Οθονη PC

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Οθονη PC

Δημοσίευσηαπό gchristos » 09 Φεβ 2014, 17:01

Προσφατα μου καηκε η πλακετα σε μια lg οθονη pc 20 ιντσων. και ψαχνω μια καινουργια οθονη απο 21 εως 23 ιντσες σε τιμη εως 200 ευρω.

Θα ηθελα την αποψη σας και τι θα μου προτεινατε και ποια μαρκα να προτιμησω ?

Ευχαριστω εκ των προτερων
Άβαταρ μέλους
gchristos

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 09 Φεβ 2014, 17:12

Φίλε μου εξαρτάται για τι τη θέλεις... Αν απλά ψάχνεις μια οθόνη για λίγο απ'όλα, θα σου πρότινα να πας προς την ASUS... Βγάζει ποιοτικές οθόνες σε καλή τιμή. Απο εκεί και πέρα, αν θέλεις για παιχνίδια κτλ, αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι ο λόγος αντίθεσης και το είδος του πάνελ...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό gchristos » 09 Φεβ 2014, 17:18

το πανελ σε τι ακριβως χρησιμευει? με ενδιαφερει να μην με κουραζει στα ματια παιζω και παιχνιδια αλλα διαβαζω και αρθρα
Άβαταρ μέλους
gchristos

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 09 Φεβ 2014, 17:25

Ο κάθε τύπος πάνελ έχει διαφορετική τεχνολογία, πιστότητα χρώματος, ικανότητα αντίθεσης και φυσικά....κόστος!! Ρίξε μια ματιά εδώ που αναλύει κάθε τύπο...
http://www.tftcentral.co.uk/articles/panel_technologies.htm
Όσον αφορά την ενόχληση των ματιών... Όλες οι οθόνες έχουν επιλογές φωτεινότητας... Εσύ κανονίζεις που σε βολεύει...
Τώρα αν θέλεις προσωπική γνώμη, εγώ με την ASUS VK246H που έχω εδώ και μια τριετία με ΤΝ πάνελ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Και σε σχέση με τα 150 € που την είχα αγοράσει τότε για 24άρα και με 1920*1080 ανάλυση, νομίζω υπεράξιζε τα λεφτά της... Πιστεύω πως πρέπει να κάνες μια βόλτα κι εσύ απο την ASUS...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό gchristos » 09 Φεβ 2014, 20:06

να σου πω την αληθεια ημουν αναμεσα στις ΑSUS Samsung θα το κοιταξω ευχαριστω. Με την lg που ειχα δεν με ενοχλουσε απλα τωρα εχω βαλει μια lg που ειναι tv και λογο και του αστιγματισμου με ενοχλη.
Άβαταρ μέλους
gchristos

Δημοσίευσηαπό ssns » 10 Φεβ 2014, 12:55

Θα πας σε ips panel το οποιο ειναι οτι καλυτερο για τα ματια.Αν θες να σου ποσταρω και λινκς οθονων μου λες.Προτιμησε lg/samsung/dell
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 10 Φεβ 2014, 17:47

εγω παλι πριν 1 μηνα πηρα μια phillips
τρομερη οθονη με 20.000.000 αντιθεση και αυτο που με εκαιγε ειχε εξοδο HDMI
ειναι παρα πολυ καλες οθονες
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό gchristos » 10 Φεβ 2014, 20:12

Αν δεν σου κανει κοπο κανε ενα post. και σκεφτομουν να παρω μεσω Amazon ειδα οτι εχει καλητερες τιμες !
Άβαταρ μέλους
gchristos

Δημοσίευσηαπό ssns » 10 Φεβ 2014, 23:15

gchristos έγραψε:Αν δεν σου κανει κοπο κανε ενα post. και σκεφτομουν να παρω μεσω Amazon ειδα οτι εχει καλητερες τιμες !

Θες hdmi?Σκετη οθονη ή και τηλεοραση μαζι?
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 11 Φεβ 2014, 00:19

Αν θέλεις ξεκούραστη θέαση απο προσωπική άποψη πήγαινε σε dell,αλλά όπως λένε και τα παιδιά ανάλογα τι χρειάζεσαι.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB