Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα καλα παιχνιδακια που να ειναι λιγο παλια,χωρις πολλες απαιτησεις οπως τα παραπανω

greenkiller.13 έγραψε:Θελω να δοκιμασω κανα παιχνιδακι στο PC,δυστυχως ομως το PC μου ειναι παλιο, και δε το εχω αναβαθμισει οποτε παιζει λιγα παιχνιδια και αυτα ειναι σχετικα πιο παλια πχ fifa 10,nba live 8,call of duty 4 ειναι παιχνδια που μπορει να σηκωσει το pc μου απο οσο ειδα στο can you run it
Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα καλα παιχνιδακια που να ειναι λιγο παλια,χωρις πολλες απαιτησεις οπως τα παραπανω
φιλε σου απαντησα με pm αξιοπρεπεστατα νομιζω για να μη παρει παραπανω εκταση το θεμα στο forum,και ακομα μια φιλικη συμβουλη,να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους σε ανθρωπους που ουτε καν ξερεις και αρχιζεις και υποθετεις φανταστικα πραγματα για αυτους μεσα απο ενα forumckastam έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Θελω να δοκιμασω κανα παιχνιδακι στο PC,δυστυχως ομως το PC μου ειναι παλιο, και δε το εχω αναβαθμισει οποτε παιζει λιγα παιχνιδια και αυτα ειναι σχετικα πιο παλια πχ fifa 10,nba live 8,call of duty 4 ειναι παιχνδια που μπορει να σηκωσει το pc μου απο οσο ειδα στο can you run it
όλα επιπλαστες αναγκες ειναι
μην παρασείρεσαι
εγω όταν πήρα τον 1ο μου Η/Υ ειχε μονο 8 mb ram ενω οι φιλοι μου ειχανε 16 κ παιζανε nba live, fifa, gta κτλπ
παρολαυτα εγω βρήκα καποια απλά παιχνιδάκια κ όταν τα βαρεθηκα έμαθα μονος μου να κανω παρουσιασεις στο powerpoint
οποτε μην ανυσυχεις -get a life
υ.γ. φανταζομαι γυναίκα δεν έχεις να ασχοληθεις μαζί της ?
greenkiller.13 έγραψε:Θελω να δοκιμασω κανα παιχνιδακι στο PC,δυστυχως ομως το PC μου ειναι παλιο, και δε το εχω αναβαθμισει οποτε παιζει λιγα παιχνιδια και αυτα ειναι σχετικα πιο παλια πχ fifa 10,nba live 8,call of duty 4 ειναι παιχνδια που μπορει να σηκωσει το pc μου απο οσο ειδα στο can you run it
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης