Αγορά PC

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 21 Ιαν 2014, 04:38

1470
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 22 Ιαν 2014, 15:50

playmen έγραψε:Λοιπον τα παραγματα εχουν ως εξης
η 290 ειναι παρα πολυ καλη καρτα και αφτη τη στιγμη απο τις top που υπαρχουν στην αγορα αλλα για να αποδωσει τα μεγιστα και χωρις προβληματα θερμοκρασιων παμε σε υδροψυξη!!!
Το crossfire που πρωτεινα στο φιλο ειναι η καλητερη λυση αφτη τη στιγμη αλλα αφου θα παει 2 μηνες πισω ας ξαναποσταρει οταν θα εχει μαζεψει τα χρηματα του και αναλογα με τις τιμες να του πρωτινουμε!
Και αφτα περι i7 φιλε fila, οι AMD ειναι πολυ φθηνοτεροι και μπωρουν να τους κοντραρουν στα ισα!
ο 6300 fx βαζει κατω i5 και η τιμη του ειναι 105 ευρω, τι να λεμε τωρα!

Φιλε η 290 ανεβαζει θερμοκρασιες οταν παιζεις στο full τα γραφικα και σε αναλυση 2560χ1440 πραγμα που ο φιλος που θελει να φτιαξει το pc δε νομιζω να θελει γιατι δεν θα εχει την αναλογη οθονη, οποτε στα 1080p θα ειναι πολυ κομπλε και σε full γραφικα...
Οι AMD μπορει να ειναι πιο φθηνοι αλλα δεν ειναι σαν τους Intel στα παιχνιδια, σε αλλες εφαρμογες ισως να ειναι καλυτεροι...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 22 Ιαν 2014, 17:03

Βασικά εγώ και σε κλίμακα απλά "High" βολεύομαι. Σίγουρα είναι το κάτι παραπάνω η φουλ ανάλυση, όμως οκ, δεν είμαι τέτοιος τυπάς, δε με χαλάει αλλά όοοοοοοοοοοοταν θα έχω μια πιο νορμάλ (και φουλ τάιμ) δουλειά με μεγαλύτερες απολαβές, τότε θα "χτυπάω" σύστημα 2-2.5 χιλιάδων ευρώ και θα επιζητώ το απόλυτο max.

Μέχρι τότε θα προσανατολιστώ σε μια κλίμακα very low, low, medium, high, very high, ultra να πιάνω για κάποια χρονάκια (3-4, οκ, με φθίνουσα πορεία πάντα) στο high-medium και θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 23 Ιαν 2014, 16:32

Οοοοοοοταν θα διαθετεις τα 2,5k τοτε θα βαλεις μια αναλογη καρτα γραφικων τυπου 780ti και δεν θελω τσιγγουνιες :P
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 23 Ιαν 2014, 20:34

JamesHetfield έγραψε:Οοοοοοοταν θα διαθετεις τα 2,5k τοτε θα βαλεις μια αναλογη καρτα γραφικων τυπου 780ti και δεν θελω τσιγγουνιες :P

Όταν θα διαθέτω τα 2.5k θα έχω δύο κάρτες τύπου 780ti, όχι "μια ανάλογη..." :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό ssns » 24 Ιαν 2014, 02:02

Aλλαξε τροφοδοτικο απαραιτητα.Αν μπορεις βαλε εναν δισκο 500gb-1terra και προσπαθησε να παρεις εναν ssd.Θες να μας πεις ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις μαζι με την αγορα της οθονης μπας και μπορεσουμε να σου φτιαξουμε κατι καλυτερο
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό komntsav » 24 Ιαν 2014, 11:26

περιπου στα 800 ευρω με οθονη
komntsav

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό ssns » 24 Ιαν 2014, 13:45

θες μονο eshop?γιατι μερικα πραγματα τα εχει ποιο ακριβα απο αλλα μαγαζια στο skroutz
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό komntsav » 24 Ιαν 2014, 16:37

Εγω μενω ροδο και το e-shop δεν χρεωνει μεραφορικα και περναει την διαφορα στο φπα στην τελικητιμη. Αλλα αν καποιο εξαρτημα εχει μεγαλη διαφορα δςν εχω προβλημα
komntsav

Δημοσιευσεις : 3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB