Έχω ένα pc 4 χρόνια. Θέλω να πάρω καινούριο. Αυτό θα το πλασάρω στη μάνα μου και ένα άλλο που χρησιμοποιεί τώρα (με χρόνο ζωής 10 χρόνια+) θα το κάνω "αποθήκη"

Να πω πως είμαι με Windows Vista τώρα χαχαχ. Κάρτα γραφικών geforce 9800gt. Σκεφτείτε δηλαδή...
Ψάχνω στο net γνώμες για διάφορα site, αξιοπιστία κ.λπ. και άκρη δεν βγαίνει, οπότε θα εμπιστευτώ τη δική σας γνώμη. Δεν μπορώ άλλη αναζήτηση.
Έχω σκοπό να διαθέσω 1000 ευρώ max max (μέσα σε αυτά και λειτουργικό -windows. Αν πάρω οθόνη θα αναγκαστώ να χώσω άλλα 200 ΕΞΤΡΑ. Και να αποχαιρετίσω τον έξω κόσμο για πολύ καιρό και να αποσβέσω τίποτα

Τι θέλω;
Ένα pc να κρατήσει όσο αυτό αλλά να είναι όσο πιο καλό γίνεται για gaming. Και συναρμολόγηση είτε σε Πλαίσιο, είτε σε e-shop που είναι κοντά μου. Και 50 ευρώ να μου πουν για συναρμολόγηση π.χ. δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θα τα δώσω εξτρά, τι να κάνω. Δεν θέλω να το διακινδυνεύσω ούτε 0.01% να το συναρμολογήσω γιατί αυτά τα λεφτά τα πονάω πολύ. Δύσκολο να απογαλακτίζεσαι. Αναπολώ τις στιγμές που ήμουν πιτσιρίκι και δεν με ένοιαζε πόσο θα είναι η δόση

Περιφερειακά όπως mouse-πληκτρολόγιο-ηχεία θα χρησιμοποιήσω αυτά που έχω. Σκληρό δίσκο άνω των 500gb δεν χρειάζομαι.
Μακροσκελές post, το ξέρω, είμαι πρήχτης γενικά.
Ευχαριστώ από τώρα όσους απαντήσουν. Ακόμη κι αυτούς που δεν θα το κάνουν

*τι παίζει με εγγύηση αν τους πω σε Πλαίσιο ή e-shop να μου το φτιάξουν (αυτά έχω κοντά μου); ισχύουν τα ίδια όπως με το να αγόραζα turbox για παράδειγμα;;;;
**Περιφερειακά όπως mouse-πληκτρολόγιο-ηχεία έχω ήδη. Σκληρό δίσκο άνω των 500gb δεν χρειάζομαι.