asus p5e3 mobo μπλε οθονες λογω ram

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό MDefender » 10 Νοέμ 2014, 21:42

θα ξανακανω αλλα οπως σου ειπα εκανα μολις αγορασα τα πραγματα...εικονα πως ανεβαζω δεν γνωριζω
Άβαταρ μέλους
MDefender

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό MDefender » 11 Νοέμ 2014, 14:30

παιδια τωρα μου πεταει μπλε οθονη και πανω στην εγκατασταση των windows συνεχεια...3-4 φορε δοκιμασα τα ιδια...υπαρχει περιπτωση να ειναι ο σκληρος;
Άβαταρ μέλους
MDefender

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 11 Νοέμ 2014, 20:20

Θα μπορούσε να είναι και ο δίσκος.Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση με την μια ram μόνο,και δοκίμασε να δανειστείς και κάποιο άλλο cd από κάποιον φίλο σου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό MDefender » 12 Νοέμ 2014, 16:01

οχι δεν ειναι γνησια τα windows...δεν τα ετρεξα τα προγραμματα αλλαξα σκληρο εγινε η εγκατασταση των windows κανονικα αλλα μετα παλι τα ιδια...παιδια δεν ξερω αν ειναι οι ram...εκτος απο αυτες δοκιμασα οπως σας ειπα τις παλιες που ειχε η mobo παλαιοτερα και δουλευαν τελεια οπως συνεχιζουν να δουλευουν ακομα και ακομα μια 2gb και παλι τα ιδια...λετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι μια και καλη;Το μονο που δεν εχω αλλαξει τοσο καιρο που μου βγαζει τα προβληματα ειναι η Motherboard και ο επεξεργαστης αλλα δεν εχω και ανταλλακτικα για να το δοκιμασω
Άβαταρ μέλους
MDefender

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Νοέμ 2014, 16:43

Βγάλε μερικές φωτογραφίες της μητρική σου και βάλτες μετά εδώ.Για μητρική το κόβω μάλλον.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό MDefender » 19 Νοέμ 2014, 17:12

παιδια λογω ελλειψης χρονου αυτες τις μερες δεν καταφερα να ασχοληθω καθολου και...το εδωσα σε ενα τεχνικο...ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας και την βοηθεια σας...θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα
Άβαταρ μέλους
MDefender

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB