Καλησπέρα σας!
Πρόσφατα απέκτησα μια οθόνη για HY, η οποία έχει τρεις εισόδους HDMI και δίπλα μια υποδοχή καρφάκι η οποία απο κάτω γράφει HDMI Audio Out και στο manual δείχνει οτι κουμπώνουν ηχεία σε εκείνο το σημείο. Απ'όσο καταλαβαίνω, η έξοδος αυτή είναι ψηφιακή κι όχι αναλογική ώστε να μπαίνουν οποιαδήποτε ηχεία. Δοκίμασα άλλωστε, αλλά δε δουλεύουν. Το ερώτημά μου είναι, ποια ηχεία μπαίνουν εκεί; Πώς μπορώ να τα αναζητήσω, καθώς θέλω να συνδέσω με HDMI το PS4 που θα πάρω και να πάρω και ήχο απ'ευθείας...
Ευχαριστώ πολύ!
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 15:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
HDMI Audio Out;;;
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Στείλε μοντέλο οθόνης καθώς και αν μπορείς μια φωτογραφία,λογικά είναι έξοδος για να συνδέσεις την οθόνη με home theater.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
bobo1704 έγραψε:Καλησπέρα σας!
Πρόσφατα απέκτησα μια οθόνη για HY, η οποία έχει τρεις εισόδους HDMI και δίπλα μια υποδοχή καρφάκι η οποία απο κάτω γράφει HDMI Audio Out και στο manual δείχνει οτι κουμπώνουν ηχεία σε εκείνο το σημείο. Απ'όσο καταλαβαίνω, η έξοδος αυτή είναι ψηφιακή κι όχι αναλογική ώστε να μπαίνουν οποιαδήποτε ηχεία. Δοκίμασα άλλωστε, αλλά δε δουλεύουν. Το ερώτημά μου είναι, ποια ηχεία μπαίνουν εκεί; Πώς μπορώ να τα αναζητήσω, καθώς θέλω να συνδέσω με HDMI το PS4 που θα πάρω και να πάρω και ήχο απ'ευθείας...
Ευχαριστώ πολύ!
Καταρχήν πες μου τί ηχεία έχεις, για να δούμε πως γίνεται να συνδεθούν κατευθείαν στο ps4 και να έχεις την καλύτερη ποιότητα γιατι εγώ αν είχα καλά ηχεία θα τα έβαζα εκεί και όχι στην οθόνη.
-
moviemagic - Δημοσιευσεις : 21
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης