Προβλημa με καινουργιο gaming pc

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Προβλημa με καινουργιο gaming pc

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 18 Ιούλ 2014, 21:17

Καλησπερα παιδιά. Εχω ενα θεμα με το gaming pc Που εφτιαξα πριν 2 μηνες με αυτα τα χαρακτηριστικα: για GPU την Radeon R9 280X 3GB, CPU: Intel Core i5 4670K, 8GB (2x4GB) DDR3, Case NZXT LEXA S BLACK, Mainboard: Gigabyte Z87X-D3H, SSD Samsung 840 Series Evo 120GB, και τροφοδοτικο Corsair Builder Series CX600 80Plus Bronze.
Αρχικα μετα απο λιγες μέρες μου ειχε εμφανισει καποια artifacts οταν επαιζα παιχνιδια και ετσι στο τέλος αναγκαστικα την καρτα γραφικων r9 280x και την εστειλα πισω για rma.Τη προηγουμενη εβδομαδα μου φερανε τη καινουργια και ενω ολα στην αρχη ηταν οκ πριν 2 μερες αρχισαν παλι τα ιδια και ολο και χειροτερευαν-παλι οταν επαιζα παιχνιδια.λετε να φταιει παλι η καρτα η μηπως καμια μητρικη η τροφοδοτικο?Εχω δωσει πανω απο 1000 ευρω και δεν εχω pc εδω και 2 μηνες :?
Παραδειγματα
Dark souls 2: τρεμοπαιζουν οι τοιχοι σε λιγες περιπτωσεις και το κυριοτερο καθε 1 λεπτο πεταει κατι σαν κιτρινο σημαδι στο αριστερο ακρο της οθονης
Watch dogs: παλι τρεμοπαιζουν ορισμενα αντικειμενα οπως κολονες η σημεια σε τοιχους και μερικες φορες στο μεσο της οθονης ειναι σαν να θολωνει.
Sniper elite 3: οταν στοχευω με το sniper οι τοιχοι σε πολλα σημεια τρεμοπαιζουν
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 18 Ιούλ 2014, 23:03

Στα windows συμπεριφερεται οκ απο οτι εχω δει..
Τα παιχνιδια τα παιζω φουλ σe ultra settings, drivers εχω τους 14.4 αλλα εχω δοκιμασει και τους 14.7 και αλλους drivers.
H θερμοκρασια ειναι οκ αν και αυτες τις ημερες το εχω κλειστο το aircondition γιατι δεν εχει πολυ ζεστη εδω.
Βιντεο Youtube Βλεπω μια χαρα στα 1080p.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 19 Ιούλ 2014, 19:38

ισχυει αυτο που λεει ο φιλος raysod.και εγω με την r9 270 εχω φτυσει αιμα να βρω καλες drivers και αρχιζω να μετανιωνω για την επιλογη AMD καρτας
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 19 Ιούλ 2014, 22:45

Παιδιά καταρχας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας.Το πήγα σε ενα μαγαζί με υπολογιστές να δει αν έχει θέμα η κάρτα με τις μνημες τις και μου ειπε οτι ειναι γενικο θεμα με τις amd(και να την σετιλω για rma τα ιδια παλι θα μου κανει) και οτι να ζητησω να μου αλλαξουν τη καρτα με μια nvidia.Σιγα μην το δεχτουν ομως.Υπάρχει περιπτωση να έχει θέμα η μητρική??
Τελευταία επεξεργασία από Harkyn και 20 Ιούλ 2014, 10:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 20 Ιούλ 2014, 10:48

Raysod εχω windows 7 64bit και η καρτα είναι η Sapphire Radeon R9 280X 3GB Dual-X OC,
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό dimidour » 21 Ιούλ 2014, 09:32

Και εμένα κάποιες φορές μου βγάζει τετραγωνάκια στον firefox αλλά στα παιχνίδια δεν έχω πρόβλημα...
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσιευσεις : 100

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 23 Ιούλ 2014, 12:31

Raysod στη καρτέλα overclocking μου εχει gpu clock και Memory clock που ειναι στο 0 και VDDC που είναι στο 1225.
όσο για τα βιντεο που έβαλες όχι δεν μου εμφανίζει τέτοια artifacts.Σε πολλα σημεία πανω σε αντικειμενα, τρεμοπαιζουν γραμμες...
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 23 Ιούλ 2014, 14:09

Τους δοκίμασα και τα εμφάνιζε πιο αραιά αυτα τα τρεμοπέγματα σε τοίχους-αντικείμενα, αλλα έβαλα τους 14.6 μετά γιατι οι 13.12 είχαν μεγάλο θέμα με το watch dogs.
Στο dark souls 2 για παράδειγμα κάθε 30δευτερόλεπτα μου πετάει μια κιτρινοκόκινη φωτίτσα στο αριστερο άκρο της οθόνης.ακόμα και με τους 13.12.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 23 Ιούλ 2014, 14:21

έτρεξα και ενα άλλο πρόγραμμα που λέγεται Msi-Aferburner και μου έβγαλε coreclock 1020 Μhz και memory clock 1500.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 23 Ιούλ 2014, 21:19

Απενεργοποιημενο είναι τελικά...Υπάρχει κάποιο άλλο λογισμικό που μπορεί να ανεβαζει την κάρτα στο όριο της?
Ναι και μένα μου κανει εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB