Αγορά PC - Απόψεις

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Re: Απ: Αγορα PC - αποψεις

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 10 Οκτ 2014, 10:59

zortam έγραψε:χεχε θηριο δεν ειναι πιστευω σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν εκει εξω αλλα ειναι ενα πολυ συμπαθητικο και αρκετα δυνατο μηχανημα που πιστευω εχει δυνατοτητες περαιτερω αναβαθμισης εν καιρω. Συν το οτι κατα την αποψη εχει πολυ καλο Value for money . Το πιο σημαντικο για μενα.

Απο μονιτορ 2 χ 24" full hd της LG που εχω ηδη, με μηδενικο πλαισιο που συνδιαζονται αψογα. Δεν καταλαβαινεις καν οτι ειναι 2 μονιτορ αν ειναι βραδυ πχ και βλεπεις ταινια και στα 2, δεν ξεχωριζει το border ενδιαμεσα. τωρα μοντελο δεν θυμαμαι ναι σου πω, τα εχω εδω και 2-3 χρονια και αυτη τη στιγμη δεν ειναι μπροστα να το κοιταξω :(

Για gaming εμένα μου φαίνεται πλήρες. Δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό zortam » 10 Οκτ 2014, 11:16

Kefka09 έγραψε:
zortam έγραψε:χεχε θηριο δεν ειναι πιστευω σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν εκει εξω αλλα ειναι ενα πολυ συμπαθητικο και αρκετα δυνατο μηχανημα που πιστευω εχει δυνατοτητες περαιτερω αναβαθμισης εν καιρω. Συν το οτι κατα την αποψη εχει πολυ καλο Value for money . Το πιο σημαντικο για μενα.

Απο μονιτορ 2 χ 24" full hd της LG που εχω ηδη, με μηδενικο πλαισιο που συνδιαζονται αψογα. Δεν καταλαβαινεις καν οτι ειναι 2 μονιτορ αν ειναι βραδυ πχ και βλεπεις ταινια και στα 2, δεν ξεχωριζει το border ενδιαμεσα. τωρα μοντελο δεν θυμαμαι ναι σου πω, τα εχω εδω και 2-3 χρονια και αυτη τη στιγμη δεν ειναι μπροστα να το κοιταξω :(

Πληρες ειναι απλα λογο μπατζετ εχω τσιγκουνευτει σε καποια πραγματακια (πχ ssd, τροφοδοτικο). Αλλα τι να κανουμε, αυτα εχουμε .. αυτα διαθετουμε και ειμαστε και χαρουμενοι που τα εχουμε !!! ;)
περιμεναμε και μια 7 ετια για αυτη την αλλαγη, καιρος ηταν χαχα
Άβαταρ μέλους
zortam

Δημοσιευσεις : 27

Re: Απ: Αγορα PC - αποψεις

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 10 Οκτ 2014, 11:26

zortam έγραψε:
Kefka09 έγραψε:

Πληρες ειναι απλα λογο μπατζετ εχω τσιγκουνευτει σε καποια πραγματακια (πχ ssd, τροφοδοτικο). Αλλα τι να κανουμε, αυτα εχουμε .. αυτα διαθετουμε και ειμαστε και χαρουμενοι που τα εχουμε !!! ;)
περιμεναμε και μια 7 ετια για αυτη την αλλαγη, καιρος ηταν χαχα

Εδω το δικό μου pc που είναι εξαετίας τρέχει ανετότατα witcher 2, total war shogun 2, xcom, mass effect και ότι άλλο επιθύμησα ποτέ να τρέξω! Γενικά η ανάπτυξη της κονσόλας κάνει μικρό bottleneck στα pc, κάτι που βολευει εμενα π.χ. για να μην χρειαζομαι αμαβάθμιση. Ρίχνει βέβαια τη ποιότητα, αλλα είναι καλό για τη τσέπη[emoji389]
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό ZazzyJr13 » 10 Οκτ 2014, 11:40

μαμαν οι 2 οθονες ρε φιλε δεν εχω χρησιμοπιησει για gaming αλλα στη δουλεια που κανω για αναλυση δεδομενων...αισθανεσαι χακερ..καλοδεχουμενη και μια τριτη χεχεχε
ZazzyJr13

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 10 Οκτ 2014, 13:19

zortam έγραψε:Απο μονιτορ 2 χ 24" full hd της LG που εχω ηδη, με μηδενικο πλαισιο που συνδιαζονται αψογα. Δεν καταλαβαινεις καν οτι ειναι 2 μονιτορ αν ειναι βραδυ πχ και βλεπεις ταινια και στα 2, δεν ξεχωριζει το border ενδιαμεσα. τωρα μοντελο δεν θυμαμαι ναι σου πω, τα εχω εδω και 2-3 χρονια και αυτη τη στιγμη δεν ειναι μπροστα να το κοιταξω :(

Κανε ενα κοπο αν μπορεις και στειλε μια φωτο με τα 2 μονιτορ να δουμε πως φαινονται...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό zortam » 10 Οκτ 2014, 21:40

JamesHetfield έγραψε:
zortam έγραψε:Απο μονιτορ 2 χ 24" full hd της LG που εχω ηδη, με μηδενικο πλαισιο που συνδιαζονται αψογα. Δεν καταλαβαινεις καν οτι ειναι 2 μονιτορ αν ειναι βραδυ πχ και βλεπεις ταινια και στα 2, δεν ξεχωριζει το border ενδιαμεσα. τωρα μοντελο δεν θυμαμαι ναι σου πω, τα εχω εδω και 2-3 χρονια και αυτη τη στιγμη δεν ειναι μπροστα να το κοιταξω :(

Κανε ενα κοπο αν μπορεις και στειλε μια φωτο με τα 2 μονιτορ να δουμε πως φαινονται...

βρε JamesHetfield , παιδια ειμαστε τωρα? μα εισαι σοβαρος? δηλαδη θα σου λεω ψεματα για 2 οθονες? Τι ειμαστε 10 χρονων? Την ηλικια σου δεν την ξερω αλλα τουλαχιστων εγω δεν ειμαι.

Αυτο που με καιει αυτη την στιγμη ειναι αλλο και αν γνωριζει κανεις ας μου απαντησει :

Ξερει κανεις αν υπαρχει διαθεσιμη GTX 970 Gigabyte, Asus, MSI και ετοιμοπαραδοτη σε καταστημα στην αττικη για αυριο? Αν δεν θελει να πει ονομα του μαγαζιου για λογους διαφημισης , μπορει να μου στειλει ΠΜ.

Επισης για τον φιλο των Metallica , θα ανεβασω και μια φωτο οταν ευκαιρισω
Άβαταρ μέλους
zortam

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 11 Οκτ 2014, 10:16

Μην "μυγιαζεσαι" χωρις λογο, δεν σου ειπα να ανεβασεις φωτο για να αποδειξεις αυτο που λες αλλα για να δω λιγο τι ψαρια πιανουν οι LG σε τετοια φαση γιατι δεν τις εχω και πολυ σε εκτιμηση...

Κανε ενα τηλ στο Πλαισιο ισως να εχουν καπου ετοιμοπαραδοτη GTX 970...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό zortam » 12 Οκτ 2014, 23:15

JamesHetfield συγγνωμη παρεξηγηση :( Ουτε εγω τις εχω σε εκτιμηση δυστυχως, και σε HDMI ειναι απαισιες ....

Τελος παντων τα ευχαριστα νεα ειναι οτι τελικα τα αγορασα τα PC parts με καποιες μικρες τροποποιησεις στα μοντελα, για να βγει και το μπατζετ αλλα .. τα ασχημα νεα ειναι οτι ο επεξεργαστης μου βγηκε προβληματικος !!!

Στην πισω πλευρα του 4690K λειπουνε 2 resistors και 1 ακομα ειναι στραβο ! παραθετω φωτογραφια για του λογου το αληθες....

Εικόνα
http://s24.postimg.org/fqxwqsg1x/IMG_20141012_162059_220_1.jpg

δυστυχως τωρα δε ξερω τι θα γινει, προφανως θα το παω για αντικατασταση, ελπιζω απλα να μην αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την "αλλαγη" ... :( :( να τονισω οτι παρατηρησα το προβλημα με το που το εβγαλα απο το κουτι. και δεν υπηρχε κατι σπασμενο μεσα στη συσκευασια

update: μετα απο επικοινωνια με το καταστημα, θα γινει αλλαγη κανονικοτατα. Τωρα ποτε, ελπιζω αυριο ....
Άβαταρ μέλους
zortam

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 13 Οκτ 2014, 15:54

Παλι καλα που θα στο αντικαταστησουν...
Απο ποιο μαγαζι το πηρες για να το εχουμε και λιγο σε εκτιμηση μετα απο την αναγνωριση του λαθους του...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό zortam » 13 Οκτ 2014, 23:21

Κανονικα δε θα ελεγα ονομα μαγαζιου για να μην θεωρηθει διαφημιση αλλα πραγματικα εμεινα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημενος με ΟΛΑ απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Τοσο απο το service, απο τις τιμες, απο την πολυ ωρα που περασαμε μαζι για να φτιαξουμε ενα pc στα μετρα μου, οσο και απο την αντιμετωπιση στο θεμα του προβληματικου επεξαργαστη. Και κυριως ευγενικοι.. Το μαγαζακι λεγεται "Polytope" και ειναι στην Νεα Σμυρνη. Το προτεινω ανεπιφυλακτα . Αυριο το πρωι με το καλο θα εχω τον επεξεργαστη :)
Άβαταρ μέλους
zortam

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB