Καλησπέρα, έχω ενα λαπτοπ με μια Nvidia Geforce GT 520 MX, δούλευε μια χαρά αλλά από σήμερα έχω το εξής πρόβλημα. Όταν παω να ανοίξω πχ το pro μου βγαίνει το μήνυμα οτι δεν έχω τις ελάχιστες απαιτήσεις και συγκεκριμένα VRAM 128. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι θα χρησιμοποιούσε του επεξεργαστή αλλά όλα ήταν κανονικά, προεπιλεγμένη η Nvidia και όλες οι ρυθμίσεις όπως ήταν, απλά δεν την αναγνωρίζει. Και μέσα από τα settings του pro το επιβεβαίωσα, εμφανίζει του επεξεργαστή. Όταν κάνω δεξι κλικ>εκτέλεση με επεξεργαστή γραφικών υπάρχουν όμως κανονικά και οι 2 αλλά και στη διαχείριση συσκευών εμφανίζεται κανονικά η κάρτα.
Αυτό που έκανα ήταν να κάνω απενεργοποίηση>ενεργοποίηση (δεν έφτιαξε), απεγκατέστησα και διέγραψα ό,τι είχε η Nvidia και ξαναεγκατέστησα τους drivers αλλά και πάλι τίποτα.
Ενημερωτικά ο επεξεργαστής είναι Intel Core i5-2450-M CPU@2.50 GHz , RAM 4GB, windows 7 64bit
Αν έχετε καμιά ιδέα θα με σώνατε. Ευχαριστώ!!!
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 03:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Κράτα backup και δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος.Έχεις δοκιμάσει με άλλο παιχνίδι φαντάζομαι σωστά;Πολύ πιθανό να τα έπαιξε η κάρτα σου και να χρησιμοποιείτε του επεξεργαστή.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης