- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 03:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Gaming PC
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
τωρα θα αγωρασω ενα pc απο το e-shop και πηρα τηλεφωνω και ρωτησα για μνημη ram και μου προτηναν να βαλω αλλα ram γιατι η kingston ειναι περιεργες.. και θα βαλω G.Skill
- iatropoulos
- Δημοσιευσεις : 41
Η 760 δεν παταει την 280χ για κανεναν λογο. Η 280x ειναι μια μετονομασμενη 7970, και το κορυφαιο μοντελο μεχρι πριν την 295χ ηταν η 7990. Απο ram για λιγω παραπανω budget προτεινω gskill/corsair. Την προσοχη μου τραβηξαν τωρα τελευταια και κατι ram απο την amd, αλλα δεν εχω ιδεα τι πεζει και δεν τις εχω ψαξει καν.
- nitefish
- Δημοσιευσεις : 35
nitefish έγραψε:Η 760 δεν παταει την 280χ για κανεναν λογο. Η 280x ειναι μια μετονομασμενη 7970, και το κορυφαιο μοντελο μεχρι πριν την 295χ ηταν η 7990. Απο ram για λιγω παραπανω budget προτεινω gskill/corsair. Την προσοχη μου τραβηξαν τωρα τελευταια και κατι ram απο την amd, αλλα δεν εχω ιδεα τι πεζει και δεν τις εχω ψαξει καν.
το να συγκρινεις τις καρτες της nvidia με τις καρτες της AMD δεν θα σε βγαλει πουθενα.παντα η AMD εχει πιο δυνατες καρτες το θεμα ειναι οτι η nvidia εχει αλλα(cuda cores,support κτλπ)
παντως και εγω για r9 280x θα πηγαινα αλλα οχι οτι δεν θα ειναι κομπλε και με την 760
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης