- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 18:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
το pc εσβησε και δεν ανοιγει
40 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μπορεί να κάηκε το τροφοδοτικό ή μπορεί να μην δίνει σωστά ρεύματα.Αν έχεις ηχείο πάνω στην μητρική δοκίμασε να βγάλεις τις μνήμες και την κάρτα γραφικών αν ξεκινήσει και κάνει ήχο τότε κάτι από τα δυο μάλλον έχει πρόβλημα.Επίσης δες αν έχει πρόβλημα κάποιος πυκνωτής πάνω στην μητρική,δηλαδή αν είναι σκασμένος ή φουσκωμένος.Και εγώ κατά 99% λέω τροφοδοτικό.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Πάντως να ξέρεις οτι αν κανει έτσι, μπορεί να έχουν καεί τπτ πυκνωτές και να μην θέλει πάνω απο 20 ευρώ για να στο φτιάξουν. Καλό είναι βέβαια να το αλλάξεις αν είναι τροφοδοτικό τελικά. Εμένα πάντως όταν είχα βάλει τις καινούριες κάρτες ram δεν άναβε το pc. άναβε μόνο το λαμπάκι που έχει το τροφοδοτικό μου. Για αυτό του είπα για τις ram.
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
GooDShiveR έγραψε:Πάντως να ξέρεις οτι αν κανει έτσι, μπορεί να έχουν καεί τπτ πυκνωτές και να μην θέλει πάνω απο 20 ευρώ για να στο φτιάξουν. Καλό είναι βέβαια να το αλλάξεις αν είναι τροφοδοτικό τελικά. Εμένα πάντως όταν είχα βάλει τις καινούριες κάρτες ram δεν άναβε το pc. άναβε μόνο το λαμπάκι που έχει το τροφοδοτικό μου. Για αυτό του είπα για τις ram.
Αν έχει καεί πυκνωτής την πετάς και δεν ασχολείσαι με τον κάθε "τεχνικό" δεν μπορείς να ξέρεις τι ξέρει ο άλλος εκτός και ΑΝ είναι πολύ γνωστός και γνώστης του αντικειμένου.Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει όταν μητρικές μπορείς να βρεις ολοκαίνουργιες και από τα 50-60 ευρώ.

-
Αν μπορείς να βάλεις κάποιο τροφοδοτικό από κάποιον φίλο σου τότε θα έχεις καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις χωρίς να μπεις σε έξοδα.Όταν πάρεις πάντως ένα ένα θα τα βάλεις τα πράγματα και θα δοκιμάζεις αν ανοίγει.

-
Εγώ που έπαθα ακριβώς το ίδιο πριν από 3 εβδομάδες και έκανα ακριβώς ό,τι προτείνετε και εσείς, τελικά ήταν κάτι πιο απλό. Είχε φθαρεί τελείως η θερμομονωτική πάστα του επεξεργαστή! Το πήγα στο πλαίσιο και με 10 ευρώ δουλεύει σαν καινούριο! Ευτυχώς τη γλύτωσα πολύ φθηνά! 

-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
Ας μετρησει τις εξοδους του τροφοδοτικου με ενα πολυμετρο να δει αν φερνουν ολα την σωστη ταση...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
40 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης