Καλησπερα παιδια, προσφατα εφτιαξα το καινουργιο μου pc με αυτα τα χαρακτηριστικα: για Γραφικά Radeon R9 280X 3GB, CPU: Intel Core i5 4670K, 8GB (2x4GB) DDR3, Case NZXT LEXA S BLACK, Mainboard: Gigabyte Z87X-D3H, SSD Samsung 840 Series Evo 120GB, και τροφοδοτικο Corsair Builder Series CX600 80Plus Bronze.
Τις πρωτες μερες που επαιζα παιχνιδια οπως το batman arkham origins(και τα 2 σε high settings) και το Bioshock inifinte ηταν ολα οκ και ας επαιζα για αρκετες ωρες.Απο χθες ομως οποτε παιζω το batman Μετα απο λιγο μου γινεται ετσι η οθονη
https://www.youtube.com/watch?v=30zvF1s ... e=youtu.be
Μου κανει και κατι τετοια αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο και στο Bioshock infinite.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 08:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Update- Συνεχιζει το Προβλημa με καινουργιο pc
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Update- Συνεχιζει το Προβλημa με καινουργιο pc
Τελευταία επεξεργασία από Harkyn και 10 Μάιος 2014, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Καλησπέρα φίλε , όπως λέει και ο Daripa ποιο πάνω το ποιο πιθανό είναι η κάρτα γραφικών .
Κάνε όμως πρώτα τα παρακάτω :
1)Βγάλε εντελώς τους drivers που έχεις και κατέβασε τους τελευταίους κάνοντας καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω από τους παλιούς .
2)Δες ότι τα καλώδια από πίσω Κάρτα γραφικών - Οθόνη είναι κουμπωμένα καλά και δεν παίζουν έστω και ελάχιστα .
3)Δες τη κάρτα σου ότι έχει κουμπώσει καλά.
Στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια ή μόνο σε αυτά τα που αναφέρεις ?
Κάνε όμως πρώτα τα παρακάτω :
1)Βγάλε εντελώς τους drivers που έχεις και κατέβασε τους τελευταίους κάνοντας καθαρή εγκατάσταση και όχι πάνω από τους παλιούς .
2)Δες ότι τα καλώδια από πίσω Κάρτα γραφικών - Οθόνη είναι κουμπωμένα καλά και δεν παίζουν έστω και ελάχιστα .
3)Δες τη κάρτα σου ότι έχει κουμπώσει καλά.
Στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια ή μόνο σε αυτά τα που αναφέρεις ?
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Ίσως και να φταίει το τροφοδοτικό. Είσαι σίγουρος ότι έβαλες το κατάλληλο τροφοδοτικό για τον υπολογιστή σου;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης