Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό ilias1998 » 15 Ιούλ 2013, 08:42

Οκ μέχρι τότε τι τροφοδοτικό προτείνετε να πάρω άμα πάρω?
Άβαταρ μέλους
ilias1998

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Ιούλ 2013, 10:37

Ηλία θα πω τον Δημήτρη να σου απαντήσει,θα επιμείνω και πάλι ότι το συγκεκριμένο σου φτάνει σαν watt απλά ίσως να έτυχε να είναι προβληματικό.Κάνε αυτά που είπαμε και βλέπουμε.Ένα κάρο τροφοδοτικά υπάρχουν αν χρειαστεί να πάρεις άλλο βλέπουμε,τώρα προσπαθώ να σου γλιτώσω λεφτά και να βρούμε το πρόβλημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Για να δούμε

Δημοσίευσηαπό TECHGURU1 » 15 Ιούλ 2013, 11:32

Για να δούμε οπότε ήρθαμε πάλι στην περίπτωση του τροφοδοτικού ... 8-) γιατί ποιο πάνω διάβασα κάποια σχόλια περί "Δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα,και απαντήσεις του στυλ πάρε ένα μεγαλύτερο δεν είναι σωστές" Πρώτον ποτέ δεν είπα εγώ ότι δεν φτάνει η παροχή του τροφοδοτικού 550 Watt απλά αναφέρθηκα στο ότι η βλάβη είναι στο τροφοδοτικό και θα του πρότεινα του poster να μην πάρει πάλι 550άρι τροφοδοτικό απλά να πάρει κάτι ποιο δυνατό μίας και θα κάνει αναβάθμιση επάνω στο συγκεκριμένο τομέα του υπολογιστή του 2on Μία κάρτα καίγεται μετά τους 105 βαθμούς κελσίου ειδικά πολλές Nvidia κατά την διάρκεια του GAMING φτάνουν άνετα τους 92 βαθμούς χωρίς να σημαίνει ότι θα καεί , επίσης αν θα σου είναι εύκολο επειδή τονίζεις το πρόβλημα σου ποιο πολύ στις γραμμές που σου εμφανίζει η οθόνη άλλαξε το VGA ή DVI καλώδιο σου και αν δείς πάλι τα ίδια δοκίμασε την μονάδα σου και σε μία άλλη οθονούλα , ευχαριστώ .
Τελευταία επεξεργασία από TECHGURU1 και 15 Ιούλ 2013, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
TECHGURU1

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό ilias1998 » 15 Ιούλ 2013, 11:42

Ok luigi απλά δεν έχω το pc το παλιό εύκαιρο και πρέπει να το φέρω και μετά να δοκιμάσω

λοιπόν έβαλα την παλιά κάρτα γραφικών συνέδεσα και 2 fans και όλα καλα τι να κανω τώρα? :?:
Άβαταρ μέλους
ilias1998

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 16 Ιούλ 2013, 00:12

Άκου τι θα κάνεις για να μη ταλαιπωρείσαι.
Θα κατεβάσεις το MSI Afterburner για να παρακολουθείς θερμοκρασίες GPU στην οθόνη την ώρα που τρέχεις 3D.
Θα κατεβάσεις το Kombustor επίσης της MSI και θα το βάλεις να τρέξει μια λούπα (άστο κάνω 15 λεπτο) να δεις τι θα γίνει εκεί.
Θα κατεβάσεις και το OCCT και θα το βάλεις να τρέξει το PSU τεστ (βάζει CPU/GPU) να παίζουν 100%. Από αυτά που μου λες πάντως, εμένα μου μυρίζει χτυπημένη μνήμης κάρτας γραφικών ή κάποιο θέμα με το driver.
Επίσης, για να ξέρεις, ένα τροφοδοτικό 550Watt είναι μια χαρά για το περισσότερο κόσμο και προφανώς και για σένα. Τα 750-800 και πάνω είναι για xtreme o/c και διπλές κάρτες. Αν το PSU είναι καλό, μπορεί να παίζει άνετα ακόμα και στο 100% (δηλαδή να δίνει 550Watt) κάτι που το δικό σου δε κάνει ούτε με σφαίρες. Η CPU στο max να θέλει 125Watt (δλδ 100% που ποτέ δε συμβαίνει στα παιχνίδια) και η κάρτα είναι στα 200Watt (πάλι υπό συνθήκες στο 100%) τα υπόλοιπα συστήματα ζήτημα να θέλουμε 50-70Watt. Στα 400Watt εισαι με όλα να παίζουν τσίτα.
Κάνε τα παραπάνω και μας λες
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό ilias1998 » 16 Ιούλ 2013, 02:07

πρώτα από όλα ευχαριστώ που ασχολήθηκες. Έχω όμως μια απορία και ένα σχόλιο, τοτε οταν δεν μου ανοιγε το pc μόλις συνδεσα και το fanακι πώς το εξηγείς ? Επίσης στο dxdiag μου έλεγε 1024 mb αντει για 3GB στη gpu

EDIT:1)άκυρο αυτό με τα mb
2)OCCT 15 λεπτά όλα οκ
3)Kombust 15 λεπτα δεν καταλάβανε χριστό το pc
Άβαταρ μέλους
ilias1998

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 16 Ιούλ 2013, 10:10

TECHGURU1 έγραψε:Για να δούμε οπότε ήρθαμε πάλι στην περίπτωση του τροφοδοτικού ... 8-) γιατί ποιο πάνω διάβασα κάποια σχόλια περί "Δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα,και απαντήσεις του στυλ πάρε ένα μεγαλύτερο δεν είναι σωστές" Πρώτον ποτέ δεν είπα εγώ ότι δεν φτάνει η παροχή του τροφοδοτικού 550 Watt απλά αναφέρθηκα στο ότι η βλάβη είναι στο τροφοδοτικό και θα του πρότεινα του poster να μην πάρει πάλι 550άρι τροφοδοτικό απλά να πάρει κάτι ποιο δυνατό μίας και θα κάνει αναβάθμιση επάνω στο συγκεκριμένο τομέα του υπολογιστή του 2on Μία κάρτα καίγεται μετά τους 105 βαθμούς κελσίου ειδικά πολλές Nvidia κατά την διάρκεια του GAMING φτάνουν άνετα τους 92 βαθμούς χωρίς να σημαίνει ότι θα καεί , επίσης αν θα σου είναι εύκολο επειδή τονίζεις το πρόβλημα σου ποιο πολύ στις γραμμές που σου εμφανίζει η οθόνη άλλαξε το VGA ή DVI καλώδιο σου και αν δείς πάλι τα ίδια δοκίμασε την μονάδα σου και σε μία άλλη οθονούλα , ευχαριστώ .

Γιατί έκανες edit στο post σου το οποίο δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου και το έκανες edit χθες;Ποτέ δεν θα έγραφα κάτι κακό,αλλά νομίζω ότι άλλαξες την απάντηση σου γιατί είχα δίκιο.Βιάστηκες δεν είναι κακό,όλοι κάνουμε λάθη :D Αν παραδεχτούμε κάποιες φορές ότι έχουμε λάθος θα γίνουμε καλύτεροι.Απλά προσπαθώ να βρω το πρόβλημα του Ηλία και να τον γλιτώσω λεφτά,και με την συμβολή σου ίσως βρούμε το πρόβλημα του πιο γρήγορα.Φιλικά πάντα δεν έχω κάτι μαζί σου.Ηλία πιστεύω και εγώ ότι μπορεί η κάρτα σου να έχει θέμα.Θα το βρούμε που θα πάει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό ilias1998 » 16 Ιούλ 2013, 13:04

μισή ώρα αυτή την φορά......
Άβαταρ μέλους
ilias1998

EDIT

Δημοσίευσηαπό TECHGURU1 » 16 Ιούλ 2013, 23:23

Δεν υπήρχε κάποιος λόγος που έγινε το EDIT γιατί και πάλι επιμένω στον τομέα του τροφοδοτικου άρα δεν υπάρχει και καποιος λόγος στο να πιστεύεις ότι έχω κάνει κάποιο λάθος , απλά στο edit πρόσθεσα την επισήμανση οτι ποτέ δεν αναφέρθηκα στο ότι το τροφοδοτικου του poster δεν είναι αρκετό , άρα θα σου έλεγα να προσέχεις καλύτερα τις απαντήσεις σου , Ευχαρηστώ . Τροφοδοτικό επισήμανα στην αρχή τροφοδοτικό λέω και στο τέλος :?
Άβαταρ μέλους
TECHGURU1

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό ilias1998 » 17 Ιούλ 2013, 11:44

παιδιά και η απόδοση αλλά και το flashing συνεχίζετε τι να κάνω?
Άβαταρ μέλους
ilias1998

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB