Προβλημα με οθονη

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Προβλημα με οθονη

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 23 Νοέμ 2014, 13:57

Καλησπερα χθες παρελαβα την νεα μου συνθεση υπολογιστη να μην λεω πολλα και κουρασω το κουτι ειναι το coolermaster cosmos 2 αφου λοιπον τα ειχα ετοιμα ενωσα το hdmi με το monitor.To εχω 4 χρονια ειναι samsung 24 και μολις εκανα την συνδεση και επελεξα πηγη(hdmi) δεν ειχα εικονα παρολο που ακουσα οτι ο υπολογιστης ειχε παρει μπροστα και την μουσκη απο το καλωσορισμα των windows.Δοκιμασα αλλο καλωδιο hdmi καινουργιο μεσα στο ναυλον ηταν παλι τιποτα.Ειχα στο συρταρι ενα dvi καλωδιο το δοκιμασα αλλα τιποτα οπου ξαφνικα μου ηρθε η ιδεα να αλλαξω καλωδιο αναποδα δλδ αυτο που ειχα στην οθονη το πηγα στο κουτι και αναποδα και τελικα ειδα εικονα.Αλλα τι γινεται με το hdmi γιατι δεν εχω εικονα (εβγαλα μπριζα φυσηξα υποδοχες) και δευτερον νιωθω με το dvi και εχω δει δε ακυρα σημεια λες και εχει διακοπτη σαν τα φωτα και ψιλοχαμηλωνει η ευκρινεια και οταν παω σε σελιδες γινεται παλι κανονικο.Αν ξερει καποιος ας βοηθησει ευχαριστω παρα πολυ
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 23 Νοέμ 2014, 15:52

Kαταρχην χιλια ευχαριστω για την αμεση απαντηση τωρα ειχα και καινουργιο καλωδιο και το δοκιμασα αλλα παλι τιποτα οσο αφορα πισω εχει μονο μια εξοδο hdmi το κουτι οποτε αυτο .Αυτο που λες με την καρτα γραφικων δεν το εκανα και δεν ξερω να σου πω την αληθεια
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 23 Νοέμ 2014, 19:48

Το δοκιμασα στην τηλεοραση και δουλευει κανονικα.Το λειτουργικο ειναι windows 7 home η καρτα γραφικων ειναι nvidia gtx 980 overclocked και η μητρικη ειναι η gigabyte z97-d3h.Εχει πισω στην vga την υποδοχη και δεν υπαρχει εξτρα.
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 23 Νοέμ 2014, 21:34

Πάνε στο bios και δες αν υπάρχει η ρύθμιση Disable Intel Virtualization.Και πες μου τα αποτελέσματα.
Τελευταία επεξεργασία από T_K_L_L_LUIGI και 23 Νοέμ 2014, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 23 Νοέμ 2014, 21:36

με βοηθας λιγο να κανω δηλαδη επανεκινηση και παταω f8?
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 23 Νοέμ 2014, 21:37

Συνήθως delete ή f2 ανάλογα την μητρική.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 23 Νοέμ 2014, 21:44

ναι πατησα del και μου βγαζει system language ,fast boot,system tiime,boot sequence,integrated sat controller,security,startup optiobs, load defalults, exit
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 23 Νοέμ 2014, 22:48

Ψάξε δεν ξέρω που μπορεί να το έχει η μητρική σου.Δες στο cpu configuration.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB