Αγοράζοντας Gaming PC

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Αγοράζοντας Gaming PC

Δημοσίευσηαπό ponykaigoiteia » 16 Σεπ 2013, 20:56

http://bto.plaisio.gr/Demo/BTOPrint?sta ... 6-21-22-27
Ποιά η γνώμη σας ?
Κάποια καλύτερη πρόταση?
Άβαταρ μέλους
ponykaigoiteia

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 16 Σεπ 2013, 22:56

Καλησπέρα ...

Καταρχάς θα ήθελα να σου πω πως από το όλο σύνολο έχω ίδιο επεξεργαστή , τους 2 σκληρούς δίσκους και το Dvd drive . Από τροφοδοτικό έχω τo Corsair CX750 και είναι πολύ καλό . Φαντάζομαι πως το ΤΧ750 και 85+ θα είναι ακόμα ... Γενικά δεν θα ήθελα να σε προβληματίσω με το τροφοδοτικό αλλά αμα ψάξεις στο ίντερνετ η συγκεκριμένη γενια τροφοδοτικών της corsair ήταν κάπως ελλατωματική . Το τροφοδοτικό όταν το είχα πάρει από την πρώτη στιγμή έκανε έναν παράξενο θόρυβο με αποτέλεσμα να το αντικαταστήσω , με το ίδιο βέβαια ... Έπεσα πάνω σε ελλατωματικό κομμάτι (Τίποτα δεν είναι τέλειο ) . Το καινούριο το έχω 5 μήνες και δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και είναι πάρα πολύ καλό και στο θέμα overclock .
Ο επεξεργαστής είναι πολύ καλός . Στα παιχνίδια εξαιρετικός και στο overclocking δίνει και καταλαβαίνει !!! Με την stock ψύκτρα που είχε τον έχω φτάσει μέχρι τα 4.3 Ghz σταθερά .
Η ψύκτρα που έχεις επιλέξει δεν την θεωρώ καλή για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή . Γενικά ανεβάζει θερμοκρασίες . Πήρα μία αντίστοιχη ψύκτρα και έκανε χοιρότερη δουλειά και από την stock .
Η κάρτα γραφικών είναι POWER !!! Δεω χρειάζεται να πει κάποιος κάτι πιστεύω ... Εγώ συγκεκριμένα έχω μία sapphire 7870 GHz OC 2gb edition και παίζω όλα τα παιχνίδια στα ultra , 1920x1080 και με τον ίδιο επεξεργαστή , overclocked βέβαια , γύρω στα 80fps. Μην αναφέρω παιχνίδια όπως call of duty που ξεπερνας και τα 130 fps ... Βέβαια υπάρχουν φήμες πως μέχρι τέλη νοέμβρη θα βγει η νέα γενιά . Αλλά φήμες βέβαια ...
Οι μνήμες εξαιρετικές και βέβαια Corsair !!!

Σε σύνολο Το pc που έχεις φτιάξει , μου επιτρέπεις να πω πως τα σπάει !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό ponykaigoiteia » 16 Σεπ 2013, 23:09

Σε ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου!
Από τις γνώμες που έχω λάβει σε σύνολο μου προτείνουν καλύτερη ψύξη όπως εσύ όμως το case διαθέτει από μόνο του 5 fans 120mm για να δροσίζουν το εσωτερικό plus οτί τελικά κατέληξα σε αυτή τη ψύχτρα Intel DRA-A for LGA 2011.Τελικά τι λες?
Άβαταρ μέλους
ponykaigoiteia

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 16 Σεπ 2013, 23:40

Κανένα πρόβλημα ...
Γενικά άσχετα από το πόσα fans ή θέσεις για fans διαθέτει το κουτί , το οποίο είναι εξαιρετικό , μία καλή ψύκτρα είναι απαραίτητη . πιστεύω πως καλές ψύκτρες για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή είναι :
Noctua
Thermaltake contact 39
Thermaltake Frio advanced
coolermaster Hyper 212 evo
και άλλες βέβαια ... όπως υδρόψυξη . Δεν νομίζω όμως πως πουλάει τις συγκεκριμένες μάρκες το συγκεκριμένο μαγαζί ...
Για κοίτα τες ...
mariodm22

Δημοσίευσηαπό ponykaigoiteia » 17 Σεπ 2013, 00:17

Corsair Hydro Series H60 2013 edition

Αυτό σε υδρόψυξη λες να είναι οκ?
Άβαταρ μέλους
ponykaigoiteia

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 17 Σεπ 2013, 00:37

Η υδρόψυξη είναι εγγύηση . Και η συγκεκριμένη είναι και corsair . Αν θες να κάνεις και overclock τον επεξεργαστή είναι πάρα πολύ καλή επιλογή .
mariodm22

Δημοσίευσηαπό kostasgreece » 17 Σεπ 2013, 17:03

εχω εμπειρια και θα σου προτεινα μια gigabyte μητρηκη που να υποστιριζει intel επεξεργαστες και πιο συγγεκριμενα i7 με εναν i7 3770k θα σου πεταει πραγματικα αν δεχεσαι βεβαια κιολας την αντιστοιχη τιμη του!
Άβαταρ μέλους
kostasgreece

Δημοσιευσεις : 73

Δημοσίευσηαπό AlexanderLowPro » 26 Σεπ 2013, 17:51

Αν θες τη γνώμη μου μείνε με τον AMD επεξεργαστή. Λόγω των κονσολών που θα βγουν και θα εκμεταλεύονται τους 4+ πυρήνες αλλά και από την εμπειρία μου με AMD καθώς έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου τον FX8150, είναι ό,τι καλύτερο για gaming και πολλά άλλα όπως video rendering και multitasking. Βέβαια ένας i7 θα είναι ελαφρά καλύτερος σε όλα αυτά αλλά είναι ακριβότερος και θα ξεφύγει κατά 100-150 € το ποσό. Δεν αξίζει... Η υδρόψηξη είναι απαραίτητη για overclocking άνω των 4,2 GHz. Αν θες να πας ρο μηχάνημα ως εκεί, απλά θα είσαι μια χαρά και με μια καλή αερόψηξη στα 35-40 €.
Άβαταρ μέλους
AlexanderLowPro

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό ydrogios » 17 Οκτ 2013, 12:48

Ρίξε και μια ματιά στο σύστημα που σου έβαλα
ydrogios

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 17 Οκτ 2013, 15:21

1) Θα σου προτεινα να μην δωσεις τοσα λεφτα σε κουτι...
2) Πηγαινε σε Intel CPU και σε αναλογη M/B κατα προτιμηση GIgabyte...
3) Θα σου προτεινα την GTX 770 για καρτα γραφικων...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB