Μακριά από Turbo-X

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 21 Ιαν 2014, 17:19

Οχι δε μπορω να πω οτι φταινε τοσο οι τεχνικοι. Βασικος υπευθυνος ειναι το καταστημα, οι πολιτικες αλλαγων και εγγυησεων που ακολουθουν καθως και ο τροπος με τον οποιο κανουν προσληψεις. Ειχα πετυχει υπαλληλο που του ζητησα Router και με πηγε σε Network Switches, δε φταιει αυτος, αυτοι που τον προσελαβαν φταινε
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 26 Ιαν 2014, 23:41

Παντως γενικα το πλαισιο κανει ενα κακο, προωθει παρα πολυ τα "δικα του" προιοντα. Φτιαχνει ετοιμες συνθεσεις με δικα του τροφοδοτικα που ειναι τουλαχιστον ελεεινα. και το τροφοδοτικο ειναι το Α και το Ω σε ενα πισι
Για να μην μιλησουμε για τιμολογιακες πολιτικες, τεχνογνωσια προσωπικου και παει λεγοντας
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 27 Ιαν 2014, 01:20

jmaster18 έγραψε:Οχι δε μπορω να πω οτι φταινε τοσο οι τεχνικοι. Βασικος υπευθυνος ειναι το καταστημα, οι πολιτικες αλλαγων και εγγυησεων που ακολουθουν καθως και ο τροπος με τον οποιο κανουν προσληψεις. Ειχα πετυχει υπαλληλο που του ζητησα Router και με πηγε σε Network Switches, δε φταιει αυτος, αυτοι που τον προσελαβαν φταινε

Σε αυτό το κομμάτι θα μπορούσα να συμφωνήσω με μια πρώτη ματιά αλλά θα διαφωνήσω υποστηρίζοντας πως φταίνε που δεν τον εκπαιδεύουν σωστά.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 15:34

εννοειται παιδια,μακρια απο turbo-x.κ οσο πανε βγαζουν ολα τα προιοντα ετσι.Σε λιγο δεν θα εχει καν τις γνωστες μαρκες ετσι πως το πανε
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό ssns » 28 Ιαν 2014, 20:46

Aλλα προιοντα βγαινουν καλα και αλλα παλι βγαινουν πολυ κακα!Για να ημαστε ειλικρινης σε εμενα εχουν πεσει και των δυο των ειδων προιοντα
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 28 Ιαν 2014, 20:51

Μακριά κι αγαπημένοι παιδιά!! Ό,τι έχει περάσει απο τα χέρια μου, όλα ό,τι να'ναι ήταν!!!
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό Koel700 » 03 Φεβ 2014, 03:48

εγω ειχα παει στο πλαισιο να αλλαξω μετα απο 1 μηνα αγορας μια χαλασμενη 8gb 2100hz Corsair RAM
και τους λεω θελω να μου την αντικαταστησετε διοτι απο οσο ξερω δεν φτιαχνονται διοτι ειναι χαλασμενη και κανει το PC να κολαει και μου κανει ο τυπας οτι δεν γινετε κατι τετοιο ακομα και με την αποδειξει που φερατε διοτι πρεπει να διαπιστωσουμε οτι οντως φταει η μνημη. Του κανω εε τοτε ελεγξε την ευκολο ειναι και μου κανει ΟΟΟΟΟΧΙ πρεπει να το γινει ο ελενχος στο δικος σας PC. Aφου τσινισα τελικα το πηγα (80ευρο εδωσα για την μνημη) το pc για ελενχο και αφου το ειδανε μου ειπαν ΑΚΡΙΒΩΣ οτι τους ειπα ως προβλημα...μου δινει καινουργια και μου κανει...25ευρο ο ελενχος.
Σηκωνω το tower στον ομο μου και του κανω ,εγω παιρνω το pc και φευγω...ΕΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩ ΕΔΩ...ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 25 Ο ΕΛΕΓΧΟΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑ...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΕ..ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..
Άβαταρ μέλους
Koel700

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 03 Φεβ 2014, 10:51

Koel700 έγραψε:εγω ειχα παει στο πλαισιο να αλλαξω μετα απο 1 μηνα αγορας μια χαλασμενη 8gb 2100hz Corsair RAM
και τους λεω θελω να μου την αντικαταστησετε διοτι απο οσο ξερω δεν φτιαχνονται διοτι ειναι χαλασμενη και κανει το PC να κολαει και μου κανει ο τυπας οτι δεν γινετε κατι τετοιο ακομα και με την αποδειξει που φερατε διοτι πρεπει να διαπιστωσουμε οτι οντως φταει η μνημη. Του κανω εε τοτε ελεγξε την ευκολο ειναι και μου κανει ΟΟΟΟΟΧΙ πρεπει να το γινει ο ελενχος στο δικος σας PC. Aφου τσινισα τελικα το πηγα (80ευρο εδωσα για την μνημη) το pc για ελενχο και αφου το ειδανε μου ειπαν ΑΚΡΙΒΩΣ οτι τους ειπα ως προβλημα...μου δινει καινουργια και μου κανει...25ευρο ο ελενχος.
Σηκωνω το tower στον ομο μου και του κανω ,εγω παιρνω το pc και φευγω...ΕΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩ ΕΔΩ...ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 25 Ο ΕΛΕΓΧΟΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑ...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΕ..ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..

Θεούλης μου έφτιαξες τη μέρα,έτσι θέλει όταν σε αντιμετωπίζουν σαν χάνο...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό ssns » 03 Φεβ 2014, 12:16

χαχαχαχα..ειναι ανοητοι ρε οι ανθρωποι.Ειχα αγορασει σετακι 2χ4gb απο το you.gr και μου καηκε η μια.Ειχα δυο επιλογες,ή θα τις εστελνα με κουριερ ή θα τις ανεβαζα εγω που θα πηγαινα αθηνα.Εγινε το 2ο και πηγα στα κεντρικα τους και εξηγησα στα παιδιαι οτι ειμαι απο Πατρα και ανεβηκα Αθηνα για ενα προσωπικο θεμα και τις εφερα μαζι και οτι εχει προβλημα το ενα dim.Αμεσως τα παιδια να με εξυπηρετησουν και να μου τις αντικαταστησουν με αλλες.
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό kumas » 04 Φεβ 2014, 16:15

εγω πηρα ενα ποντικι και λειτουργει μια χαρα δεν εχει κανενα προβλημα.
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB