- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 21:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
USB WiFi Adapter
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
USB WiFi Adapter
Γεια σε όλους. Έχω το Belkin N150 Wireless USB Adapter, που είναι και enhanced τρομάρα του, και το σήμα που πιάνει είναι το πολύ 2 γραμμές συνήθως. Σέρνεται συνέχεια το ίντερνετ, αν και μπορεί να φταίει και η Forthnet για αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κανένα πολύ καλό USB WiFi Adapter που να μπορεί να πιάσει full σήμα στα σίγουρα (μη μου πείτε όμως κανένα με εξωφρενική τιμή, αλλά δέχομαι να πάρω και κάποιο που να είναι κάπως ακριβό); Χωρίζουν δύο δωμάτια το router με το pc μου, για να καταλάβετε και την απόσταση. Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω σύντομα απάντηση, γιατί τα νεύρα μου με το belkin έχουν φτάσει τα όριά τους. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά κανένα καλό Wireless USB WiFi Adapter? Δεν αντέχεται άλλο αυτό που έχω και πρέπει να το αλλάξω άμεσα, αλλά δε θέλω να πάρω κάτι που μπορεί να μην είναι και τόσο καλό.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Φίλε μου ανάλογα και το ποσό που θέλεις να διαθέσεις,σχετικά οικονομική και καλή είναι η power-on
http://www.cosmodata.gr/product/78555/ έχει και κεραία οπότε θα πιάνεις καλύτερα από το δικό σου το οποίο δεν έχει κεραία.Μετά αν θέλεις να πας σε κάτι πιο ποιοτικό τότε μπορείς να πας σε airlive απλά δεν βλέπω τα καινούργια μοντέλα της παρά μόνο κάποια πιο παλιά στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/1977316/AirLive-WN-370USB.html Γενικά ότι έχει κεραία εξωτερική έχει και καλύτερη λήψη,και θα πρότεινα να πάρεις μια μικρή επέκταση usb για να μην το έχεις συνέχεια καρφωμένο στην usb και σου χαλάσει από το βάρος ή το χτυπήσεις.Μετά υπάρχουν και άλλες εταιρίες όπως η tp link,που μπορούμε να δούμε αλλά πιστεύω με αυτά θα κάνεις δουλειά.
http://www.cosmodata.gr/product/78555/ έχει και κεραία οπότε θα πιάνεις καλύτερα από το δικό σου το οποίο δεν έχει κεραία.Μετά αν θέλεις να πας σε κάτι πιο ποιοτικό τότε μπορείς να πας σε airlive απλά δεν βλέπω τα καινούργια μοντέλα της παρά μόνο κάποια πιο παλιά στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/1977316/AirLive-WN-370USB.html Γενικά ότι έχει κεραία εξωτερική έχει και καλύτερη λήψη,και θα πρότεινα να πάρεις μια μικρή επέκταση usb για να μην το έχεις συνέχεια καρφωμένο στην usb και σου χαλάσει από το βάρος ή το χτυπήσεις.Μετά υπάρχουν και άλλες εταιρίες όπως η tp link,που μπορούμε να δούμε αλλά πιστεύω με αυτά θα κάνεις δουλειά.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Με κεραία; Είσαι σίγουρος; Τέλος πάντων, ξεκίνα από τις ακριβές λύσεις και, άμα δεν τα αντέχει η τσέπη μου, πες μου και τις φθηνές. 

-
Παρεμπιπτόντως, έχω καλώδιο με το οποίο συνδέω το usb, οπότε μην ανησυχείς για το βάρος.

-
Πήρα το D-Link DWA-140 N 300 και πάλι δεν πιάνω full σήμα, αλλά πιάνω 4 (στις 5) γραμμές.

-
Μου αρέσει που συζητάμε σου προτείνω με κεραία και πας και παίρνεις χωρίς κεραία...Άμα έπαιρνες με κεραία θα είχες καλύτερη λήψη!

-
Ναι, το ξέρω τι μου είπες. Απλά αυτοί εκεί μου λέγανε ότι δεν έχει τόσο σημασία η κεραία, αλλά κάτι άλλο που δε θυμάμαι τώρα. 

-
Αλλά παίζει σημασία και η θέση που το έχω. Συνήθως πιάνει 4 γραμμές, αλλά άμα το πάω πιο πέρα, πάει 3 γραμμές.

-
Η θέση μετράει μιας και ανάλογα τους πόσους τοίχους έχει να περάσει μειώνετε και ανάλογα το σήμα. Επίσης αν κάποιος γείτονας σου έχει wifi μπορεί να κάνει και παρεμβολές στο δικό σου δίκτυο.Απλά η κεραία βοηθάει πάρα πολύ και όσο περισσότερα dBi τόσο καλύτερη λήψη θα έχεις.

-
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης