- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 02:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τι υπολογιστή έχετε;
Δεν ειχα ιδεα οτι ηταν ολοκληρη επιστημη! Δοκιμασα να πειραξω τις ρυθμισεις της Motherboard(ολα ειναι Full απο προεπιλογη), χρησιμοποιησα και το speedfan, αλλα στο 50% της ισχυος η διαφορα στο θορυβο ειναι ανεπαισθητη και δεν ξερω αν εχει νοημα(αλλα ας μην επεκταθουμε αλλο γιατι ειμαστε off topic και ο Lionheart θα μας κηνυγαει!). Μαλλον θα αγορασω την προταση σας. Ευχαριστω και παλι!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Έχουμε και λέμε:
Coolermaster CM 690 Case
Phenom IIx4 965 @ 3.4ghz
4gb Corsair XMS3 1333mhz
Asus M4A785TDV-EVO
Sapphire HD 6850 Vapor-X overclocked to 850mhz-1115mhz
Seagate 7200rpm HDD
Coolermaster Silent Pro 500watt
Windows 7 Home Premium 64bit
Philips 221v Monitor,1920x1080,60hz,5ms response time.
Πληκτρολόγιο + Ποντίκι απλά Microsoft "του κιλού"
Για ήχο έχω συνδέσει το καλώδιο σε στερεοφωνικό Hi-Fi μάρκας SONY.
Στο μέλλον σκέφτομαι να βάλω τα εξής:
*SSD. Ή της σειράς Intel 840 ή OCZ Vertex 4
*Θέλω να πάω και τη RAM μου στα 8gb,αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί η motherboard μου είναι πολύ ιδιότροπη με τις μνήμες.
Προς το παρόν δεν έχω παράπονο απ το παραπάνω σύστημα που έφτιαξα μόνος μου. Τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζω σε 1080p με ρυθμίσεις γραφικών στο τέρμα,και καλό frame rate.
Σκούρα τα βρίσκω σε ελάχιστες περιπτώσεις όπως:
* Στο Crysis 2 αφού βάλω το dx11 patch με ultra ρυθμίσεις και το high res texture pack, παρατηρώ κάπως πιο αργή απόκριση.
*Στο Battlefield 3 μπορώ να παίξω το μονό με όλα στο Ultra,αλλά σε μερικές online πίστες υπάρχουν στιγμές που έχω απότομα "spikes" με πτώσεις frame rate αν και το average είναι καλό.
*Metro 2033. Ακόμα και στο High έχω μερικά frame προβλήματα.
Σε όλα τα άλλα βάζω maximum ρυθμίσεις άνετα.
Coolermaster CM 690 Case
Phenom IIx4 965 @ 3.4ghz
4gb Corsair XMS3 1333mhz
Asus M4A785TDV-EVO
Sapphire HD 6850 Vapor-X overclocked to 850mhz-1115mhz
Seagate 7200rpm HDD
Coolermaster Silent Pro 500watt
Windows 7 Home Premium 64bit
Philips 221v Monitor,1920x1080,60hz,5ms response time.
Πληκτρολόγιο + Ποντίκι απλά Microsoft "του κιλού"
Για ήχο έχω συνδέσει το καλώδιο σε στερεοφωνικό Hi-Fi μάρκας SONY.
Στο μέλλον σκέφτομαι να βάλω τα εξής:
*SSD. Ή της σειράς Intel 840 ή OCZ Vertex 4
*Θέλω να πάω και τη RAM μου στα 8gb,αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί η motherboard μου είναι πολύ ιδιότροπη με τις μνήμες.
Προς το παρόν δεν έχω παράπονο απ το παραπάνω σύστημα που έφτιαξα μόνος μου. Τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζω σε 1080p με ρυθμίσεις γραφικών στο τέρμα,και καλό frame rate.
Σκούρα τα βρίσκω σε ελάχιστες περιπτώσεις όπως:
* Στο Crysis 2 αφού βάλω το dx11 patch με ultra ρυθμίσεις και το high res texture pack, παρατηρώ κάπως πιο αργή απόκριση.
*Στο Battlefield 3 μπορώ να παίξω το μονό με όλα στο Ultra,αλλά σε μερικές online πίστες υπάρχουν στιγμές που έχω απότομα "spikes" με πτώσεις frame rate αν και το average είναι καλό.
*Metro 2033. Ακόμα και στο High έχω μερικά frame προβλήματα.
Σε όλα τα άλλα βάζω maximum ρυθμίσεις άνετα.
-
Alithinos - Δημοσιευσεις : 13
Γεια σας παιδιά.
Έχω ένα παλιό μηχάνημα με
Intel Core 2 duo επεξεργαστή
Asus p5pl2 μητρική
2gb ram ddr2 Kingston (2x1gb) 266 ghz
ένα τροφοδοτικό 470 watt Thermaltake TR2-470PP
και μία πολύ παλιά κάρτα γραφικών ( MSI nx7600gs )
η οποία στα video με ανάλυση 720p που είναι τύπου .mp4 .mkv κολλάει πάρα πολύ(ενώ στα .avi όχι), ενώ και σε απλά video ανάλυσης 480p ίδιου τύπου, ψιλοκολλάει.
Για παιχνίδια δεν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή, μόνο ταινίες/σειρές βλέπω αλλά λόγω του παραπάνω προβλήματος, λέω να κάνω μία μικρή αναβάθμιση.
Τι λέτε; Αξίζει; Αν ναι, να αναβαθμίσω τι προτείνετε;
Ή νομίζετε ότι καλύτερα θα ήταν να μαζέψω λεφτά να πάρω - του χρόνου όμως - κάνα καινούργιο μηχάνημα;
Asus p5pl2 μητρική
η οποία στα video με ανάλυση 720p που είναι τύπου .mp4 .mkv κολλάει πάρα πολύ(ενώ στα .avi όχι), ενώ και σε απλά video ανάλυσης 480p ίδιου τύπου, ψιλοκολλάει.
Για παιχνίδια δεν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή, μόνο ταινίες/σειρές βλέπω αλλά λόγω του παραπάνω προβλήματος, λέω να κάνω μία μικρή αναβάθμιση.
Ή νομίζετε ότι καλύτερα θα ήταν να μαζέψω λεφτά να πάρω - του χρόνου όμως - κάνα καινούργιο μηχάνημα;
-
alekara7 - Δημοσιευσεις : 16
alekara7 έγραψε:Γεια σας παιδιά.
Asus p5pl2 μητρική
Φίλε μου alekara7 το PC σου σίγουρα δεν είναι για να βλέπεις HD ταινίες και 1000% σίγουρα για να παίξεις κάποιον τελευταίο τίτλο παιχνιδιού. Πολύ μικρή μνήμη και όπως σωστά είπες παλιά κάρτα γραφικών. Λογικά ο επεξεργαστής που φοράς είναι ο Celeron Dual Core E1500 και οι μνήμες πρέπει να είναι 2χ1 GB DDR2 SDRAM PC4200 533MHz πιάσ' το αυγό και κούρευτο δηλαδή! Επομένως αν θέλεις να οπωσδήποτε να του κάνεις μία φτηνή αναβάθμιση για να βλέπεις ταινίες πάρε μία καρτούλα γραφικών όπως αυτή http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... 32-20G.htm ή παρόμοια, με 30 ευρώ και θα σου μείνει κιόλας για τον επόμενο υπολογιστή. Μέχρι εκεί δηλαδή μη σκέφτεσαι κάτι παραπάνω και σιγά-σιγά μάζεψε λεφτά. πες μας τι μπάτζετ θα διαθέσεις για να χτίσεις έναν καλό υπολογιστή (media player) και εδώ είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Toshiba
Windows® XP Home Edition τώρα 7 (πέρασα και τα 8 αλλα δεν μου άρεσαν)
Intel® Centrino® mobile technology including Intel® Pentium® M processor 740, Intel® PRO/Wireless 2200BG network connection and Intel® 915GM Express chipset
WXGA TFT display
60 GB
512 MB (1GB πλέον)
DDR RAM
maximum life : 3:16 (Mobile Mark™) hours
weight : 3.00 kg
W x L x H : 365 x 275 x 29.5 (front) / 37.5 (back) mm
Είναι σκυλί το μηχάνημα
Windows® XP Home Edition τώρα 7 (πέρασα και τα 8 αλλα δεν μου άρεσαν)
Intel® Centrino® mobile technology including Intel® Pentium® M processor 740, Intel® PRO/Wireless 2200BG network connection and Intel® 915GM Express chipset
WXGA TFT display
60 GB
512 MB (1GB πλέον)
DDR RAM
maximum life : 3:16 (Mobile Mark™) hours
weight : 3.00 kg
W x L x H : 365 x 275 x 29.5 (front) / 37.5 (back) mm
Είναι σκυλί το μηχάνημα

-
Enwsitis21 - Δημοσιευσεις : 17
επεξεργαστής :Amd 955 be
Μητρική :gigabyte 790fxt
Σκληροί : 640gb raid Hdds
Κάρτα γραφικών : Sapphire 6870 1gb
Οθόνη Lg 23'
Μητρική :gigabyte 790fxt
Σκληροί : 640gb raid Hdds
Κάρτα γραφικών : Sapphire 6870 1gb
Οθόνη Lg 23'
- kostasrogue
- Δημοσιευσεις : 12
Εγω ειχα εναν φιλο μου με ενα παναρχαιο υπολογιστη δεν τον ηθελε τον πηρα και μαζι με τον πατερα μου πριν μερικα χρονια καναμε αλλαγες και τωρα σπανια κανω αναβαθμιση! Η τελευταια που κανα ηταν η καρτα γραφικων
Processor: Inter Core 2 Duo CPU e8500 :@ 3.16GHz 3.17GHz
Ram: 4GB
System type: 64-bit
Nvidia GeForce 650OC
Processor: Inter Core 2 Duo CPU e8500 :@ 3.16GHz 3.17GHz
Ram: 4GB
System type: 64-bit
Nvidia GeForce 650OC
-
pRonOoBGR - Δημοσιευσεις : 82
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης