Μπορεί να είναι και θέμα τροφοδοτικού . Δοκίμασε να παίξεις ένα απαιτητικό game σε γραφικά ώστε να στρεσσάρεις το PC και να ζητήσει η κάρτα σου μεγάλο φορτίο ρεύματος . Αν συμβεί το ίδιο δλδ κλείση οθόνη τότε παίζει το τροφοδοτικό σου να τα έχει φτύσει και να μην μπορεί να δώσει το ρεύμα που χρειάζεται το μηχάνημα σου σε Full load.
Πάντως πρώτα θα κοιτούσα τις θερμοκρασίες όπως σου είπε και ο T_K_L_L_LUIGI παίζει και θέμα υπερθέρμανσης της κάρτας σου .Κάνε ένα Check καλού κακού ότι τα καλώδια από πίσω είναι καλά μήπως κατά λάθος έχει κουνηθεί κανένα καλώδιο και δεν κάνει καλή επαφή .
Θερμοκρασίες μπορείς να δεις είτε από Bios είτε από το πρόγραμμα των Drivers που έχεις .
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 21:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με οθόνη
Η θερμοκρασία GPU είναι 34 βαθμοί. Αυτό το βρήκα από ένα πρόγραμμα που έχω. Και αναρωτιέμαι, γιατί μπορεί τότε και παίζει απαιτητικά παιχνίδια offline, αλλά κολλάει σε κάτι μαπο-παίχνιδα που είναι online, όπως το Infestation: Survivor Stories; Κάθε, μα κάθε φορά που παίζω Infestation, πάντα το παθαίνει αυτό. Αλλά το έχει πάθει αυτό και στο The Secret World και στο Chivalry: Medieval Warfare, αλλά πάρα πολύ πιο σπάνια. Δεν έπαιξα άλλα online παιχνίδια πρόσφατα, εκτός από αυτά. Το DirectX, όπως και η κάρτα γραφικών μου, είναι ενημερωμένα. Αν είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό, τότε πώς μπορώ να παίξω καλύτερα παιχνίδια, χωρίς πρόβλημα; Στο τεστ που μου είπες LUIGI, βρήκε corrupt files, αλλά δεν μπόρεσε να διορθώσει μερικά από αυτά. Τι άλλες πληροφορίες θες; Αυτά που δε διόρθωσε, μου τα έχει σε log.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Αν δεν τα διόρθωσε άστο,έλεγα μήπως το κάνει.Θα ήθελα πάντως να δοκιμάσεις και κάνα άλλο online,παιχνίδι.Επίσης οι 34 βαθμοί είναι όταν ΔΕΝ παίζεις.Κατέβασε το speedfan και πάνε στο chart και επέλεξε την κάρτα γραφικών σου,μην κλείσεις το πρόγραμμα και βάλε να παίξεις ένα παιχνίδι και μετά πες μας τι σου βγάζει.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
75 έφτασε. Όταν όμως το έπαθε το black screen, εξαφανίστηκε το παραθυράκι του speedfan μετά και δεν ξέρω πόση θερμοκρασία είχε εκείνη τη στιγμή. Αλλά γενικά είχε περίπου 75 βαθμούς θερμοκρασία η GPU, όσο έπαιζα το Infestation. Αυτό το temperature 3 που είναι κάπου στο 127, είναι φυσιολογικό;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Tempature 3 αν είναι 127 κελσίου όπως λες όχι δεν είναι φυσιολογικό . Γιατί δεν δοκιμάζεις κατευθείαν με το που γίνει κάτι τέτοιο να δεις τη θερμοκρασία από το Bios? η από τo πρόγραμμα της κάρτας σου?η 75 πάντως είναι νορμαλ .To tempature 3 στους 127 ' είναι για τη GPU η τη CPU?
Από τη στιγμή που γράφεις για 127 βαθμούς το μηχάνημα σου κλεινή για προστασία από υπερθέρμανση .Για κάποιο λόγο ανεβάζει πολύ θερμοκρασία .Οι ανεμιστήρες σου τους δείχνη το Speedfan να δουλεύουν όλοι?Έχεις καθαρίσει ποτέ τον ανεμιστήρα τις κάρτας γραφικών?η σκόνη με το καιρό όσο μαζεύεται ψήνεται από τις κάρτα και δημιουργείται ένα χοντρό στρώμα σαν σφουγγάρι από τη ψήκτρα μέχρι και τον ανεμιστήρα . Για κοίτα το λίγο όπως και όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού και τις CPU , πρόσεχε όμως με τον ανεμιστήρα της CPU αν δεν γνωρίζεις μην το ξεκουμπώσεις για να το καθαρίσεις γιατί μπορεί όταν το βάλεις να ζορίσεις τη Cpu και να κάνεις καμιά ζημιά . Χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι μαλλιών αλλά με κρύο αέρα και φύσα μέσα στο κουτί σου .Καλό θα είναι επίσης αν το κουτί σου έχει φίλτρα σκόνης να τα καθαρίσεις ώστε να βελτιώσεις τη ροή αέρα .
Από τη στιγμή που γράφεις για 127 βαθμούς το μηχάνημα σου κλεινή για προστασία από υπερθέρμανση .Για κάποιο λόγο ανεβάζει πολύ θερμοκρασία .Οι ανεμιστήρες σου τους δείχνη το Speedfan να δουλεύουν όλοι?Έχεις καθαρίσει ποτέ τον ανεμιστήρα τις κάρτας γραφικών?η σκόνη με το καιρό όσο μαζεύεται ψήνεται από τις κάρτα και δημιουργείται ένα χοντρό στρώμα σαν σφουγγάρι από τη ψήκτρα μέχρι και τον ανεμιστήρα . Για κοίτα το λίγο όπως και όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού και τις CPU , πρόσεχε όμως με τον ανεμιστήρα της CPU αν δεν γνωρίζεις μην το ξεκουμπώσεις για να το καθαρίσεις γιατί μπορεί όταν το βάλεις να ζορίσεις τη Cpu και να κάνεις καμιά ζημιά . Χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι μαλλιών αλλά με κρύο αέρα και φύσα μέσα στο κουτί σου .Καλό θα είναι επίσης αν το κουτί σου έχει φίλτρα σκόνης να τα καθαρίσεις ώστε να βελτιώσεις τη ροή αέρα .
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Δεν έχω ιδέα τι είναι το Temperature 3. Μήπως είναι της GPU επειδή είναι κάτω από την GPU; Δεν είμαι σίγουρος. Δεν κλείνει από υπερθέρμανση κάθε φορά που είναι 127, αλλά είναι ΜΟΝΙΜΩΣ 127. Δεν το έχω καθαρίσει, επειδή θυμάμαι ότι το παλιό αργούσε να μαζέψει σκόνη, αλλά αυτό είναι σχετικά καινούργιο, οπότε υποθέτω ότι δε θα έχει μαζέψει σκόνη. Βέβαια, με τις υποθέσεις, δε σώθηκε κανείς. 

-
Βγάλε ένα screenshot σε παρακαλώ,μπορεί να είναι το northbridge ή κάτι άλλο και να φλέγεται.Θα ήθελα σε παρακαλώ να βγάλεις και μερικές φωτογραφίες από το pc και κυρίως της μητρικής για να δω για τους πυκνωτές σου μήπως έχεις κάνα φουσκωμένο.
Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι σημαίνει κάτι αυτό το temp3 γιατί μπορεί να παίρνει λάθος πληροφορίες από κάποιον sensor,και αυτό θα το δεις αν έχεις το pc κλειστό για αρκετή ώρα και το ανοίξεις και τρέξεις το πρόγραμμα κατευθείαν να δεις τι γράφει,αν γράφει τα ίδια μάλλον κάποιο λάθος θα είναι,αλλά και από την άλλη στα άλλα δεν σου κλείνει γιατί να σου κλείνει στα συγκεκριμένα.
Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι σημαίνει κάτι αυτό το temp3 γιατί μπορεί να παίρνει λάθος πληροφορίες από κάποιον sensor,και αυτό θα το δεις αν έχεις το pc κλειστό για αρκετή ώρα και το ανοίξεις και τρέξεις το πρόγραμμα κατευθείαν να δεις τι γράφει,αν γράφει τα ίδια μάλλον κάποιο λάθος θα είναι,αλλά και από την άλλη στα άλλα δεν σου κλείνει γιατί να σου κλείνει στα συγκεκριμένα.

-
Πάντα 127 το βλέπω το temp3, αλλά θα το τσεκάρω αυτό που είπες, κλείνοντας το pc πρώτα για αρκετή ώρα. Έβαλα και screenshot του speedfan. Πάντως η GPU σού είπα ότι έφτασε τα 75 και υποθέτω ότι δεν είναι και τόσο άσχημο. Όσον αφορά τις φωτογραφίες από το pc, θα πρέπει να ψάξω να βρω ένα κατσαβίδι πρώτα. xD

-
Μάλλον κάποιο σφάλμα θα είναι αυτό.Δεν νομίζω να είναι 127 και τα άλλα φυσιολογικά.Με τέτοια θερμοκρασία όλα θα ήταν πολύ υψηλά καθώς η θερμοκρασία θα επηρέαζε και άλλα.

-
Μόλις το άνοιξα το πρωί, πάλι 127 μου έλεγε. Άρα θα είναι κάποιο λάθος. Αλλά πιστεύεις ότι μπορεί να έχει πρόβλημα κάποιος πυκνωτής;

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης