το pc εσβησε και δεν ανοιγει

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό babis1978 » 14 Ιαν 2015, 23:44

παιδια χωρις να ειμαι expert ολα μου δειχνουν τροφοδοτικο, θα τον αλλαξω και θα σας πω αν τελικα ειναι απο αυτο,σας ευχαριστω παρα πολυ ολους!
babis1978

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Ιαν 2015, 00:34

Μπορεί να κάηκε το τροφοδοτικό ή μπορεί να μην δίνει σωστά ρεύματα.Αν έχεις ηχείο πάνω στην μητρική δοκίμασε να βγάλεις τις μνήμες και την κάρτα γραφικών αν ξεκινήσει και κάνει ήχο τότε κάτι από τα δυο μάλλον έχει πρόβλημα.Επίσης δες αν έχει πρόβλημα κάποιος πυκνωτής πάνω στην μητρική,δηλαδή αν είναι σκασμένος ή φουσκωμένος.Και εγώ κατά 99% λέω τροφοδοτικό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 15 Ιαν 2015, 00:42

Πάντως να ξέρεις οτι αν κανει έτσι, μπορεί να έχουν καεί τπτ πυκνωτές και να μην θέλει πάνω απο 20 ευρώ για να στο φτιάξουν. Καλό είναι βέβαια να το αλλάξεις αν είναι τροφοδοτικό τελικά. Εμένα πάντως όταν είχα βάλει τις καινούριες κάρτες ram δεν άναβε το pc. άναβε μόνο το λαμπάκι που έχει το τροφοδοτικό μου. Για αυτό του είπα για τις ram.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Ιαν 2015, 01:05

GooDShiveR έγραψε:Πάντως να ξέρεις οτι αν κανει έτσι, μπορεί να έχουν καεί τπτ πυκνωτές και να μην θέλει πάνω απο 20 ευρώ για να στο φτιάξουν. Καλό είναι βέβαια να το αλλάξεις αν είναι τροφοδοτικό τελικά. Εμένα πάντως όταν είχα βάλει τις καινούριες κάρτες ram δεν άναβε το pc. άναβε μόνο το λαμπάκι που έχει το τροφοδοτικό μου. Για αυτό του είπα για τις ram.

Αν έχει καεί πυκνωτής την πετάς και δεν ασχολείσαι με τον κάθε "τεχνικό" δεν μπορείς να ξέρεις τι ξέρει ο άλλος εκτός και ΑΝ είναι πολύ γνωστός και γνώστης του αντικειμένου.Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει όταν μητρικές μπορείς να βρεις ολοκαίνουργιες και από τα 50-60 ευρώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό babis1978 » 15 Ιαν 2015, 01:27

[/b]Εβγαλα μνημες-καρτα γραφηκων και τιποτα,ουτε κανει τον κοπο να παρει μπροστα, πυκνωτες δεν εχει φουσκομενους[/b]
babis1978

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 15 Ιαν 2015, 01:49

αν ηταν καλα το τροφοδοτικο δεν θα δουλευε ο ανεμηστηρας του

Κανονικά με το ξεκίνημα του Υπολογιστή δουλεύουν όλοι οι ανεμιστήρες. Από τη στιγμή που μας γράφεις πως ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού δεν γυρνάει τότε έχει κατά 99,9% πρόβλημα το τροφοδοτικό σου.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Ιαν 2015, 01:53

Αν μπορείς να βάλεις κάποιο τροφοδοτικό από κάποιον φίλο σου τότε θα έχεις καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις χωρίς να μπεις σε έξοδα.Όταν πάρεις πάντως ένα ένα θα τα βάλεις τα πράγματα και θα δοκιμάζεις αν ανοίγει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό malkataz » 15 Ιαν 2015, 11:53

Εγώ που έπαθα ακριβώς το ίδιο πριν από 3 εβδομάδες και έκανα ακριβώς ό,τι προτείνετε και εσείς, τελικά ήταν κάτι πιο απλό. Είχε φθαρεί τελείως η θερμομονωτική πάστα του επεξεργαστή! Το πήγα στο πλαίσιο και με 10 ευρώ δουλεύει σαν καινούριο! Ευτυχώς τη γλύτωσα πολύ φθηνά! :D
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 15 Ιαν 2015, 15:09

Ας μετρησει τις εξοδους του τροφοδοτικου με ενα πολυμετρο να δει αν φερνουν ολα την σωστη ταση...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB