- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 05:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
GTX 970 ??
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Στο ebay είπα να γράψεις sound proofing,sound proof, Sound Dampening Foam όπως θες
Περίμενε λίγο καιρό ίσως δεις καμιά παρουσίαση από Καρέτσο σε watercooling.Όχι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του αλλά παίζει ρόλο αν θέλεις να βάλεις και την κάρτα γραφικών ή και άλλα υποσυστήματα στο watercooling που θα πάρεις.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Όπως είχα υποσχεθεί, θα αναφέρω και εγώ την άποψη μου σχετικά με την 970 που απέκτησα πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την GTX970 G1 Gaming της Gigabyte...Παιδιά, η κάρτα δεν υπάρχει κυριολεκτικά...Ενδεικτικά αναφέρω:25C σε idle mode και 58C όταν η κάρτα είναι σε full stress...Απίστευτες θερμοκρασίες!!!Όσον αφορά gaming:FC4 όλα ultra settings 60fps σταθερά...Φαντάζομαι θα πηγαίνει και παραπάνω, αλλά λόγω του monitor(1080p/60hz) ενεργοποίησα το vsync για να αποφύγω το οποιοδήποτε tearing...Επίσης, shadow of mordor όλα στα ultra με vsync on, παρά τα 6gb που ζητάει, 60fps σταθερά...Η κάρτα είναι coil whine free, παρά τα όσα ακούγονται για τις 970 και το πρόβλημα που έχουν σχεδόν όλες με το coil whine...Γενικά αυτά...Τι άλλο να ζητήσει κανείς;Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ακούγεται ότι σε κάνα δύο μήνες θα βγάλουν έκδοση με 8gb...Αλλά θεωρώ ότι τα 4gb vram για 1080p θα είναι αρκετά για πολύ καιρό ακόμα...Η κάρτα προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
-
solitude - Δημοσιευσεις : 47
Re: Απ: GTX 970 ??
Φίλε μου ακόμα και για 2Κ η μνήμη της 970 φτάνει και με το παραπάνω. Τα frames που πιάνει ακόμα και με ultra settings σε 2K ειναι στο Θεό!
Ενα φιλαράκι μου πήρε την 970 της gigabyte και ειναι απίστευτα ικανοποιημένος. Δεν έχει επίσης το παραμικρό θέμα με coil whine.
Ενα φιλαράκι μου πήρε την 970 της gigabyte και ειναι απίστευτα ικανοποιημένος. Δεν έχει επίσης το παραμικρό θέμα με coil whine.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Καλημερα και καλη εβδομαδα ! Εδω και περιπου 2 μηνες ειμαι κατοχος της Gigabyte gtx970, της απλης εκδοσης , οχι την G1, και αντιμετωπιζω ενα εκνευριστικο προβλημα. Οταν συνδεω την GPU με το μονιτορ μεσω HDMI/DisplayPort και παιρνω ηχο ψηφιακα μεσω αυτων των 2 ολα ειναι καλα. Οταν και αμα ομως συνδεσω την GPU με το μονιτορ μεσω DVI Και παρω ηχο αναλογικα μεσω Jack (ειτε μπρος ειτε πισω) τοτε εχω μια συνεχη παραμορφωση του ηχου και εναν συνεχη Buzzing noize ο οποιος αυξανεται καθως αυξανεται και το stress στην GPU και γινεται χειροτερα οταν κουναω το ποντικι. Λογικα ειναι καποιου ειδους παρεμβολη αλλα δε μπορω να καταλαβω αν προερχεται απο την GPU η απο την motherboard η αν απλα η GPU δημιουργει παρεμβολες στην καρτα ηχου της MB.
εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει, πως ισως μπορω να το διορθωσω και αν θα ηταν συνετο να παω το tower πισω στο καταστημα απο οπου αγορασα τα Parts να κανουν εναν ελεγχο? Καρετσο-hardwareMaster τα φωτα σου !!!
εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει, πως ισως μπορω να το διορθωσω και αν θα ηταν συνετο να παω το tower πισω στο καταστημα απο οπου αγορασα τα Parts να κανουν εναν ελεγχο? Καρετσο-hardwareMaster τα φωτα σου !!!

-
zortam - Δημοσιευσεις : 27
@zortam Πρόβλημα γείωσης θα είναι.Δοκίμασε να ξεσυνδέσεις τα πάντα από το pc σου και να τα ξανασυνδέσεις.Αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε και το driver του audio να το απεγκαταστήσεις και να το ξανά εγκαταστήσεις.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης