750ti
G.SKILL F3-10600CL8D-4GBHK 4GB (2X2GB) DDR3 PC3-10600 1333MHZ DUAL CHANNEL KIT 8-8-8-21
500gb WD sata II
windows 7 sp1
εψαξα πολυ για συμβατες ram και πηρα πριν μερικες μερες τις συγκεκριμενες αλλα μολις ζοριζετε λιγο το pc πεταει μπλε οθονες ακομα και στην αξιολογηση απο τα windows...κοιταξα στο internet για σωστες συχνοτητες κτλπ αλλα τιποτα(fsb333-400,pcie 100 κτλπ)Το περιεργο ειναι οτι η συγκεκριμενη mobo φορουσε δυο vengeance 4x4 οπου δουλευαν σωστα για χρονια αλλα και αυτες βγαζουν τα ιδια προβληματα τωρα με τις μπλε οθονες συνεχεια(mobo και επεξεργαστη τις πηρα απο φιλο για αυτο και ειχα την δυνατοτητα να τις ξαναδοκιμασω)
δεν μπορω να βρω λυση και περιμενω τις απαντησεις σας στο προβλημα μου..ευχαριστω
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 10:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
asus p5e3 mobo μπλε οθονες λογω ram
21 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
η αληθεια ειναι οτι το σκεφτηκα γιατι αλλαξα και το stock cooler αν και δεν την τοποθετησα εγω την ψυκτρα...υπαρχει περιπτωση να εχει δημιουργηθει προβλημα στη μητρικη απο τη στιγμη που οταν ξεκουμπωσε απο το προηγουμενο case δουλευε τελεια;Καταφερα και κατεβασα προγραμμα θερμοκρασιας για τον επεξεργαστη και το κοιταξα πριν πεταξει μπλε οθονη και οι θερμοκρασιες καθε πυρηνα δεν ξεπερνουσαν τους 50 βαθμους...μπλε οθονη μπορει να πεταξει κατα την εκκινηση των windows η μετα οταν ψιλοζοριστει αν βαλω πχ 4Κ βιντεο στο youtube η αν τρεξω κανενα προγραμμα
-
MDefender - Δημοσιευσεις : 19
Κάνε format και θα είσαι κομπλέ,αν δεν θέλεις να κάνεις format στείλε μας το dump να δούμε τι το προκαλεί!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
21 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης