Update- Συνεχιζει το Προβλημa με καινουργιο pc

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Update- Συνεχιζει το Προβλημa με καινουργιο pc

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 04 Μάιος 2014, 14:27

Καλησπερα παιδια, προσφατα εφτιαξα το καινουργιο μου pc με αυτα τα χαρακτηριστικα: για Γραφικά Radeon R9 280X 3GB, CPU: Intel Core i5 4670K, 8GB (2x4GB) DDR3, Case NZXT LEXA S BLACK, Mainboard: Gigabyte Z87X-D3H, SSD Samsung 840 Series Evo 120GB, και τροφοδοτικο Corsair Builder Series CX600 80Plus Bronze.
Τις πρωτες μερες που επαιζα παιχνιδια οπως το batman arkham origins(και τα 2 σε high settings) και το Bioshock inifinte ηταν ολα οκ και ας επαιζα για αρκετες ωρες.Απο χθες ομως οποτε παιζω το batman Μετα απο λιγο μου γινεται ετσι η οθονη
https://www.youtube.com/watch?v=30zvF1s ... e=youtu.be
Μου κανει και κατι τετοια αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο και στο Bioshock infinite.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
Τελευταία επεξεργασία από Harkyn και 10 Μάιος 2014, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 04 Μάιος 2014, 18:08

Λογικά η κάρτα γραφικών. Ή κάτι δεν μπήκε καλά εκεί μέσα ή έχει εργοστασιακό πρόβλημα και πάει για αλλαγή...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 04 Μάιος 2014, 18:32

Καλησπέρα φίλε , όπως λέει και ο Daripa ποιο πάνω το ποιο πιθανό είναι η κάρτα γραφικών .

Κάνε όμως πρώτα τα παρακάτω :

1)Βγάλε εντελώς τους drivers που έχεις και κατέβασε τους τελευταίους κάνοντας καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω από τους παλιούς .

2)Δες ότι τα καλώδια από πίσω Κάρτα γραφικών - Οθόνη είναι κουμπωμένα καλά και δεν παίζουν έστω και ελάχιστα .

3)Δες τη κάρτα σου ότι έχει κουμπώσει καλά.

Στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια ή μόνο σε αυτά τα που αναφέρεις ?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 04 Μάιος 2014, 19:01

Εκανα απεγκατασταση τους drivers και μετα παλι install και τωρα δουλευει μια χαρα.θενξ παιδες
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 04 Μάιος 2014, 20:49

Να είσαι καλά φίλε , καλό gaming με το τουμπανάκι σου :)
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό UltimatePCzone Panos! » 05 Μάιος 2014, 07:18

harkyn μεγια φιλε ενα fresh install ηθελε δεν ειταν τπτ!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
UltimatePCzone Panos!

Δημοσιευσεις : 92

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 05 Μάιος 2014, 18:41

Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά, ανησύχησα λίγο στην αρχή αλλά τέλος καλα όλα καλά! :)
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 06 Μάιος 2014, 15:52

Εφ' όσον πρόκειται για νέο PC, αν σου εμφάνιζε τέτοιο πρόβλημα θα σε κάλυπτε η εγγύηση (θέλω να πιστεύω), οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εφ' όσον έφτιαξε τόσο απλά, βέβαια, λιγότερη φασαρία για σένα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 10 Μάιος 2014, 15:35

Παιδια δυστυχως το θεμα επανηλθε.Ενω τοσες μερες ηταν οκ πριν λιγες μερες μου ξαναεμφανισε περιεργα σημαδια στην οθονη σε διαφορα παιχνιδια.Ειναι τελικα η καρτα γραφικων η μηπως φταιει το τροφοδοτικο και θελει ενα με πιο πολλα watt?
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Μάιος 2014, 16:14

Ίσως και να φταίει το τροφοδοτικό. Είσαι σίγουρος ότι έβαλες το κατάλληλο τροφοδοτικό για τον υπολογιστή σου;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB