- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Μακριά από Turbo-X
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Οχι δε μπορω να πω οτι φταινε τοσο οι τεχνικοι. Βασικος υπευθυνος ειναι το καταστημα, οι πολιτικες αλλαγων και εγγυησεων που ακολουθουν καθως και ο τροπος με τον οποιο κανουν προσληψεις. Ειχα πετυχει υπαλληλο που του ζητησα Router και με πηγε σε Network Switches, δε φταιει αυτος, αυτοι που τον προσελαβαν φταινε
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Παντως γενικα το πλαισιο κανει ενα κακο, προωθει παρα πολυ τα "δικα του" προιοντα. Φτιαχνει ετοιμες συνθεσεις με δικα του τροφοδοτικα που ειναι τουλαχιστον ελεεινα. και το τροφοδοτικο ειναι το Α και το Ω σε ενα πισι
Για να μην μιλησουμε για τιμολογιακες πολιτικες, τεχνογνωσια προσωπικου και παει λεγοντας
Για να μην μιλησουμε για τιμολογιακες πολιτικες, τεχνογνωσια προσωπικου και παει λεγοντας
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
jmaster18 έγραψε:Οχι δε μπορω να πω οτι φταινε τοσο οι τεχνικοι. Βασικος υπευθυνος ειναι το καταστημα, οι πολιτικες αλλαγων και εγγυησεων που ακολουθουν καθως και ο τροπος με τον οποιο κανουν προσληψεις. Ειχα πετυχει υπαλληλο που του ζητησα Router και με πηγε σε Network Switches, δε φταιει αυτος, αυτοι που τον προσελαβαν φταινε
Σε αυτό το κομμάτι θα μπορούσα να συμφωνήσω με μια πρώτη ματιά αλλά θα διαφωνήσω υποστηρίζοντας πως φταίνε που δεν τον εκπαιδεύουν σωστά.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
εγω ειχα παει στο πλαισιο να αλλαξω μετα απο 1 μηνα αγορας μια χαλασμενη 8gb 2100hz Corsair RAM
και τους λεω θελω να μου την αντικαταστησετε διοτι απο οσο ξερω δεν φτιαχνονται διοτι ειναι χαλασμενη και κανει το PC να κολαει και μου κανει ο τυπας οτι δεν γινετε κατι τετοιο ακομα και με την αποδειξει που φερατε διοτι πρεπει να διαπιστωσουμε οτι οντως φταει η μνημη. Του κανω εε τοτε ελεγξε την ευκολο ειναι και μου κανει ΟΟΟΟΟΧΙ πρεπει να το γινει ο ελενχος στο δικος σας PC. Aφου τσινισα τελικα το πηγα (80ευρο εδωσα για την μνημη) το pc για ελενχο και αφου το ειδανε μου ειπαν ΑΚΡΙΒΩΣ οτι τους ειπα ως προβλημα...μου δινει καινουργια και μου κανει...25ευρο ο ελενχος.
Σηκωνω το tower στον ομο μου και του κανω ,εγω παιρνω το pc και φευγω...ΕΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩ ΕΔΩ...ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 25 Ο ΕΛΕΓΧΟΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑ...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΕ..ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..
και τους λεω θελω να μου την αντικαταστησετε διοτι απο οσο ξερω δεν φτιαχνονται διοτι ειναι χαλασμενη και κανει το PC να κολαει και μου κανει ο τυπας οτι δεν γινετε κατι τετοιο ακομα και με την αποδειξει που φερατε διοτι πρεπει να διαπιστωσουμε οτι οντως φταει η μνημη. Του κανω εε τοτε ελεγξε την ευκολο ειναι και μου κανει ΟΟΟΟΟΧΙ πρεπει να το γινει ο ελενχος στο δικος σας PC. Aφου τσινισα τελικα το πηγα (80ευρο εδωσα για την μνημη) το pc για ελενχο και αφου το ειδανε μου ειπαν ΑΚΡΙΒΩΣ οτι τους ειπα ως προβλημα...μου δινει καινουργια και μου κανει...25ευρο ο ελενχος.
Σηκωνω το tower στον ομο μου και του κανω ,εγω παιρνω το pc και φευγω...ΕΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩ ΕΔΩ...ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 25 Ο ΕΛΕΓΧΟΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑ...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΕ..ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..
-
Koel700 - Δημοσιευσεις : 62
Koel700 έγραψε:εγω ειχα παει στο πλαισιο να αλλαξω μετα απο 1 μηνα αγορας μια χαλασμενη 8gb 2100hz Corsair RAM
Θεούλης μου έφτιαξες τη μέρα,έτσι θέλει όταν σε αντιμετωπίζουν σαν χάνο...

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
χαχαχαχα..ειναι ανοητοι ρε οι ανθρωποι.Ειχα αγορασει σετακι 2χ4gb απο το you.gr και μου καηκε η μια.Ειχα δυο επιλογες,ή θα τις εστελνα με κουριερ ή θα τις ανεβαζα εγω που θα πηγαινα αθηνα.Εγινε το 2ο και πηγα στα κεντρικα τους και εξηγησα στα παιδιαι οτι ειμαι απο Πατρα και ανεβηκα Αθηνα για ενα προσωπικο θεμα και τις εφερα μαζι και οτι εχει προβλημα το ενα dim.Αμεσως τα παιδια να με εξυπηρετησουν και να μου τις αντικαταστησουν με αλλες.
-
ssns - Δημοσιευσεις : 206
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης