- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 11:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Μακριά από Turbo-X
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
παιδια ειναι αλήθεια τα turbo-x ειναι λιγο εως αρκετα μουφα! καλυτερα να δώσεις το κάτι παραπάνω και να πάρεις κάτι καλής ποιότητας!
-
kostasgreece - Δημοσιευσεις : 73
Εγώ ξέρω και απο προσωπικές εμπειρίες και απο συγγενών και φίλων πως το Πλαίσιο (τουλάχιστον αυτά στη Θεσσαλονίκη και Καλαμαριά) είναι ότι ναναι, απο εξυπηρέτηση. Δεν θέλω να γίνω κακός αλλα ρε φίλε αν ο άλλος είναι "τεχνικός" και δεν ξέρει πως να βγάλει τη μπαταρία και να κάνει ένα απλό φορμάτ το λάπτοπ ε τότε τι ζητάει εκει μέσα; Α και Turbo-x δεν νομίζω να αγοράσω ποτέ. Δεν ξέρω, μπορώ να πώ τουλάχιστον πως το εμπιστεύομαι για ψιλοαγορές. Τέλος πάντων, πήγαινε στα public να ησυχάσεις.
-
Jimjordan - Δημοσιευσεις : 22
Δεν βλεπω τον λόγο καποιος να πάρει Turbo-X (απορώ πως υπάρχουν ακομη) όταν ονομαστές και καλές εταιρείες οπως ASUS, MSI κτλ προσφέρουν και οικονομικές λύσεις..
-
Athanasios2104 - Δημοσιευσεις : 36
Και γω είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τα προιοντα τους πόσω μάλλον με τα laptops τους που πραγματικά δε ξέρεις τι έχουν βάλει μέσα. Αν παρουσιαστεί πρόβλημα, την έκατσες.
- johnlit777
- Δημοσιευσεις : 93
απόσο ξέρω για τα laptop turbo-x, μπορεί για παράδειγμα το laptop να έχει καλή μνήμη και επεξεργαστή, αλλά για να ρίξουν το κόστος, θα σου βάλουν μια μούφα μητρική. Γιαυτό και είναι επίφοβα για προβλήματα...
Είναι και θέμα τύχης. Και καλή μάρκα laptop να πάρεις μπορεί να σ χαλάσει στον χρόνο, και να πάρεις ένα turbo χ και να κρατήσει 5 χρόνια (λέω γω τώρα)
Είναι και θέμα τύχης. Και καλή μάρκα laptop να πάρεις μπορεί να σ χαλάσει στον χρόνο, και να πάρεις ένα turbo χ και να κρατήσει 5 χρόνια (λέω γω τώρα)
-
Efkar - Δημοσιευσεις : 25
Καλά σίγουρα παίζει και ένα ρόλο ο παράγοντας τύχη αλλά καλό είναι να μη τη προκαλούμε χωρίς λόγο.
Θεωρώ ότι η πιθανότητα να παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάποιο πιο επώνυμο laptop είναι λιγότερες σε σχέση με ένα turbo-Χ.

Θεωρώ ότι η πιθανότητα να παρουσιαστεί πρόβλημα σε κάποιο πιο επώνυμο laptop είναι λιγότερες σε σχέση με ένα turbo-Χ.
- johnlit777
- Δημοσιευσεις : 93
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης