Αναβαθμιση Pc

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 19 Ιουν 2013, 13:55

ΧΑαχχαχαχα μου αρέσει που στην αρχή λες,θέλω να μου βρεις 2 πράγματα και μετά,έε ρίξε και μια ματιά στα υπόλοιπα :D

Τώρα αυτό που λες για το plaisio για το αξιόπιστο service δεν μπορώ να το ξέρω,έχω ελάχιστη εμπειρία με plaisio.Πιστεύω ότι είναι εντάξει μαγαζί,αλλά υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που επίσης κάνουν καλή δουλειά.
Πρώτα από όλα,το pc θα το φτιάξεις μόνος σου;Γιατί αν το κάνεις μόνος σου κάποια κομμάτια μπορείς να τα πάρεις και από άλλο μαγαζί.Για παράδειγμα το κουτί μπορείς να το πάρεις και από αλλού.Αυτό που λες δεν είναι άσχημο,αλλά θα μπορούσες βέβαια να δεις και κάποιο άλλο στο skroutz που ίσως σου αρέσει καλύτερα.

Όσο αφορά τον επεξεργαστή μονόδρομος είναι ο i5 4670K καθώς είναι και ξεκλείδωτος οπότε θα μπορείς να κάνεις oveclocking.Αν δεν σε ενδιαφέρει το overclocking τότε θα πρέπει να πάρεις τον 4670 που δεν είναι ξεκλείδωτος αλλά για τα 10 ευρώ διαφορά ούτε καν πρέπει να το συζητάμε.Να ξέρετε ότι όταν ένας επεξεργαστής είναι ξεκλείδωτος είναι και ποιοτικότερος,καθώς κατά την διάρκεια κοπής δεν είναι όλοι οι επεξεργαστές το ίδιο ποιοτικοί.

Plaisio λύση haswell=====================================================================
Αν πάμε σε λύση haswell θα σου βγει λίγο πιο ακριβό το σύστημα αλλά θα είναι καλύτερο.Στο plaisio δυστυχώς δεν έχουμε πολλές επιλογές οπότε θα πας στα 340-363 για cpu και μητρική.
Στο τροφοδοτικό δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι μιας και δεν έχει άλλες επιλογές πέρα από corsair.
Όσο αφορά την μνήμη ανάλογα με το τι θα επιλέξεις θα πρέπει να τις δούμε.
Σκληρό πάρε ότι θες δεν έχει σημασία.
Η κάρτα σε χαμηλές αναλύσεις θα είναι οκ,μην περιμένεις θαύματα.

Άρα πάμε 660-680 haswell από plaisio
=====================================================================================
Σε περίπτωση τώρα που θέλεις να φτιάξεις το pc μόνος σου και θελήσεις να ψωνίσεις και από αλλού θα σου πρότεινα να αλλάξεις αυτά τα κομμάτια.
=====================================================================================
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.558409
INTEL CORE I5-4670K 3.40GHZ LGA1150 - BOX 230€
Γλυτώνεις 7 ευρώ...πιες μια μπύρα :)
============================================
http://www.electroworld.gr
/site/product.jsp?catid=10108734

Kingston RAM Hyper X DDR3 43.6€ Αν θέλεις να γλυτώσεις κάποια λεφτά σε σχέση με το plaisio
============================================
http://www.digital-master.gr/
el-gr/Products.aspx?ElementID=62566ff5-0af2-4e25-8a66-c1051970c2b3

OCZ ZS650W 72€ (Δεν λέει για την αντικαταβολή)
Θα σου πρότεινα το συγκεκριμένο σε σχέση με το corsair μιας και έχει ένδειξη bronze!!!

Γενικά καλές επιλογές έκανες,αν θέλεις να πάρεις από plaisio δεν βρίσκω κάτι αρνητικό στην σύνθεση σου,απλά είναι περιορισμένες οι επιλογές.Επίσης σκέψου ότι μπορείς να μην πάρεις κάρτα γραφικών και να δοκιμάσεις το chip γραφικών των haswell και αν δεις ότι δεν σε ικανοποιεί μπορείς να πάρεις κάρτα γραφικών.Τζάμπα 40 ευρώ θα δόσεις.Επιδόσεις στο gaming μπορείς να δεις στο review του Καρέτσου.

Επειδή πρόκειται για καινούργια σύνθεση και θα με έτρωγε να δοκιμάσω τους haswell θα πήγαινα για intel αν πάλι θέλεις μια πιο φτηνή λύση πάνε για amd η απόφαση δικιά σου.Ότι άλλο χρειαστείς εδώ θα είμαι.Τα links τα έβαλα έτσι γιατί χάνονται μετά από λίγο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Αναβάθμιση PC

Δημοσίευσηαπό GTAXxRZxX » 19 Ιουν 2013, 15:03

Τι κάρτα γραφικών να βάλω σε ένα PC το οποίο έχει:

RAM: 4 GB

Επεξεργαστής: intel core 2 2.20Ghz,
για να μπορέσω να παίζω καινούρια games στο PC μου σαν το GTA IV (όχι απαραίτητα σαν αυτό το game,και με πιο λίγες δυνατότητες);
Άβαταρ μέλους
GTAXxRZxX

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό giode13 » 19 Ιουν 2013, 15:13

Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια και το χρόνο σου!Sorry που τα έβαλα όλα απλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη για τα υπόλοιπα :D
Η βασικότερή μου απορία ήταν η μητρική και ο επεξεργαστής.
Η αλήθεια είναι ότι αρχικά έλεγα μόνος μου (είδα και κάποια video που έβαλες στον προηγούμενο και διαπίστωσα ότι δεν είναι δύσκολο) και AMD (για οικονομικότερη λύση).
Τώρα οι καινούργιοι Intel με ιντριγκάρουν λίγο. Θα το σκεφτώ!

Με βοήθησες πάρα πολύ!Ευχαριστώ πολύ και πάλι και για τις συμβουλές!

ΥΓ Την μπύρα θα την έπινα έτσι κι αλλιώς!!!χαχαχαχαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
giode13

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 19 Ιουν 2013, 17:24

GTAXxRZxX έγραψε:Τι κάρτα γραφικών να βάλω σε ένα PC το οποίο έχει:

RAM: 4 GB

Επεξεργαστής: intel core 2 2.20Ghz,
για να μπορέσω να παίζω καινούρια games στο PC μου σαν το GTA IV (όχι απαραίτητα σαν αυτό το game,και με πιο λίγες δυνατότητες);

Έχεις παλιό pc και ο επεξεργαστής σου δεν μας βοηθάει να επιλέξουμε μια πολύ καλή κάρτα μιας και δεν θα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα η κάρτα γραφικών.Δοκίμασε να βρεις μια μεταχειρισμένη κάρτα όπως η 8800gt αλλιώς μπορείς να πάρεις

πες μου και ποια μητρική έχεις σε παρακαλώ για να δω τι μπορώ να σου προτείνω.
Αν και πιστεύω ότι μπορείς να επιλέξεις μια από της παρακάτω ανάλογα και τα λεφτά που θέλεις να δώσεις

http://www.digital-master.gr/el-gr/Prod ... aa45251a77
650 ti στα 117€

αλλιώς μια πιο φτηνή λύση είναι

http://www.digital-master.gr/el-gr/Prod ... 7d75fbeeca
6670 στα 64€

Διάλεξε ότι σε βολεύει καλύτερα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό kotsos_7 » 22 Ιουν 2013, 00:44

Λοιπόν έχω ένα απαρχαιωμένο pc με τα εξής χαρακτηριστικά:
PSU:Raptoxx RT-600PSP
CPU:INTEL PENTIUM 4 @3.0 GB
GPU:GA-G31M-S2L
Ram 2.5

Θέλω να δώσω περίπου 400-500 ευρώ και να φτιάξω κάτι της εποχής άντε και να παίζει κανένα pro evo και να είναι σχετικά γρήγορο.Κάποιος να με κατατοπίσει;
Άβαταρ μέλους
kotsos_7

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 24 Ιουν 2013, 18:17

Εγώ πάλι μετά από χρόνια αποχής από το PC Gaming, σκέφτομαι να κάνω ένα σύστημα στους επόμενους μήνες, οπού θα απαρτίζεται από τα εξής κυρίως:

CPU: AMD AM3+ FX 8350 (8-Core, 16MB Cache)

GPU: ASUS RADEON HD 7950 (Direct CUII)

RAM: 8GB DDR3 1,600 MHz

Αυτά για τα βασικά. Για MOBO το κόβω για μία της ASUS ή της GIGABYTE.

Επίσης, θα ήθελα συμβουλή για ένα PSU, μιας που η 7950 τρώει μπόλικο πράμα.

Τέλος, θα ήθελα να μου είπε αν αυτό το build θα έχει αντοχή στο χρόνο, δλδ πόσα χρόνια μπορεί να βγάλει και να τα παίζει όλα στο high, αν όχι στο μέγιστο.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Ιούλ 2013, 13:52

Όταν έρθει η ώρα μου λες,γιατί αλλάζουν οι τιμές συνέχεια και δεν έχει νόημα να ψάχνω από τώρα :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB