TITANFALL PC

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

TITANFALL PC

Δημοσίευσηαπό kokouman » 04 Μαρ 2014, 15:41

Καλησπερα σε ολους.Μολις γραφτηκα στην σελιδα αν και την παρακολουθω καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Θα ηθελα καποιος να μου λυσει την εξης απορια : Εχω ενα laptop με επεξεργαστη i7,8gb ram,nvidia geFORCE GT 640m 2gb και 750 gb σκληρο δισκο..Θα μπορω να παιξω το titanfall σε ικανοποιητικο επιπεδο ?

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό spyros89 » 06 Μαρ 2014, 15:56

Γενικα να ξερεις αυτο που φρεναρει το συστημα σου στο gaming ειναι η καρτα γραφικων σου.Εχεις εξαιρετικο επεξεργαστη,πολυ καλη ραμ,αλλα η καρτα γραφικων σου ειναι επιπεδου μιας entry level καρτας για gaming desktop(περιπου σαν μια hd6670 gddr3).
Στο titanfall τωρα,με την 640m το πιο λογικο ειναι να το τρεξεις το παιχνιδι αλλα το ποσο καλα δεν μπορεις να το ξερεις αν δεν το δεις στην πραξη.
Θα πονταρα να ειναι playable στα medium-low με 720p.
spyros89

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 06 Μαρ 2014, 17:00

http://www.youtube.com/watch?v=aCd1lsIFneg
Ίδια κάρτα έχετε με αυτόν στο βίντεο αλλά η δικιά σου είναι 2gb και έχεις καλύτερο επεξεργαστή οπότε θα παίζεις με λίγα καρέ παραπάνω.Γενικά είναι ελαφρύ σχετικά παιχνίδι και δεν θα έχεις πρόβλημα,καλό κάψιμο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό kokouman » 06 Μαρ 2014, 19:20

Ευχαριστω πολυ παιδια γενικα το ειχα καταλαβει οτι η καρτα μου ειναι το προβληματακι..να σας ρωτησω γινεται να αλλαξω καρτα σε laptop ? Επειδη ενας φιλος μου μου ειπε οτι στα laptop δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα μενουν οπως ειναι.Εχω την EA να ανησυχω με τα προβληματα που εχουν συνεχεια εκει τωρα εχω και το pc :D
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 06 Μαρ 2014, 20:22

Ξέχασε το δεν αλλάζει,μόνο σε περίπτωση που είναι ξεχωριστή σε μορφή κάρτας αλλά δύσκολα να είναι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό kokouman » 07 Μαρ 2014, 16:10

Πως μπορω να ξερω αν ειναι ?
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 07 Μαρ 2014, 16:58

Στείλε το μοντέλο να το δω.Απλά να ξέρεις ότι το 99% δεν αλλάζει!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 07 Μαρ 2014, 22:22

Δυστυχώς σε laptop άντε να αλλάξεις καμια μνήμη και κανά σκληρό...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό kokouman » 08 Μαρ 2014, 00:36

τοσο δυσκολα τα πραγματα ρε παιδια ? Οριστε το μοντελο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/lap ... R-Grey.htm
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσίευσηαπό UltimatePCzone Panos! » 08 Μαρ 2014, 04:10

καλησπερα φιλε το παιχνιδι εχει μηχανή γραφικων source δεν θελει πολλα πολλα θα παιζεις με medium με 1280X720 σχετικα good
Άβαταρ μέλους
UltimatePCzone Panos!

Δημοσιευσεις : 92

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB