παιδία καλησπέρα πριν κανα χρόνο έφτιαξα το μου pc με βοήθησαν πολύ οι συμβουλές από το φόρουμ έφτασε ο καιρός να το αναβαθμίσω γιατί πλέον με τα καινούργια παιχνίδια δύσκολα θα τα βγάλω πέρα , θέλω την βοήθεια σας για να μπορώ να παίξω νέα παιχνίδια όπως dead rising 3 , the murder , metro , με άνεση δεν έχω πρόβλημα αν τα γραφικά δεν είναι στο ultra αρκεί να έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η χρήση του είναι ταινίες φουλ , ιντερνέτ , τορεντ , παιχνίδια παλιά και καινούργια , αρχεία φωτο κλπ. . μουσική , office 13 .Aπλά θέλω μεγάλη χωρητικότητα να μην έχω το μυαλό μου εκεί . η αναβάθμιση θα γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα τα πάρω όλα μαζί. Θελω να βάλω ένα ssd με το λειτουργικό έχω ήδη windows 8 κάρτα γραφικών να με βγάλει όσο γίνετε και μια κάρτα ήχου για καλύτερο ήχο και πάντα μιλάμε για ότι πιο value for money αν επενδύσω σε κάτι θα είναι γραφικά αλλά μην φτάσουμε ταβάνι 250 βαριά κάθε πρόταση δεκτή το πισι τώρα είναι
LG CH12NS30
Zalman Z11 Plus
Amd 7770 ghz edition
Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ
AMD FX-6300
Corsair XMS3 DDR3 4GB 1600MHz
Corsair CX Series Modular CX750M 750Watt 80 PLUS Bronze
Gigabyte 990XA-UD3
Zalman CNPS7X
Σε ραμ τι είναι καλύτερο να πάω στα 8 giga ?
Hdd έλεγα για 2 x 2ΤΒ , μήπως να πάω σε υδροψυξη να έχω και ησυχία η όχι ?
Το pc επειδή δεν έχω μόνιτορ είναι με hdmi μόνιμα σε μια 55 lg lb730v FHD 3D
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 12:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Βοήθεια για αναβάθμιση
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Θα σου προτεινα να μην αγορασεις καρτα ηχου καθως τεραστιες διαφορες απο την on board δεν προκειται να δεις κρατα τα χρηματα σου για ssd,gpu.Tωρα οσον αφορα τον ssd καλυτερη value for money επιλογη απο τον samsung evo 120gb στα 68 ευρω δεν μπορω να σκεφτω και για gpu checkare την r9 280 η 280χ αναλογα το budget και θα εισαι καλυμμενος
-
DamDamm - Δημοσιευσεις : 17
ευχαριστω για την απαντηση , θα μπει ssd με μονο το λειτουργικο πανω , τωρα για καρτα λεω τη 280 , σκεφτηκα να πουλησω την μητρικη και τον 6300 και να παω στον 8320 και απο mobo λεω για αυτη αξιζει; https://www.skroutz.gr/s/5143340/MSI-970-Gaming.html η αυτη https://www.skroutz.gr/s/4343503/Asrock-Fatal1ty-990FX-Killer.html?from=account_favorites
- blendizzy
- Δημοσιευσεις : 49
JamesHetfield έγραψε:Καλυτερα να πας στην MSI...
Γιατί;Δεν είναι τα φτηνά μοντέλα της asrock..που και αυτά δηλαδή μια χαρά είναι.
Με το εικοσάρικο παραπάνω αγοράζεις το fatality logo,και τα πιο ακριβά πυκνωτάκια που έχει η asrock.
Αυτή είναι η διαφορά.
Πάρε msi.Αχαχααχα.
Βλενδ,γιατί να πουλήσεις τη μητρική σου;
Edit:
Και τώρα είδα τη μητρική έχεις..δεν υπάρχει λόγος..
-
Black - Δημοσιευσεις : 37
Black έγραψε:JamesHetfield έγραψε:Καλυτερα να πας στην MSI...
Γιατί;Δεν είναι τα φτηνά μοντέλα της asrock..που και αυτά δηλαδή μια χαρά είναι.
Με το εικοσάρικο παραπάνω αγοράζεις το fatality logo,και τα πιο ακριβά πυκνωτάκια που έχει η asrock.
Αυτή είναι η διαφορά.
Πάρε msi.Αχαχααχα.
Βλενδ,γιατί να πουλήσεις τη μητρική σου;
Edit:
Και τώρα είδα τη μητρική έχεις..δεν υπάρχει λόγος..
2 μητρικες Asrock εχουν καει στον αδερφο μου και οι τιμες τους ηταν στα 80 ευρω...
Μονος σου εδωσες την απαντηση στο να παει στην MSI, ποιοτητα κατασκευης...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης