Gaming headset

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Gaming headset

Δημοσίευσηαπό johnnoukos » 12 Ιαν 2014, 11:40

Razer Kraken Pro ή Siberia v2? Μην αρχισετε να μ προτεινετε αλλα headsets, μου κολλησαν αυτα στο ματι και θα παρω ενα απο τα 2.
johnnoukos

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Ιαν 2014, 12:43

Siberia v2 μου αρέσουν περισσότερο,και είναι καλά από ότι λένε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό johnnoukos » 12 Ιαν 2014, 12:49

Αναφερετε μ και κανα επιχειρημα :P
johnnoukos

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Ιαν 2014, 14:39

Τα siberia είναι ελαφριά με καλό ήχο και καλό μικρόφωνο αλλά δεν έχουν τόσο καλό μπάσο,είναι κλειστού τύπου(δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αυτό) επίσης έχουν το μειονέκτημα,για κάποιους, ότι δεν γυρίζουν τα ακουστικά.Τα kraken έχουν καλύτερο μπάσο,αλλά δεν είναι τόσο καλά για μουσική λόγο του μπάσου,γενικά όμως έχουν πολύ καλό ήχο και είναι ξεκούραστα.Το θέμα είναι ότι υπάρχουν άπειρα ακουστικά και για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα θα ήταν να μας πεις για την χρήση που τα θέλεις. Siberia = γενική χρήση Kraken = gaming επίσης υπάρχουν άπειρα καλύτερα ακουστικά,χωρίς τα ταμπελάκια gaming, αλλά πρέπει να ψάξεις πολύ και μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα να τα δοκιμάσεις. Σίγουρα θα υπάρχει στο forum κόσμος που έχει κάποια άλλα ακουστικά ή έχει περισσότερη εμπειρία από μένα σε αυτό το θέμα και θα μπορεί να σου προτείνει κάτι καλύτερο. Εγώ θα έκλεινα στα siberia λόγο της γενικής χρήσης που θα τα ήθελα και μου αρέσουν περισσότερο από τα kraken.Δες και άλλα ακουστικά και μην κολάς σε δυο μόνο. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό johnnoukos » 12 Ιαν 2014, 14:45

για gaming τα θελω κυριως. εχω κολλησει σε αυτα και λογω εμφανισης. πεστο λοξα :P
johnnoukos

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Ιαν 2014, 14:47

Κατάλαβα,δεν νομίζω πάντως ότι νόημα να το συνεχίσουμε το post μιας και έχεις ήδη διαλέξει.Απλά θα ήθελα να γράψεις μια κριτική όταν πάρεις τα kraken,και να μας πεις την γνώμη σου.Καλή αγορά johnnoukos!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 12 Ιαν 2014, 15:19

Τα Kraken 7.1 τα έχεις δει? 15 ευρώ πιο ακριβά από τα Kraken Pro είναι. :)
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό johnnoukos » 12 Ιαν 2014, 15:24

σε οτι blog εχω ψαξει το 7.1 surrounding θεωρειται οτι δν αξιζει, πολλοι το βρισκουν και ενοχλητικο
johnnoukos

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 12 Ιαν 2014, 15:31

Έχει πολύ καλύτερη απόδοση από τα απλά Kraken.Αλλά εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση.Ψάξτο λίγο όμως. :)
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό johnnoukos » 12 Ιαν 2014, 15:40

οταν ειχα αρχισει να το ψιλοψαχνω ελεγα μεσα μ να μν υπερβω τα 50 ευρω...ηδη εχω υπερβει το μπαντζετ μ, η τιμη των 7.1 ειναι λιγο τροχοπεδη ακομα και τα 15. παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο σε 15 ευρω + . αν παω στα 100 μετα γτ να μν σκεφτομουν και τα siberia frost edition με τα φωτα που ειναι και αυτα ερωτευσιμα? :P και η εκδοση 7.1 δν βγαινει και σε αυτο το τελεια καγκουρικο πρασινο χρωμα 8-)
johnnoukos

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB