- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 06:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Gaming headset
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Gaming headset
Razer Kraken Pro ή Siberia v2? Μην αρχισετε να μ προτεινετε αλλα headsets, μου κολλησαν αυτα στο ματι και θα παρω ενα απο τα 2.
- johnnoukos
- Δημοσιευσεις : 11
Τα siberia είναι ελαφριά με καλό ήχο και καλό μικρόφωνο αλλά δεν έχουν τόσο καλό μπάσο,είναι κλειστού τύπου(δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αυτό) επίσης έχουν το μειονέκτημα,για κάποιους, ότι δεν γυρίζουν τα ακουστικά.Τα kraken έχουν καλύτερο μπάσο,αλλά δεν είναι τόσο καλά για μουσική λόγο του μπάσου,γενικά όμως έχουν πολύ καλό ήχο και είναι ξεκούραστα.Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άπειρα ακουστικά και για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα θα ήταν να μας πεις για την χρήση που τα θέλεις. Siberia = γενική χρήση Kraken = gaming επίσης υπάρχουν άπειρα καλύτερα ακουστικά,χωρίς τα ταμπελάκια gaming, αλλά πρέπει να ψάξεις πολύ και μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα να τα δοκιμάσεις. Σίγουρα θα υπάρχει στο forum κόσμος που έχει κάποια άλλα ακουστικά ή έχει περισσότερη εμπειρία από μένα σε αυτό το θέμα και θα μπορεί να σου προτείνει κάτι καλύτερο. Εγώ θα έκλεινα στα siberia λόγο της γενικής χρήσης που θα τα ήθελα και μου αρέσουν περισσότερο από τα kraken.Δες και άλλα ακουστικά και μην κολάς σε δυο μόνο. 

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Κατάλαβα,δεν νομίζω πάντως ότι νόημα να το συνεχίσουμε το post μιας και έχεις ήδη διαλέξει.Απλά θα ήθελα να γράψεις μια κριτική όταν πάρεις τα kraken,και να μας πεις την γνώμη σου.Καλή αγορά johnnoukos!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
οταν ειχα αρχισει να το ψιλοψαχνω ελεγα μεσα μ να μν υπερβω τα 50 ευρω...ηδη εχω υπερβει το μπαντζετ μ, η τιμη των 7.1 ειναι λιγο τροχοπεδη ακομα και τα 15. παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο σε 15 ευρω + . αν παω στα 100 μετα γτ να μν σκεφτομουν και τα siberia frost edition με τα φωτα που ειναι και αυτα ερωτευσιμα?
και η εκδοση 7.1 δν βγαινει και σε αυτο το τελεια καγκουρικο πρασινο χρωμα 

- johnnoukos
- Δημοσιευσεις : 11
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης