Καλησπερα παιδια. θελω να αγορασω το επερχόμενο nba 2k15 αλλα δεν εχω αποφασισει αν θα το παρω σε pc η ps4.
Το συστημα μου εχει μια r9 280x, 8gb ram, και εναν i5 4670k ενω οι προτεινομενες απαιτησεις απο τη 2κ ειναι :
Προτεινόμενη σύνθεση: OS: Windows 7 64 bit ή μετέπειτα έκδοση Επεξεργαστής: Intel Core i7 ή καλύτερο Μνήμη: 4 ή περισσότερα GB RAM Κάρτα Γραφικών: DirectX 11.0 συμβατή (2 GB) ή καλύτερη DirectX: Version 11.
Επειδη θελω να παιζω φουλ settings θα μπορω με το pc που εχω??
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 20:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Nba 2k15- pc απαιτησεις
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Δεν μπορώ να ξέρω πως θα τρέχει αλλά έχεις φοβερή κάρτα και πιστεύω ότι θα μπορεί να τρέχει με σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις στο τέρμα με full hd ανάλυση.Μπορείς απλά να περιμένεις και κάποιο demo για να το δοκιμάσεις.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Καταρχήν ο επεξεργαστής είναι από τους καλύτερους i5 που υπάρχουν. Στα recommended settings αναφέρει γενικά για i7. Μερικά site αναφέρουν πιο συγκεκριμένα ότι πρόκειται για έναν i7-860. Η μόνη διαφορά με τους i5 είναι ότι οι i7 έχουν λειτουργία hyperthreading. Λογικά θα το παίζεις άνετα στα ultra settings χωρίς πρόβλημα.
- sdragon
- Δημοσιευσεις : 58
Από την στιγμή που έχεις i7 ας είναι όποιος θέλεις είτε λίγο πιο παλιός είτε καινούργιος,έχεις αντικειμενικά ένα πολύ καλό επεξεργαστή ο οποίος δεν θα σου κάνει bottleneck την κάρτα γραφικών σου,η οποία είναι αυτή που θα αναλάβει όλο το βάρος για να σηκώσει το παιχνίδι.Με αυτή την λογική το λέω.Δες πάντως και το demo και αποφασίζεις.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης