windows 10

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό Volga » 26 Ιουν 2015, 00:17

dimitris1987 έγραψε:stis 29 tha ta agoraso ala gia peite m tha parakolouthi ta panta

Τα κανονικά οχι. Τα Insider έχουν τέτοιο ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό dimitris1987 » 26 Ιουν 2015, 00:18

ok thanks file esy ta exeis valei sou aresoun?
Άβαταρ μέλους
dimitris1987

Δημοσιευσεις : 133

Δημοσίευσηαπό dimitris1987 » 26 Ιουν 2015, 00:21

oxi gia douleia gia game pio poly
Άβαταρ μέλους
dimitris1987

Δημοσίευσηαπό Volga » 26 Ιουν 2015, 00:21

Έχω την Insider σε Demo PC στη δουλειά για να τσεκάρουμε αν οι εφαρμογές μας παίζουν ΟΚ κλπ.

Είναι πολύ ωραία! Σου έχουν προσθέσει καταρχήν πέρα από το Start Menu Κλπ, τα virtual Desktops (όπως στα linux). Μπορείς να έχεις ξεχωριστές επιφάνειες εργασίας δηλαδή οι οποίες δουλεύουν ξεχωριστά. Το μόνο που δεν μου άρεσε να σου πω την αλήθεια είναι τα εικονίδια των φακέλων... Δεν ξέρω αν θα μείνουν τα ίδια στην τελική εκδοση και ουσιαστικά μικρό το κακό, βάζεις δικά σου.

Σε γενικές γραμμές πήραν από το χέρι τα 8.1 και τα ανέβασαν ακόμη ψηλότερα.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσίευσηαπό dimitris1987 » 26 Ιουν 2015, 00:23

isxei oti tha pezoun oti bgazei to one tha bgenoun kai sta windows 10
Άβαταρ μέλους
dimitris1987

Δημοσίευσηαπό Volga » 26 Ιουν 2015, 00:24

dimitris1987 έγραψε:isxei oti tha pezoun oti bgazei to one tha bgenoun kai sta windows 10

Έτσι λέει η MS. Οτι προωθεί αυτή τη λογική για τα δικά της Exclusives. Μακάρι να γίνει έτσι.

Πάντως έτσι δείχνει. ¨Ηδη ανακοίνωσε το Killer Instinct. Μακάρι να δούμε τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 26 Ιουν 2015, 00:30

Volga έγραψε:
dimitris1987 έγραψε:isxei oti tha pezoun oti bgazei to one tha bgenoun kai sta windows 10

Έτσι λέει η MS. Οτι προωθεί αυτή τη λογική για τα δικά της Exclusives. Μακάρι να γίνει έτσι.

Πάντως έτσι δείχνει. ¨Ηδη ανακοίνωσε το Killer Instinct. Μακάρι να δούμε τα πάντα.

Καλα δεν παιζει να δουμε τα παντα, halo και gears 4 δεν νομιζω πως υπαρχει ελπιδα, αλλα σιγουρα θα δουμε καποια ακομα.
Αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως βγαλουν τωρα μερικα παιχνιδια για να παει ο κοσμος στα 10αρια και μετα τα παρατησουν και παλι τα windows..
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Volga » 26 Ιουν 2015, 07:28

Δεν νομίζω ότι θα το αφήσει έτσι. Θέλει να προωθήσει όχι τόσο τα windows 10 όσο το ίδιο το play store της. Και το steam έδειξε στη microsoft τι μπορεί κάποιος να πετύχει ακολουθώντας αυτή την πορεία
Άβαταρ μέλους
Volga

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB