εχοντας πουλησει την gtx titan μου προσφατα (διοτι ηταν πολυ καλο deal για να το αφησω) ξαναπεφτω παλι στην gtx 670 2gb μου η οποια δεν μου ειναι αρκετη (οχι τοσο για το gaming αλλα κυριος διοτι θελω μια καλη καρτα γραφικων για την δουλεια μου) ετσι ερχομαι να ρωτησω αποψεις...
Ειναι γνωστω οτι εχουν κυκλοφορισει οι νεες 970 και 980 ..επεισης ειναι γνωστων οτι οι 980 ειναι μακραν καλητερες αλλα δεν με βλεπω να ξανασκαω 700€ αρα με βλεπω να κλεινω προς 970 και εχει και αρκετα GB για την δουλεια μου...ΟΜΩΣ ποια version απο αυτες ειναι οι καλητερες για να διαλεξει καποιος ??
MSI ? Gigabyte ? Asus ? Gainward ? Evga ...δεν ξερω την τυφλα μου..ζηταω λοιπον τη βοηθεια του κοινου οσο αναφορα τα υπερ προς ..αθορηβοτητα..περισσοτερα fps...θερμοκρασιες..μεγαλητερη ταχυτητα χρονισμου....και γενικος ποια απο τις version σημφερει...(ps...δεν ξερω πως και ουτε προκετε ποτε να κανω οvercloacking αρα οπως την παρω θα παραμεινει...το λεω διοτι μια καρτα μπορει να ειναι ειδη πχ overcloacked..που συνηθως καποιες ειναι)
ωστε να εχω για gaming την 970 για gaming με την 670 ως dedicated physics card (διοτι δεν θελω να πουλησω την 670 μου και ειναι πολυ καλη για να την εχω παρατημενει)
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 09:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
GTX 970 ??
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απο εργοστασιακες ρυθμισεις καλυτερη overclocked καρτα ειναι η EVGA GeForce GTX 970 4GB FTW ACX 2.0 οπου η ταχυτητα του επεξεργαστη της καρτας ειναι στα 1216ΜΗz και η τιμη της σε σκρουτζομαγαζο ειναι 440€...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Όντως ο Maxwell έχει καλύτερες επιδόσεις στο computing σε σχέση με τον Kepler , ακόμα και την 970 να επιλέξεις θα κάνει ταχύτερα τις εργασίες ( ανάλογα βέβαια και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς) . Εγώ προτείνω από 970 την Gigabyte Gaminghttp://www.skroutz.gr/s/5535666/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-Gaming-GV-N970G1-GAMING-4GD.html
-
anest88 - Δημοσιευσεις : 3
Δες το πρόσφατο Vlog που έκανε ο Καρέτσος για το Enternity .
http://www.enternity.gr/Article/Games/Specials/Vlog-11---%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD,-%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%81%CE%BF-2014/26533.html
H 970 αυτή τη στιγμή είναι τέρας .Θέλει λιγότερο ρεύμα , έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και απίστευτες επιδόσεις στη κατηγορία της μιας και παίζει ανάμεσα σε 780-780ti . Με ελάχιστο O.C ξεπερνά σε επιδόσεις την 980 χωρίς να έχεις το παραμικρό θέμα όσο αφορά θερμοκρασίες -κατανάλωση ρεύματος .Είναι επίσης και αθόρυβη .
Ενδεικτικά με ένα 500άρι τροφοδοτικό είσαι κομπλέ μιας και η 970 έχει λιγότερες απαιτήσεις σε ρεύμα ακόμα και από μικρότερες της σειράς 7ΧΧ.
http://www.enternity.gr/Article/Games/Specials/Vlog-11---%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD,-%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%81%CE%BF-2014/26533.html
H 970 αυτή τη στιγμή είναι τέρας .Θέλει λιγότερο ρεύμα , έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και απίστευτες επιδόσεις στη κατηγορία της μιας και παίζει ανάμεσα σε 780-780ti . Με ελάχιστο O.C ξεπερνά σε επιδόσεις την 980 χωρίς να έχεις το παραμικρό θέμα όσο αφορά θερμοκρασίες -κατανάλωση ρεύματος .Είναι επίσης και αθόρυβη .
Ενδεικτικά με ένα 500άρι τροφοδοτικό είσαι κομπλέ μιας και η 970 έχει λιγότερες απαιτήσεις σε ρεύμα ακόμα και από μικρότερες της σειράς 7ΧΧ.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Παιδιά, μακριά από τις 970 για λίγο καιρό...Παρουσιάζουν όλες ανεξαιρέτως πρόβλημα με coil whine...Θα σας πρότεινα να περιμένετε λίγο μέχρι να βγάλουν revisions για τις κάρτες γραφικών τους όλες οι εταιρείες, οπότε και θα λυθεί το πρόβλημα...Κάντε ένα google search και θα καταλάβετε τι εννοώ...
-
solitude - Δημοσιευσεις : 47
Το coil whine είναι εχοχλητικό δεν είναι ακριβώς πρόβλημα,και από ότι έχω δει όντως έχουν αρκετές αυτό το θέμα αλλά όχι και όλες.Μάλλον ότι σου τύχει είναι.Δεν ξέρω επίσης πως μπορούν να το διορθώσουν αυτό βέβαια.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης