Κάρτες γραφικών

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό OxidE » 03 Σεπ 2011, 20:25

Έχω μια απο τις καλύτερες κάρτες που έχουν βγεί ποτέ,ο σκύλος ο μαύρος ο καταραμένος που ακόμα κρατάει και βγάζει δόντια,asus 8800gt και είμαι τρελά ικανοποιημένος αλλά οταν βγεί το battlefield3 θα χρειαστώ αλλαγή..Το πρόβλημα μου είναι οτι είμαι ψιλοάμπαλος απο τεχνικά θέματα και δε ξέρω αν για να πάρω μια καλή κάρτα γραφικών πρέπει να αλλάξω και τον επεξεργαστή μου ο οποίος είναι ο Q6600 στα 2.4 GHz.Η κάρτα που θέλω είναι η HD6870 ή κάποια σαν αυτή,γίνεται ή θα αλλάξω αναγκαστικά και επεξεργαστή οπότε και μητρική οπότε κλάφτα χαράλαμπε?
Software its like sex,its better when its free!
My personal blog: http://oxidesmansion.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
OxidE

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό MaTeKoN » 04 Σεπ 2011, 00:02

Έχω μια ATi HD 5450 1GB. Δεν την είχα πάρει για σκοπό gaming, απλά ήταν στο όλο κουτί του υπολογιστή. Θα έπαιρνα την nVidia GTX580 MSI Twin Frozr II αλλά ξεκινάνε τα σχολεία τώρα και πού χρόνος για παιχνίδια. Είναι κι από την άλλη ότι έχω να ασχοληθώ με gaming γενικότερα από τις αρχές του καλοκαιριού οπότε τσάμπα λεφτά θα έδινα. Μετά το λύκειο βλέπουμε πάλι 8-)
Carpe Diem!
Άβαταρ μέλους
MaTeKoN

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό zero_virus » 08 Σεπ 2011, 21:34

OxidE έγραψε:Έχω μια απο τις καλύτερες κάρτες που έχουν βγεί ποτέ,ο σκύλος ο μαύρος ο καταραμένος που ακόμα κρατάει και βγάζει δόντια,asus 8800gt και είμαι τρελά ικανοποιημένος αλλά οταν βγεί το battlefield3 θα χρειαστώ αλλαγή..Το πρόβλημα μου είναι οτι είμαι ψιλοάμπαλος απο τεχνικά θέματα και δε ξέρω αν για να πάρω μια καλή κάρτα γραφικών πρέπει να αλλάξω και τον επεξεργαστή μου ο οποίος είναι ο Q6600 στα 2.4 GHz.Η κάρτα που θέλω είναι η HD6870 ή κάποια σαν αυτή,γίνεται ή θα αλλάξω αναγκαστικά και επεξεργαστή οπότε και μητρική οπότε κλάφτα χαράλαμπε?

Ο επεξεργαστής δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όταν πάρεις μια καλή κάρτα γραφικών γιατί δεν ζορίζεται να βοηθήσει το σύστημα ώστε να αποδόσει στα γραφικά. Οταν έχεις μέτρια προς κακή κάρτα γραφικών και θές να παίξεις κάποια games με αρκετές απαιτήσεις που δεν μπορεί να τα σηκώσει η κάρτα τότε είναι που αναλαμβάνει δράση η CPU και υποβοηθάει την κάρτα γραφικών και ανάλογα με τη δύναμη της.
Άβαταρ μέλους
zero_virus

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό OxidE » 09 Σεπ 2011, 15:05

zero_virus έγραψε:Ο επεξεργαστής δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όταν πάρεις μια καλή κάρτα γραφικών γιατί δεν ζορίζεται να βοηθήσει το σύστημα ώστε να αποδόσει στα γραφικά. Οταν έχεις μέτρια προς κακή κάρτα γραφικών και θές να παίξεις κάποια games με αρκετές απαιτήσεις που δεν μπορεί να τα σηκώσει η κάρτα τότε είναι που αναλαμβάνει δράση η CPU και υποβοηθάει την κάρτα γραφικών και ανάλογα με τη δύναμη της.

Πολύ ωραία,σε ευχαριστώ πάρα πολύ virus!
Άβαταρ μέλους
OxidE

Δημοσίευσηαπό evan0070 » 20 Σεπ 2011, 18:02

Εγω πριν μερικες μερες βρισκομουν ακομα στην εποχη της Fx5500 :P Αλλα απο την προηγουμενη βδομαδα πηρα προαγωγη σε μια Saphire 6870. Απολυτα ευχαριστημενος για την τιμη και την αποδοση.
Άβαταρ μέλους
evan0070

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό OxidE » 21 Σεπ 2011, 04:19

evan0070 έγραψε:Εγω πριν μερικες μερες βρισκομουν ακομα στην εποχη της Fx5500 :P Αλλα απο την προηγουμενη βδομαδα πηρα προαγωγη σε μια Saphire 6870. Απολυτα ευχαριστημενος για την τιμη και την αποδοση.

Το προηγούμενο μου pc είχε την fx5500 η οποία είναι η κάρτα που απεχθάνομαι πιο πολύ απ όλες!
Άβαταρ μέλους
OxidE

Δημοσίευσηαπό evan0070 » 21 Σεπ 2011, 15:01

OxidE έγραψε:
evan0070 έγραψε:Εγω πριν μερικες μερες βρισκομουν ακομα στην εποχη της Fx5500 :P Αλλα απο την προηγουμενη βδομαδα πηρα προαγωγη σε μια Saphire 6870. Απολυτα ευχαριστημενος για την τιμη και την αποδοση.

Το προηγούμενο μου pc είχε την fx5500 η οποία είναι η κάρτα που απεχθάνομαι πιο πολύ απ όλες!

Και εγω δεν την αντεχα. Εψαχνα να αλλαξω αλλα εν ετη 2010-2011 που να βρεις agp καρτα; :P
Άβαταρ μέλους
evan0070

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 29 Σεπ 2011, 18:20

βλέπω πάντως να υπάρχουν καλά μηχανάκια στη παρέα! η 6870 είναι καλή για τα λεφτά της, αλλά όποιος θέλει αυτή την εποχή καλή GPU, HD6950 με 1Gb μετράει πολύ...
εγώ στο PC έχω τώρα 2x 6970, αλλά ίσως τις αλλάξω με μια GTX590 που κάθεται, γιατί έχω εκνευριστεί λίγο με το stereo 3D της ATI..
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 13 Οκτ 2011, 23:33

Dimcar έγραψε:βλέπω πάντως να υπάρχουν καλά μηχανάκια στη παρέα! η 6870 είναι καλή για τα λεφτά της, αλλά όποιος θέλει αυτή την εποχή καλή GPU, HD6950 με 1Gb μετράει πολύ...
εγώ στο PC έχω τώρα 2x 6970, αλλά ίσως τις αλλάξω με μια GTX590 που κάθεται, γιατί έχω εκνευριστεί λίγο με το stereo 3D της ATI..

Και καλα θα κανεις.Σαφως πιο ετοιμη η τεχνολογια 3D Vision απο αυτη της ΑΤΙ και η GTX590 κιολας ειναι κορυφη!!
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό mariosk89 » 14 Οκτ 2011, 14:42

Άβαταρ μέλους
mariosk89

Δημοσιευσεις : 14

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB