Βοήθεια για αναβάθμιση

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό Black » 30 Σεπ 2014, 05:31

Χωρίς να θέλω να κοντράρω μόνο για να κοντράρω,αν ο αδερφός σου είχε σάπιο τροφοδοτικό,δε φταίει η μητρική.
Ή αν έκανε OC χωρίς να ξέρει.Ή αν έπεσε σε ελαττωματικά κομμάτια/παρτίδα.
Γιατί δύο μητρικές, ό,τι και να είναι ,δεν καίγονται..

Επίσης αν διαβάσεις καλύτερα,η ασροκ έχει καλύτερους πυκνωτές,στην σύγκριση.Επίσης,έχουν και άλλα chipset οι μητρικές ,με της asrock σαφώς να υπερτερεί.Νόημα, δεν έχει να δώσει το 15αρι παραπάνω,όπως δεν έχει να αλλάξει και την μητρική που ήδη έχει.
Άβαταρ μέλους
Black

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Black » 30 Σεπ 2014, 05:34

blendizzy έγραψε:ελεγα μηπως ηταν καλυτερα αν αλλαζα . εσυ με το pc το υπαρχον τι αλλαγες θα προτεινες;

Black έγραψε:Ένα dimmάκι 4 gb ,το ίδιο με αυτό που έχεις τώρα.
Εγώ πρώτα θα έβαζα ssd,μια χαρά στέκεται ακόμα η κάρτα σου.
Αλλιώς 270 στα 200 ευρώ ή 280 στα 250.
Πουλώντας την τωρινή σαφώς.
Άβαταρ μέλους
Black

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 30 Σεπ 2014, 13:09

Black έγραψε:Χωρίς να θέλω να κοντράρω μόνο για να κοντράρω,αν ο αδερφός σου είχε σάπιο τροφοδοτικό,δε φταίει η μητρική.

Επίσης αν διαβάσεις καλύτερα,η ασροκ έχει καλύτερους πυκνωτές,στην σύγκριση.Επίσης,έχουν και άλλα chipset οι μητρικές ,με της asrock σαφώς να υπερτερεί.Νόημα, δεν έχει να δώσει το 15αρι παραπάνω,όπως δεν έχει να αλλάξει και την μητρική που ήδη έχει.

Δεν θα ελεγα οτι δεν ξερει απο pc καθως ειναι αποφοιτος επιστημης υπολογιστων, τελος παντων, οχι δεν ειχε κανενα ελαττωματικο τροφοδοτικο καθως ηταν σε 2 διαφορετικα pc...
Τωρα αν επεσε σε ελαττωματικες παρτιδες τοτε δικαιωνομαι σε αυτο που ανεφερα πριν περι ποιοτητας κατασκευης...
Προσωπικα σε motherboard εμπιστευομαι την Gigabyte και την Asus...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό blendizzy » 30 Σεπ 2014, 15:01

Αρα παιδια που καταληγουμε για κανω και εγω ενα συγκριτικο τι εχω και που θα αναβαθμισω ;)
blendizzy

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό blendizzy » 30 Σεπ 2014, 15:08

η μητρικη μου ειναι rev 1.4 ελεγα να κανω μια μεγαλη αναβαθμιση τωρα να μην εχω θεματα μετα με καινουργια παιχνιδια , να παω απο 6300 σε 8320 η 8350; να βαλω μια r9 280 ; βγηκαν και οι καινουργιες nvidia , να βαλω αλλα 4 gb και να παω στα 8 η να παω στα 16 να ειμαι καλυμενος ; με την μεγαλη χωρητικοτιτα που θελω τι να κανω ; ξερω σας επριξα.
blendizzy

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Black » 30 Σεπ 2014, 16:00

JamesHetfield έγραψε:
Black έγραψε:Χωρίς να θέλω να κοντράρω μόνο για να κοντράρω,αν ο αδερφός σου είχε σάπιο τροφοδοτικό,δε φταίει η μητρική.

Δεν θα ελεγα οτι δεν ξερει απο pc καθως ειναι αποφοιτος επιστημης υπολογιστων, τελος παντων, οχι δεν ειχε κανενα ελαττωματικο τροφοδοτικο καθως ηταν σε 2 διαφορετικα pc...
Τωρα αν επεσε σε ελαττωματικες παρτιδες τοτε δικαιωνομαι σε αυτο που ανεφερα πριν περι ποιοτητας κατασκευης...
Προσωπικα σε motherboard εμπιστευομαι την Gigabyte και την Asus...

Και ο οικονομολόγος δεν σημαίνει πως ξέρει από φοροτεχνικά..μην μπερδεύουμε τα πράγματα..
Ελαττωματικές παρτίδες έχουν όλες οι εταιρείες.
Εγώ δεν εμπιστεύομαι καμμία,αν δεν ξέρω τι και γιατί το έχει πάνω,πάντα ανάλογα με το μπάτζετ.
Αν θέλεις ρώτησέ τον που παρουσίασαν το πρόβλημα,και πότε έγινε αυτό,και πες μου.
Άβαταρ μέλους
Black

Δημοσίευσηαπό Black » 30 Σεπ 2014, 16:02

blendizzy έγραψε:η μητρικη μου ειναι rev 1.4 ελεγα να κανω μια μεγαλη αναβαθμιση τωρα να μην εχω θεματα μετα με καινουργια παιχνιδια , να παω απο 6300 σε 8320 η 8350; να βαλω μια r9 280 ; βγηκαν και οι καινουργιες nvidia , να βαλω αλλα 4 gb και να παω στα 8 η να παω στα 16 να ειμαι καλυμενος ; με την μεγαλη χωρητικοτιτα που θελω τι να κανω ; ξερω σας επριξα.

Εσύ να πας στο rev 3 της μητρικής σου.
Τα υπόλοιπα στα είπα,ας πει και κάποιος άλλος την πρότασή του.
Άβαταρ μέλους
Black

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB