Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου LG L207WT. Τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που κάνω εκκίνηση στον υπολογιστή η οθόνη δεν ανοίγει με την μια. Στην αρχή αναβοσβήνει το power on / off. Μετά εμφανίζει στην οθόνη το σηματάκι που φαίνεται οτι λειτουργεί (δείχνει ότι πάει να ανοίξει και ξανασβήνει). Μετά από ανεπάλληλα restart, ανοίγει και λειτουργεί κανονικά χωρίς κανενα αλλο πρόβλημα...... μέχρι το επόμενο ανοιγμα (αν μείνει πολύ ώρα κλειστή).
Δοκίμασα άλλη οθόνη και λειτουργεί κανονικά.
Any idea τι μπορεί να φταίει???????? και ποιες κινήσεις θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα!!!!!!
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 18:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με την οθόνη Lg
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Για προβλημα στο τροφοδοτικο την οθονης φαινεται!Το ειχα παθει με μια turbox 22' ακριβως το ιδιο!Την ειχα παει σε τεχνικο μεσο ενος φιλου που τον ηξερες και του ειπα πως αν παει πανω απο 50ευρο να μην το φτιαξει!Τελικα μου πηρε 35!Αν εχεις καποιο τεχνικο πηγαινε την να την δει και αναλογα την τιμη πες του αν θελεις να την φτιαξει
-
ssns - Δημοσιευσεις : 206
Ακριβός το ίδιο θέμα έχω και εγώ και το έκανα ποστ την Παρασκευή
viewtopic.php?f=18&t=1635
viewtopic.php?f=18&t=1635
http://www.a-pharmacy.gr
-
GangLoff - Δημοσιευσεις : 21
Lg
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη μου Lg Flatron L1915S. Ανοίγει για 1¨ και μετά κλείνει. Πρίν λίγες μέρες ανοιξέ, κλίσε μετά από 10 πατήματα το on/off με δούλευε καλά. Τώρα όμως τίποτα. Από το service με είπαν τηλεφωνικά ότι πιθανών να είναι το τροφοδοτικό με κόστος περίπου 35 ευρώ. Πρίν περίπου 5 χρόνια πάλι το ίδιο πρόβλημα είχα. Η οθόνη είναι 10ετών. Σκέφτομαι τώρα να μην την επισκευάσω και να αγοράσω μία οθόνη Tv Monitor με περίπου 140 ευρώ. Εσείς τι λέτε συμφέρει να την φτιάξω;
- jimmy28
- Δημοσιευσεις : 2
Eξαρτάται από το τι χρήση κάνεις, κατά τη γνώμη μου. Αν σου περισσεύουν τα χρήματα, φυσικά πάνε για καινούρια, αφού είναι 10 χρονών δεν θα αντέξει ακόμα πολύ. Αν θες πληρώνεις και τα 35 να την φτιάξεις, την βάζεις extended 2ο monitor και αν χαλάσει ξανά, πάει για πέταμα. Αν, ωστόσο, σε βολεύει και κάνει τη δουλειά της, και δεν θες να ξοδέψεις πολλά χρήματα, φτιάξτην και μένεις με αυτή. Πάντως σίγουρα συμφέρει μια καινούρια, και λόγω της ηλικίας της παλιάς, και λόγω των χαμηλών τωρινών τιμών.
Όσο για το πρόβλημα, το είχα πάθει και εγώ πριν κανένα χρόνο με μια LG Flatron WxxxS. Την πήγα σε έναν τεχνικό τηλεοράσεων και μου είπε πως θέλουν άλλαγμα οι λυχνίες (έχουν λυχνίες τόσο καινούριες οθόνες;
) και πλήρωσα 60 ευρώ. Από τότε είναι μια χαρά.
Όσο για το πρόβλημα, το είχα πάθει και εγώ πριν κανένα χρόνο με μια LG Flatron WxxxS. Την πήγα σε έναν τεχνικό τηλεοράσεων και μου είπε πως θέλουν άλλαγμα οι λυχνίες (έχουν λυχνίες τόσο καινούριες οθόνες;

-
DaDiRa - Δημοσιευσεις : 90
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης