Καλησπερα σε ολους.Μολις γραφτηκα στην σελιδα αν και την παρακολουθω καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Θα ηθελα καποιος να μου λυσει την εξης απορια : Εχω ενα laptop με επεξεργαστη i7,8gb ram,nvidia geFORCE GT 640m 2gb και 750 gb σκληρο δισκο..Θα μπορω να παιξω το titanfall σε ικανοποιητικο επιπεδο ?
Ευχαριστω
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 19:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
TITANFALL PC
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Γενικα να ξερεις αυτο που φρεναρει το συστημα σου στο gaming ειναι η καρτα γραφικων σου.Εχεις εξαιρετικο επεξεργαστη,πολυ καλη ραμ,αλλα η καρτα γραφικων σου ειναι επιπεδου μιας entry level καρτας για gaming desktop(περιπου σαν μια hd6670 gddr3).
Στο titanfall τωρα,με την 640m το πιο λογικο ειναι να το τρεξεις το παιχνιδι αλλα το ποσο καλα δεν μπορεις να το ξερεις αν δεν το δεις στην πραξη.
Θα πονταρα να ειναι playable στα medium-low με 720p.
Στο titanfall τωρα,με την 640m το πιο λογικο ειναι να το τρεξεις το παιχνιδι αλλα το ποσο καλα δεν μπορεις να το ξερεις αν δεν το δεις στην πραξη.
Θα πονταρα να ειναι playable στα medium-low με 720p.
- spyros89
- Δημοσιευσεις : 46
http://www.youtube.com/watch?v=aCd1lsIFneg
Ίδια κάρτα έχετε με αυτόν στο βίντεο αλλά η δικιά σου είναι 2gb και έχεις καλύτερο επεξεργαστή οπότε θα παίζεις με λίγα καρέ παραπάνω.Γενικά είναι ελαφρύ σχετικά παιχνίδι και δεν θα έχεις πρόβλημα,καλό κάψιμο!
Ίδια κάρτα έχετε με αυτόν στο βίντεο αλλά η δικιά σου είναι 2gb και έχεις καλύτερο επεξεργαστή οπότε θα παίζεις με λίγα καρέ παραπάνω.Γενικά είναι ελαφρύ σχετικά παιχνίδι και δεν θα έχεις πρόβλημα,καλό κάψιμο!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Ευχαριστω πολυ παιδια γενικα το ειχα καταλαβει οτι η καρτα μου ειναι το προβληματακι..να σας ρωτησω γινεται να αλλαξω καρτα σε laptop ? Επειδη ενας φιλος μου μου ειπε οτι στα laptop δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα μενουν οπως ειναι.Εχω την EA να ανησυχω με τα προβληματα που εχουν συνεχεια εκει τωρα εχω και το pc 

-
kokouman - Δημοσιευσεις : 199
τοσο δυσκολα τα πραγματα ρε παιδια ? Οριστε το μοντελο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/lap ... R-Grey.htm
-
kokouman - Δημοσιευσεις : 199
καλησπερα φιλε το παιχνιδι εχει μηχανή γραφικων source δεν θελει πολλα πολλα θα παιζεις με medium με 1280X720 σχετικα good
-
UltimatePCzone Panos! - Δημοσιευσεις : 92
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης