Αναβάθμιση Υπολογιστή

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό dervic13 » 13 Ιούλ 2016, 15:59

Όχι δεν έχει.
Θα πάρω ένα κουτί και παίρνω ψύκτρα αργότερα.
Στο καινούριο χωράει η γραφικών έτσι?
Οπότε Επεξεργαστή:8350
Γραφικών:την nvdia
Μνήμη:4gb
Και το κουτι
Φίλε σ ευχαριστώ πολύ για όλα.
dervic13

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό jack124 » 13 Ιούλ 2016, 16:24

https://www.youtube.com/watch?v=22-7IwTN89k πήγαινε στο 5ο λεπτο κάπως έτσι θα είναι, χωράει δηλαδή ;)
Παρακαλώ φίλε
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό sdragon » 13 Ιούλ 2016, 16:27

Φίλε μου δεν θα σε συμβούλευα με αυτή τη μητρική να βάλεις έναν τόσο ενεργοβόρο επεξεργαστή. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μου έκανε thermal throttling. Πρέπει να πας τουλάχιστον σε 970 μητρική.
sdragon

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό jack124 » 13 Ιούλ 2016, 16:40

sdragon έγραψε:Φίλε μου δεν θα σε συμβούλευα με αυτή τη μητρική να βάλεις έναν τόσο ενεργοβόρο επεξεργαστή. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μου έκανε thermal throttling. Πρέπει να πας τουλάχιστον σε 970 μητρική.

Από την στιγμή που τον υποστηρίζει από την αρχική έκδοση η μητρική , πάει να πει ότι έχει δοκιμαστεί και δουλεύει !! Τον έχει στο site της μητρικής τον επεξεργαστή αυτόν ότι τον υποστηρίζει κανονικά
Το πολύ πολύ να βάλει τον FX 6300 αν δεν είναι σίγουρος
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό dervic13 » 13 Ιούλ 2016, 17:53

Τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω γι αυτό ρώτησα.Έτσι κι αλλιώς είπαμε οτι θέλω να σηκώνει κατα κύριο λόγω το fifa με καλά γραφικά.
dervic13

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 13 Ιούλ 2016, 18:24

Kαλησπέρα Dervic13 ,

Όταν έφτιαξα καινούριο κουτί πριν κανα 2 χρόνια το ολοκλήρωσα δοκιμαστικά με τον ίδιο επεξεργαστή που έχεις . Αρκετά καλός επεξεργαστής για τότε αλλά και για τις σημερινές απαιτήσεις . Επειδή έκανα αρκετό editing στο Pc αγόρασα τελικά τον FX 8350 . Ναι καλύτερος επεξεργαστής , ανώτερος στα παιχνίδια αλλά μην φανταστείς οτι θα δεις 40 fps+ σε σχέση με τον FX 4130 . Σίγουρα στα καινούρια παιχνίδια λόγο των 8πυρήνων , αν και να ξέρεις πως τα παιχνίδια τους 4 πυρήνες χρησιμοποιούν μεχρι και σήμερα στις περισσότερες περιπτώσεις , θα δεις καποια ίσως σημαντική διαφορά αλλά εκεί που θα βοηθήσει ο 8πύρηνος είναι να μην κάνει bottleneck την κάρτα γραφικών και θεωρώ πως αν δεν θες να χαλάσεις πολλά λεφτά , αν δεν πας σε μια κάρτα τουλάχιστον κατηγορίας GTX 970 / 1060 / 1070 ή R9 290 /380 / 390 μια χαρά θα είσαι για το Fifa 17 με τον FX 4130 . Αν θες να να παίζεις 64 mulptiplayer Battlefield Και call of duty καλύτερα να αναβασε τον πύχη σε FX 8350 τουλάχιστον αν παραμείνεις σε AMD .
O επεξεργαστής σου κατα μεγάλη πιθανότητα κάνει θόρυβο διότι θα θέλει καινούρια πάστα . Αλλά και πάστα να έχεις αλλάξει σε γενικές γραμμές οι επεξεργαστές AMD ανεβάζουν σχετικά εύκολα θερμοκρασία . Η εργoστασιακή ψύκτρα δουλεύει σε full στροφές και επειδή ο ανεμηστήρας είναι μικρής διαμέτρου κάνει εκνευριστικό θόρυβο . Ίσως μία καινούρια και καλύτερη ψύκτρα θα έλυνε το πρόβλημα του θορύβου .
Επίσης η μητική σου σηκώνει μέχρι 95watt επεξεργαστές και ο 8350 είναι στα 125watt . Για τα σημερινά δεδομένα η μητρική σου δεν σηκώνει και πολλά πολλά .
Μια απλή καλή λύση αν θες να παραμείνεις σε Pc είναι να αλλάξεις κάρτα γραφικών ( γιατί η 5450 είναι low end )με μία GTX 950 / 960 και άμα δεις ότι η κατάσταση μελλοντικά δεν παλεύεται άλλαξε ολόκληρο το σύστημα . Απο την άλλη βέβαια μία κονσόλα Ps4 / Xbox One σε προσφορές θα σου κοστίσει μαξ στα 300 ευρώ , σχεδόν όσο η κάρτα και οι μνήμες μαζί . Και στις 2 περιπτώσεις θα είσαι μια χαρά για το Fifa αλλά απο εκεί και πέρα it's up to you ....
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό dervic13 » 13 Ιούλ 2016, 18:49

Φίλε mario κατ αρχάς σ ευχαριστώ κ εσένα και τα άλλα τα παιδιά που ασχοληθήκατε.
Πφφ...με μπέρδεψες τώρα πάλι.Επειδή δεν κατέχω και πολλά.
Στην αρχή κ εγώ είχα πει για ps4 γιατί το βαρέθηκα το fifa σε ένα ps3 που είχα,μετά λέω να δώσω 400 (μαζί με την συνδρομή)για fifa μόνο δεν αξίζει.Ας φτιάξω είπα το pc χωρίς όμως να έχω ιδέα από υπολογιστές.
Τώρα τι να σου πω δεν ξέρω τι να κάνω.
dervic13

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 13 Ιούλ 2016, 19:29

Dervic 13

Αμα θες να κάνεις μία καλή αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξεις τουλάχιστον κάρτα γραφικών , τροφοδοτικό γιατί το συγκεκριμένο που έχεις δεν θα το εμπιστευόμουν σε μία GTX 960 / 1060 και να βάλεις άλλα 4gb Ram . Θα μπορούσες να βάλεις και έναν καινουριο επεξεργαστή FX 6300 ή FX 8120 ( αν καταφέρεις και βρείς , είναι και 8πύρηνος ) που υποστηρίζονται απο την μητρική σου και θα είσαι άνετος για πολλά παιχνίδια σε medium / high σίγουρα και κάποιες Ultra επιλογες σε 1080p . Στο Fifa 16 / 17 ανετα σε Ultra . Yπολογίζω όλα αυτά γύρω στα 400 ευρώ . Οπως σου είπαν και πριν πολύ καλα κάποια από τα άλλα παιδιά με αυτά τα χαρακτηριστικά για τα επόμενα περίπου 2 χρόνια θα είσαι άνετος . Αν πουλήσεις το κουτί που έχεις και φτιάξεις κάτι πιο καινούριο και λίγο πιο ακριβό με Intel cpu μέσα θα είσαι ακόμα καλύτερα . Γενικά οι amd επεξεργαστές είναι πιο φτηνοί αλλά καίνε λίγο παραπάνω ρεύμα και ζεσταίνονται περισσοτερο αλλα προς θεού είναι εξίσου καλοί ...
Αν δεν είσαι κονσολάκιας και παίζεις για τα exclusives μην πας σε κονσόλα . Η κονσολα θα ήταν απλά μία πιο εύκολη και σε ορισένες περιπτώσεις πιο σίγουρη λύση
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 07 Αύγ 2016, 17:53

Έχεις καταλήξει τελικά κάπου? έκανες αναβάθμιση η το έχεις αφήσει στον αέρα?

Σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει αναβάθμιση θα σου πρότεινα για κάρτα γραφικών να σκεφτείς κάποια από τις νέες RX470 οι οποίες όσο αφορά επιδόσεις είναι κορυφαίες στη κατηγορία τους. Μιλάμε για ultra settings σε 1920χ1080 οθόνες και επιδόσεις της τάξεως των 60fps+ σε πολλά νέα παιχνίδια!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB