Gaming PC με 800 ευρώ

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 28 Νοέμ 2013, 22:28

Γι'αυτό το πράγμα δεν είναι τα forum? Για συζήτηση? Ή κάνω λάθος?
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό ssns » 02 Δεκ 2013, 13:45

"Το πλαίσιο έβγαλε κάποιες συγκεκριμένες προσφορές και βρήκα την ευκαιρία να φτιάξω ένα καλό gaming pc"

Το θεμα το ανοιξες ωστε να ζητησεις βοηθεια για να φτιαξεις υπολογιστη και ξαφνικα σε ενα post μας λες τελικα οτι δεν θα φτιαξεις και οτι θα παρεις ps4.

Μαλλον ή εμεις ημαστε ανοητοι που καθησαμε και αφιερωσαμε χρονο για να σε βοηθησουμε ή spammaρεις νεα θεματα χωρις ουσια για να περνεις ποντους για τους διαγωνισμους.
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 02 Δεκ 2013, 14:08

ssns έγραψε:"Το πλαίσιο έβγαλε κάποιες συγκεκριμένες προσφορές και βρήκα την ευκαιρία να φτιάξω ένα καλό gaming pc"

Το θεμα το ανοιξες ωστε να ζητησεις βοηθεια για να φτιαξεις υπολογιστη και ξαφνικα σε ενα post μας λες τελικα οτι δεν θα φτιαξεις και οτι θα παρεις ps4.

Μαλλον ή εμεις ημαστε ανοητοι που καθησαμε και αφιερωσαμε χρονο για να σε βοηθησουμε ή spammaρεις νεα θεματα χωρις ουσια για να περνεις ποντους για τους διαγωνισμους.

xaxaxaaxax
εχεις δικιο αλλα επειδη σκεφτομαι να φτιαξω και εγω ενα pc το συγκεκριμενο τοπικ βοηθαει
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 02 Δεκ 2013, 14:30

Δηλαδή επειδή άλλαξα γνώμη πάει να πει ότι ανοίγω τα θέματα μόνο και μόνο για να πάρω πόντους;
Και στο κάτω κάτω αν θες μπορείς να μην ανοίξεις καν το θέμα,κάνε σα να μην υπάρχει.Άνοιξα το θέμα για να προτείνω ένα pc των 800 ευρώ,και να ρωτήσω τη γνώμη σας αν είναι καλό ή όχι.

Τώρα από εκεί και πέρα,δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν σου φταίνε τα πάντα.Φιλικά..
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσίευσηαπό ssns » 02 Δεκ 2013, 19:31

Φιλικα φασκεις και αντιφασκεις.Στο αρχικο post λες οτι θες να φτιαξεις pc και τωρα λες οτι εβαλες την συνθεση για να παρεις γνωμες και οτι τελικα δεν θα φτιαξεις.

Τελος παντων ο καθενας εχει κριση και μπορει να κρινει μερικα πραγματα.
Καλη συνεχεια στο post σου
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 02 Δεκ 2013, 19:45

Αν σε πείραξε τόσο πολύ,ζήτα να σβήσουν το ποστ γιατί το θεωρείς σπαμ.απλό.

Και να συμπληρώσω κάτι που θέλω..Έχω να λάβω μέρος σε διαγωνισμό πάνω από 2 μήνες.Πιστεύεις ακόμα ότι άνοιξα το θέμα απλά για να μαζέψω πόντους;
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 03 Δεκ 2013, 00:32

Οκ ρε μαγκες δεν εγινε και τιποτα που αλλαξε γνωμη...
Φιλε Τασο προσωπικα θα σου ελεγα να επιμεινεις στο pc παρα στο ps4...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 03 Δεκ 2013, 15:45

Ευχαριστώ φίλε.Επιτέλους κάποιος μιλάει λογικά. :)
Ένας λόγος που θέλω PS4,είναι ότι πολλοί φίλοι μου θα το πάρουν και θα το διασκεδάζω περισσότερο..Δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 03 Δεκ 2013, 16:01

Αν το παρουν και οι φιλοι σου τοτε υπαρχει ενας σοβαρος λογος, ειδικα αν παιζετε pro...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 03 Δεκ 2013, 16:03

ισα ισα αν το παρουν οι φιλοι σου γτ να το παρεις??
πηγαινε σε αυτους και παιζε :P
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB