- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 14:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβλημα με οθονη
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Προβλημα με οθονη
Καλησπερα χθες παρελαβα την νεα μου συνθεση υπολογιστη να μην λεω πολλα και κουρασω το κουτι ειναι το coolermaster cosmos 2 αφου λοιπον τα ειχα ετοιμα ενωσα το hdmi με το monitor.To εχω 4 χρονια ειναι samsung 24 και μολις εκανα την συνδεση και επελεξα πηγη(hdmi) δεν ειχα εικονα παρολο που ακουσα οτι ο υπολογιστης ειχε παρει μπροστα και την μουσκη απο το καλωσορισμα των windows.Δοκιμασα αλλο καλωδιο hdmi καινουργιο μεσα στο ναυλον ηταν παλι τιποτα.Ειχα στο συρταρι ενα dvi καλωδιο το δοκιμασα αλλα τιποτα οπου ξαφνικα μου ηρθε η ιδεα να αλλαξω καλωδιο αναποδα δλδ αυτο που ειχα στην οθονη το πηγα στο κουτι και αναποδα και τελικα ειδα εικονα.Αλλα τι γινεται με το hdmi γιατι δεν εχω εικονα (εβγαλα μπριζα φυσηξα υποδοχες) και δευτερον νιωθω με το dvi και εχω δει δε ακυρα σημεια λες και εχει διακοπτη σαν τα φωτα και ψιλοχαμηλωνει η ευκρινεια και οταν παω σε σελιδες γινεται παλι κανονικο.Αν ξερει καποιος ας βοηθησει ευχαριστω παρα πολυ
-
tsoumak - Δημοσιευσεις : 48
Πάνε στο bios και δες αν υπάρχει η ρύθμιση Disable Intel Virtualization.Και πες μου τα αποτελέσματα.
Τελευταία επεξεργασία από T_K_L_L_LUIGI και 23 Νοέμ 2014, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης