Gaming headset

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 12 Ιαν 2014, 16:20

χαχαχα δίκιο έχεις! το πράσινο χρώμα στα kraken είναι sexy.Πολύ sexy. :P
Τα Kraken Pro έχουν ένα προνόμιο.Έχουν jack 3.5mm οπότε μπορείς να τα συνδέσεις και με άλλες συσκευές.Τα 7.1 έχουν μόνο usb.Άρα πάρε τα Pro. ;)
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό johnnoukos » 14 Ιαν 2014, 00:16

Λοιπον μιας και πηρα σμρα τα kraken και μ ζητηθηκε να πω την γνωμη μ λοιπον φορωντας τα μια μερα:
Τα (+) τους ειναι το εκπληκτικό μπασο που εχουν και κάνουν ειδικα τα fps απολαυστικα, το design τους, το ωραίο virtual surround της razer και το ποσο ευκαμπτα ειναι στο βραχιονα και στο μικροφωνο.
Στα (-) τους ειναι το μικρόφωνο (οι φιλοι μ μ ελεγαν οτι απο το εσωτερικο μικρόφωνο του λαπτοπ ακογομουν πιο καθαρα), η ελλειψη mute button, το software για το surround πολλες φορες μ κλεινει τον ηχο απο διαφορα προγραμματα κατα την εναλλαγη απο surround σε κανονικο και επισης χωρις να εχω εμπειρια απο headset μετα απο μια ωρα χρησης αρχιζουν να κουραζουν.
johnnoukos

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 14 Ιαν 2014, 01:01

johnnoukos έγραψε:Λοιπον μιας και πηρα σμρα τα kraken και μ ζητηθηκε να πω την γνωμη μ λοιπον φορωντας τα μια μερα:
Τα (+) τους ειναι το εκπληκτικό μπασο που εχουν και κάνουν ειδικα τα fps απολαυστικα, το design τους, το ωραίο virtual surround της razer και το ποσο ευκαμπτα ειναι στο βραχιονα και στο μικροφωνο.
Στα (-) τους ειναι το μικρόφωνο (οι φιλοι μ μ ελεγαν οτι απο το εσωτερικο μικρόφωνο του λαπτοπ ακογομουν πιο καθαρα), η ελλειψη mute button, το software για το surround πολλες φορες μ κλεινει τον ηχο απο διαφορα προγραμματα κατα την εναλλαγη απο surround σε κανονικο και επισης χωρις να εχω εμπειρια απο headset μετα απο μια ωρα χρησης αρχιζουν να κουραζουν.

Αξίζουν τα λεφτά τους;Έμεινες ευχαριστημένος από την αγορά αυτή;Τώρα στην άνεση ίσως με τον καιρό τα συνηθίσεις και μπορεί να "ανοίξουνε" λίγο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό johnnoukos » 14 Ιαν 2014, 09:25

Εγω εμεινα ευχαριστημενος και θα τα ξαναεπερνα, δν το εχω μετανιωσει στιγμη, αλλα δηλωνω απειρος στη χρηση headset καθως μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα ακουστικα ψειρες και δεν εχω δοκιμασει αλλα headset στα ιδια λεφτα για να πω απολυτα αν ειναι value for money. Αλλα νομιζω το ποιο σημαντικο ειναι να απολαμβανεις την αισθηση που προσφερουν γιατι οσο καλο και ακριβο ειναι ενα headset αν δν το απολαμβανεις τοτε δν ειναι το σωστο headset για σενα. Και γω αυτη την στιγμη τα kraken τα απολαμβανω. Ηδη εχω αρχισει να τα συνηθιζω απλα η μεταβαση απο τις ψειρες σε headset εχει μεγαλη διαφορα οσο ελαφρια και αν ειναι τα kraken.
johnnoukos

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό vittas » 22 Ιαν 2014, 12:23

razer kraken pro! εμφανισιακά νομίζω ότι καλύτερο υπάρχει! τα headset της steelseries, ειδικά εμφανισιακά δεν μου αρέσουν.
Άβαταρ μέλους
vittas

Δημοσιευσεις : 6

!

Δημοσίευσηαπό stavros chios » 23 Ιαν 2014, 20:17

οντως ναι μακραν τα καλυτερα για εμενα τα ειχα εκοψα το καλοδιο τους και τα ξανααγορασα χδ!
Άβαταρ μέλους
stavros chios

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 01 Φεβ 2014, 18:52

Εγω αγορασα τα beats by dr dre 15e απο πρεζακι και ειμαι υπερ ευχαριστημενος κι ας μην εχουν μικροφωνο :P
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό kostasgreece » 04 Φεβ 2014, 20:15

πάντως και τα razer kraken pro και τα razer electra ειναι καλής μαρκας και ποιοτητας ήχου φυσικά!
Άβαταρ μέλους
kostasgreece

Δημοσιευσεις : 73

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB