- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 14:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβλημα με οθονη
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Kαλησπερα και ευχαριστω και σενα που με βοηθας λοιπον εκανα αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω και πηρα το καλωδιο hdmi και απο το κουτι το συνδεσα στην τηλεοραση οπου παλι δεν ειχα σημα ενω το ιδιο καλωδιο το δοκιμασα στο laptop με τηλεοραση και δουλεψε.Πηρα τηλεφωνο σημερα το e-shop μου ειπα να βγαλω μητρικη και να στειλω να δουν τι φταιει και αν το καλυπτει η εταιρεια (το αγορασα πριν μια εβδομαδα) δεν με επεισε παντωσ η απαντηση του.Δυστυχως ειμαι απο νησι οποτε δυσκολο να παω εκει που λες αλλα οπωσ και να εχει χιλια ευχαριστω για την συμβουλη σου
-
tsoumak - Δημοσιευσεις : 48
Αφού δεν φταίει το καλώδιο,τότε μάλλον η κάρτα γραφικών σου φταίει.Δοκίμασες να συνδέσεις κάποιο καλώδιο από την μητρική στην οθόνη χωρίς την κάρτα γραφικών;Μήπως φίλε μου δεν σύνδεσες ΑΠΟ την κάρτα γραφικών στην οθόνη και προσπαθείς από την μητρική;Στείλε και μια φώτο να δω τι σύνδεση έχεις κάνει.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Επιτελους το προβλημα λυθηκε χαρη στον T_K_L_L_LUIGI και στον Tanno οι οποιοι εκαναν τα παντα για να με βοηθησουν και ειλικρινα τους ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου και το site πρεπει να ειναι υπερηφανο για τα ατομα αυτα και αλλα πολλα που ειναι φιλικα και βοηθανε
-
Εκανα το λαθος και ειχα συνδεσει την μητρικη με την οθονη ενω θα επρεπε να παρω την εξοδο hdmi απο την καρτα γραφικων και να την συνδεσω σττην οθονη.Το αστειο ειναι οτι δεν φαινοταν η υποδοχη του hdmi γιατι ειχε καπακι που το καλυπτε και μονο η εξοδο dvi ηταν ορατη οπου εκει τελικα ειχα στην αρχη συνδεσει.Τελος καλο ολα καλα λοιπον και πργματικα για αλλη μια φορα ειμαι τυχερος που ειχα εσας για βοηθεια
-
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης