Πόσο και τι εμπιστεύεστε ??

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Πόσο και τι εμπιστεύεστε ??

Δημοσίευσηαπό Koel700 » 15 Φεβ 2014, 15:57

Σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω μια καρτα γραφικων τουμπανο για να ειμαι κομπλε για πολλα χρονια και παιχνιδια, συνηθως οταν σκεφτεσε ετσι για καρτες γραφικων πας στα 500€...το θεμα ομως ειναι αν εμπιστευεσε το διαδικτιο γιατι απλα ος ελλαδα ειμαστε GTP σε θεματα τεχνολογιας.
Τι θελω να πω με ολα αυτα, ψαχνοντας καρτα με το ποσο που ειπα εκανα για πλακα μια βολτα στο ebay και επεσα σε

http://www.ebay.com/itm/EVGA-GeForce-GTX-TITAN-6GB-VRAM-06G-P4-2790-KR-Video-Graphics-Card-/181323559051?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item2a37b9f08b

Υπαρχουν και αλλες παρομιες προσφορες

Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να δωσω 100€ παραπανω για να παρω μια ΤΙΤΑΝ που ειναι πιο δυνατη απο μια 780...το θεμα ειναι ...εμπιστευομαι το ebay και τον οποιον την χρησιμοποιησε ????
Τελευταία επεξεργασία από Koel700 και 15 Φεβ 2014, 16:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Koel700

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό john-data » 16 Φεβ 2014, 03:28

Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κάποιον μόνο αν είχε υπόλοιπο εγγύησης...
Απο ebay απλά να προσέχεις τον πωλητή να είναι αξιόπιστος και να έχει αρκετές θετικές ψήφους.
Και καλό θα είναι να είναι απο Ευρώπη να μην έχεις κανα θέμα με τελωνείο...
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό gchristos » 16 Φεβ 2014, 11:34

κοιτα και στο Amazon αλλα και παντου !!! και Προσωπικη μου αποψη αφου θα δωσεις τοσα λεφτα να ειναι καινουργια και να κοιταξεις τι εγγυηση δινει ο κατασκευαστης!!! εγω παντος με την AMD radeon HD 6950 ειμαι ευχαριστημενος!!!
Άβαταρ μέλους
gchristos

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό ssns » 16 Φεβ 2014, 14:35

Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν το ebay για τοσο μεγαλη αγορα.Υπαρχουν και αλλα site τα οποια εχουν πολυ καλες τιμες και μπορεις να βρεις ευκαιριες απο ευρωπη χωρις να πληρωσεις τελωνιο κτλ.
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 18 Φεβ 2014, 01:16

Να ξερεις οτι παντα θα εχεις πολλα μεταφορικα και εκτελωνισμους. Ηδη με αυτη που μας εδειξες θες 36€ μεταφορικα και γυρω στα 150€ εκτελωνισμο αρα μανι μανι πηγες στα 800+. Παρτην απο εδω καινουργια και θα σου βγει πιο φθηνη.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 18 Φεβ 2014, 01:17

http://www.ebay.com/itm/EVGA-NVIDIA-GeF ... 3559051%26

Μπορεις παντα να δοκιμασεις μια δημοπρασια αλλα να ξερεις οτι τα import fees πανε αναλογα με την τελικη τιμη
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB