pc gaming shops to buy

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

pc gaming shops to buy

Δημοσίευσηαπό kumas » 30 Ιαν 2014, 16:05

γεια σας θελω να μου πειτε μαγαζια τα οποια εχουν μονο δοσεις χωρις πιστωτικη και τετοια για να δω τι εχουνε και να φτιξαω εναν γιατι με πιστωτικη δεν γινεται.

ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 30 Ιαν 2014, 18:15

Μαγαζί με δόσεις χωρίς πιστωτική δεν υπάρχει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 30 Ιαν 2014, 18:22

Μόνο ο Κωτσόβολος αλλά και πάλι πρέπει να είσαι ενήλικος και να έχεις και ένα εισόδημα για να μπορεί να εγκρίνει η τράπεζα τις δόσεις
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 01 Φεβ 2014, 15:36

Ναι, το πρόβλημα με την πιστωτική και εγώ το αντιμετωπίζω.

Πλέον μόνο μαγαζιά που λειτουργούν όπως ο Κωτσόβολος. Ουσιαστικά μέσω αυτών παίρνεις καταναλωτικό δάνειο, το οποίο όμως πρέπει να εγκριθεί από την τράπεζα.
Στη συνέχεια δε χρωστάς στον Κωτσόβολο-όποια επιχείρηση λειτουργεί έτσι, αλλά στην τράπεζα.

Καλή τύχη.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 01 Φεβ 2014, 16:25

Oταν εννοειτε την πιστωτικη πρεπει αναγκαστικα να ειναι αυτη η καρτουλα που αγοραζεις αβερτα κουβερτα και αν δεν εχεις αυτοελεγχο μετα χρωστας της μιχαλους; :lol:

Ρωτησα εναν θειο μου και μου ειπε οτι πιστωτικες δεν ειναι μονο αυτες αλλα συμπεριλαμβανονται στην ιδια κατηγορια και οι χρεωστικες, προπληρωμενες. Απλα επειδη συνδεονται με τραπεζα και επειδη τα περισσοτερα μαγαζια λενε για ατοκες δωσεις οταν εχεις συνεννοηθει την ημερα πληρωμης πρεπει να εξοφλησεις την δοση τοτε διοτι αλλιως τοκιζεται η δοση και πληρωνεις στο τελος περισσοτερα λεφτα απο το να την αγοραζε μετρητοις.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 01 Φεβ 2014, 16:36

Deathracer2009 έγραψε:Oταν εννοειτε την πιστωτικη πρεπει αναγκαστικα να ειναι αυτη η καρτουλα που αγοραζεις αβερτα κουβερτα και αν δεν εχεις αυτοελεγχο μετα χρωστας της μιχαλους; :lol:

Ρωτησα εναν θειο μου και μου ειπε οτι πιστωτικες δεν ειναι μονο αυτες αλλα συμπεριλαμβανονται στην ιδια κατηγορια και οι χρεωστικες, προπληρωμενες. Απλα επειδη συνδεονται με τραπεζα και επειδη τα περισσοτερα μαγαζια λενε για ατοκες δωσεις οταν εχεις συνεννοηθει την ημερα πληρωμης πρεπει να εξοφλησεις την δοση τοτε διοτι αλλιως τοκιζεται η δοση και πληρωνεις στο τελος περισσοτερα λεφτα απο το να την αγοραζε μετρητοις.

Όχι, οι χρεωστικές δε θεωρούνται πιστωτικές, ούτε καν οι κάρτες στις οποίες έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας μπορούν να θεωρηθούν αντίστοιχες της πιστωτικής.

Πιστωτική πλέον εγκρίνεται πολύ δύσκολα, θέλει πολύ καλό μισθό και ένας ακόμη λόγος που πολλοί δεν αντιλαμβάνονται... αν έχεις καθυστερήσει δόση από κάποια αγορά, αυτό αποτελεί πλέον πολύ σοβαρό παράγοντα για να μην εγκριθεί νέα πιστωτική. Δε θυμάμαι ακριβώς την περίπτωση, αλλά όταν καθυστερείς σε "τσακώνει" ένα σύστημα (όχι ο Τειρεσίας ακριβώς) και δείχνει πως ήσουν ασυνεπής στην πληρωμή.

Θα το ψάξω το βράδυ και θα το αντιγράψω.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό ssns » 01 Φεβ 2014, 17:04

Παιδια μην μπερδευετε τις καρτες μεταξυ τους.Οι πιστωτικες ειναι αυτες που πιστωνουν ενα χρηματικο ποσο στην καρτα (αυτο που αγοραζεις) και πρεπει να εχεις εισοδημα απαραιτητα για να βγαλει κανεις.Προπληρωμενη αντιθετα μπορει να βγαλει κανεις μονο με το αφμ του και μια ταυτοτητα.Μαγαζι με δωσεις χωρις πιστωτικη δεν γινεται και ειδικα απο καποιον ο οποιος δεν εχει δουλεια κτλ
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB