laptop απορια

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

laptop απορια

Δημοσίευσηαπό sitarkos » 01 Νοέμ 2013, 23:47

νεος στο foroum
εχω μια απορια καθως ειμαι και λιγο ασχετος γινετε να αλαξεις καρτα γραφικων σε λαπτοπ ενοω να βαλεις καλητερη απο αυτη που εχεις????
Άβαταρ μέλους
sitarkos

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 02 Νοέμ 2013, 00:35

Δύσκολο πολύ δηλαδή είναι πολύ λίγα τα laptops στα οποία μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών και να βάλεις άλλη και δεν συμφέρει, γιαυτό αν θες gaming μηχάνημα πας πάντα σε desktop
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό sitarkos » 02 Νοέμ 2013, 12:16

καλλα το ξερω οτι ειναι καλητερα πυργος αλλα οταν εισαι φοιτητης και εκτος εδρας δεν παιζει αυτο το σεναριο τουλαχιστον προστοπαρον αποδίδει καλα το laptop.
Άβαταρ μέλους
sitarkos

Δημοσίευσηαπό ssns » 04 Νοέμ 2013, 11:05

Συνηθως μπορεις να αλλαξεις τα παντα εκτος απο την καρτα γραφικων!Μια ποιοτικη αναβαθμιση σε λαπτοπ ειναι η προσθηκη ενος ssd και μνημης ram
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό sitarkos » 04 Νοέμ 2013, 12:19

sav idea kali kai malov pio oikovomiki apo karta aloste i nvidea trabai esto kai sto low kala akoma sta perisotera games
Άβαταρ μέλους
sitarkos

Δημοσίευσηαπό ssns » 04 Νοέμ 2013, 13:16

Καρτα δυστυχως οπως και να το κανεις δεν...πρεπει να παρεις ουσιαστικα καινουργιο υπολογιστη.
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 05 Νοέμ 2013, 01:05

sitarkos έγραψε:καλλα το ξερω οτι ειναι καλητερα πυργος αλλα οταν εισαι φοιτητης και εκτος εδρας δεν παιζει αυτο το σεναριο τουλαχιστον προστοπαρον αποδίδει καλα το laptop.

Ναι δε σου λέω να πάρεις desktop απλώς σου λέω γιατί επιλέγεται desktop και όχι laptop όταν πρόκειται για gaming. Το πιο πιθανό όμως είναι να μην μπορείς να αλλάξεις την κάρτα και να πρέπει να αλλάξεις υπολογιστή.
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό gamelover » 25 Δεκ 2013, 12:32

παιδιά χρόνια πολλά!να σας ρωτήσω σκεφτόμουν να πάρω κάποιον σκληρό δίσκο ή usb για το ps3..λόγω χώρου για μεταφορά κάποιων games.. αναρωτιόμουν όμως άν μπορούσα να το κάνω με το λάπτοπ μου καθώς έχω πολύ χώρο εκεί ανεκμετάλλευτο αλλά δεν ξέρω αν γίνεται.π.χ. με κάποιο usb καλώδιο...
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB